Daudzi seksu dušā uzskata par neērtu un pat bīstamu, bet, atrodot īsto pozu un pārliecinoties par savu un partnera drošību, arī dušā tu vari piepildīt savas kvēlākās vēlēšanās un sasniegt baudas virsotnes.

Mīlēšanās dušā romantiskajās filmās izskatās patiesi kaislīga. Taču kamēr vieni intīmos tuvības brīžus ar lielāko prieku pārnes no guļamistabas uz vannasistabu, ir cilvēki, kuriem, iedomājoties par seksu dušā, prātā nāk aina, kā partnerim sejā sitas ūdens šaltis, aizmiglojot acis, un viņš visiem spēkiem cenšas neizmest no rokām mīļotās ziepju putām klāto ķermeni un vienlaicīgi balansēt, lai nepaslīdētu uz kādas no padsmit šampūnu un kondicionieru pudelēm.

Iespējams, tava pieredze ar mīlēšanos dušā nav bijusi tā patīkamākā, taču "Viņa" iesaka nemest plinti krūmos. Arī seksa terapeite Dženeta Brito portālā "Womens Health" atklāj, ka sekss dušā var būt ļoti uzbudinošs, jo tam piemīt neliela steidzamības sajūta, kas daudziem pāriem patīk. Tāpat partnera kailais un slapjais ķermenis tev noteikti radīs vēlmi viņam pievienoties. Lūk, padomi, kas intīmo tuvību dušā padarīs ne tikai drošāku, bet arī ļaus tev un partnerim izbaudīt galvu reibinošu seksu.

Izvēlies ērtāko un drošāko pozu

Nodarbojoties ar seksu dušā, viens no svarīgākajiem aspektiem ir drošība. Lai izvairītos no nelāgiem kritieniem, vislabāk ir izvēlēties pozas, kurās jūs abi ar partneri stabili stāvat uz abām kājām. Portālā "Fatherly" seksa terapeite Keita Skalisa iesaka izvēlēties sunīša pozu – sieviete noliecas uz priekšu, un vīrietis viņai tuvojas no aizmugures. "Šajā pozā jūs abi droši turat līdzsvaru uz abām kājām, kas samazina iespēju nokrist," viņa skaidro. "Tāpat drošības labad sieviete var atspiesties pret sienu." Taču seksā galvenais ir gūt un sniegt baudu, tāpēc pirms izmanto šo pozu dušā, iedrošini partneri to izmēģināt guļamistabā. Tā tu zināsi, vai šādā pozīcijā ne tikai jūties ērti, bet arī izbaudi tuvību uz visiem 100 procentiem.

Ja gadījumā šī neietilpst tavu mīļāko seksa pozu topā, tad esi atvērta izmēģināt arī citas. Iespējams, dušā ir iestrādāta speciāla vieta, kur apsēsties. Šādā gadījumā seksa laikā noteikti vari izmantot to. Tā būs ideāla vieta, kur pakāpties, ja gadījumā partneris ir garāks par tevi, padarot mīlēšanos ērtāku. Tāpat šo dušas sēdekli var izmantot kā vietu, kur apsēsties. Ļauj partnerim iekārtoties ērtāk un iesēdies viņam klēpī. Sekss šādā pozā būs ne tikai ērts, bet arī ļaus jums abiem sasniegt cerēto baudu.

Viena no dušas burvībām ir sienas, pret kurām tu vari atspiesties, atgūstot līdzsvaru un stabilitāti. Šī iemesla dēļ esi atvērta arī pozām, kurās tās varat izmantot, piemēram, ļauj partnerim pacelt tevi augšā un apvij kājas ap viņa gurniem. Lai justos drošāk un stabilāk, ļauj mīļotajam atspiest tavu muguru pret sienu.

Šīs ir tikai dažas no pozām, ko varat izmēģināt, mīlējoties dušā. Ja neizdodas sasniegt baudas virsotnes kādā no šīm pozām, esat atvērti izmēģināt citas. Galvenais – pirmajā reizē nenolaist rokas, ja kaut kas neizdodas kā cerēts. Iespējams, tad, kad kopīgi atradīsiet pozu, kas liks jums abiem justies vislabāk, būs arī droša un ērta mīlēšanās, turklāt duša kļūs par tavu mīļāko vietu, kur ļauties kaislei.

Padomā par drošību

Foto: Shutterstock

Ir pāri, kas nolemj nenodarboties ar seksu dušā, jo viņi uzskata, ka tas nav droši. Kā portālam "Viņa" reiz atklāja 31 gadu veicais Armands: "Dušā, vannā un pirtī ir jāmazgājas, jo vismaz man nav ne mazākās vēlmes paslīdēt un izdauzīt zobus." Taču, ja tu ievērosi vienkāršus drošības principus, tad, mīlējoties dušā, viss, par ko tev vajadzēs domāt, ir, kā pēc iespējas vairāk izbaudīt šo intimitātes brīdi.

Ja esi nolēmusi pamēģināt vai dot otro iespēju seksam dušā, tad drošības pēc iegādājies neslīdošo paklājiņu. Tie ir veidoti no gumijas un nopērkami daudzos mājsaimniecības preču veikalos. Paklājiņš palīdzēs pamatu zem kājām padarīt stabilāku un samazinās risku gūt traumas.

Pirms seksa vēlams arī neieziesties ar dušas želeju, eļļu vai ko citu, kas tavu ādu padarīs slidenu un palielinās risku paslīdēt. Vienīgais šķidrums, ko, mīlējoties dušā, portālā "Womens Health" iesaka izmantot seksa terapeite ir silikona lubrikants. Atšķirībā no lubrikanta, kas ražots uz ūdens bāzes, šis savu iedarbību nezaudē pat ūdenī.

Tāpat vajadzētu padomāt arī par to, lai tekošais ūdens nelītu tev vai partnerim tieši uz sejas, apgrūtinot elpošanu. Protams, siltās ūdens šaltis ir viena no lietām, kas seksam dušā piešķir īpašu noskaņojumu un sajūtu baudījumu, tāpēc to mīlēšanās laikā nevajadzētu izslēgt pavisam. Tā vietā, lai ūdens tecētu jums uz sejas, pagriez dušas uzgali tā, lai siltais ūdens tek uz muguras, kājām un krūtīm.

Neaizmirsti par rotaļlietām

Foto: Shutterstock

Ja esi no tām, kurām intīmās tuvības laikā patīk izmantot seksa rotaļlietas, arī mīlējoties dušā, par tām nevajag aizmirst. Mūsdienās intīmpreču veikalos var atrast ko vairāk par vibratoriem vai dildo. Tajos ir pieejami arī rokudzelži, acu apsēji, virves un citi priekšmeti, kas seksu padarīs aizraujošāku. Iespējams, šādas rotaļas dušās tev palīdzēs sasniegt vēl nebijušu baudu.

Ja vēl neesi izmēģinājusi seksa rotaļlietas savā guļamistabā, tad iesakām tev izlasīt šo rakstu, kurā atradīsi gan citu cilvēku pieredzi, gan faktus, kādi ieguvumi no šādām izklaidēm būs tavām attiecībām.

Piemēram, Dāvis labprāt izvēlas jau iepriekš minētās virves, roku dzelžus un acu apsējus. "Ja atņem vienu maņu, tad citas paliek spēcīgākas," viņš skaido. ''Redzi atņemt ir visvienkāršāk, taču var mēģināt otram uz mirkli atņemt arī dzirdi, taču ir jābūt uzmanīgam un labāk to nedarīt, ja otrs ir ļoti jūtīgs pret kunkstiem un citām skaņām, kādas cilvēki izdveš seksa laikā. Tāpat nevajadzētu atņemt ožu, jo no intīmajām vietām izdalās dabiskais afrodīzijs, kas palīdz uzbudināties. Savukārt tauste ir pati svarīgākā, tāpēc arī šīs agresīvās rotaļas ar iepēršanu, matu paraušanu un visu citu pastiprina uzbudinājumu un kulmināciju.''

Taču, ja, izlasot šo, tev tā vien gribās skriet uz veikalu un iegādāties kādu jau sen kārotu intīmpreci, kas ļaus apmierināt pat kvēlākās fantāzijas, pirms tās iegādes ir jāpievērš uzmanība vairākām lietām. Viena no tām ir materiāls, no kā rotaļlieta izgatavota. Pievērs uzmanību tam, vai intīmpreces materiāls atbilst ķermeņa drošībai jeb ir ''body-safe''. Ja tai nav šāda apzīmējuma uz etiķetes, pastāv risks savainoties arī tad, ja rotaļlieta lietota pareizi. Kā arī, iespējams, tev no kāda materiāla ir alerģija, tāpēc pievērs īpašu uzmanību materiālu sastāvam. Vairāk par to, kas jāņem vērā, iegādājoties seksa rotaļlietas, lasi šajā rakstā.

Izmanto ainu dušā kā priekšspēli

Foto: Shutterstock

Ja visi iepriekš minētie ieteikumi tev kādu iemeslu dēļ nav pa prātam, tad tuvības brīžus dušā var izmantot kā lielisku un neierastu priekšspēli, kas, iespējams, tevi uzbudinās vairāk kā parasti. Priekšspēle, kurā tiek izmēģināts kas jauns, var piešķilt dzirksteli attiecībām, kurās iestājusies rutīna. Nedrīkst aizmirst, ka priekšspēle ir tikpat svarīga kā mīlēšanās, jo tā, pirmkārt, var būt baudāmāka par seksu un, otrkārt, pastiprina intimitāti.

Lai padarītu šo brīdi romantiskāku, tu vari ierīkot vannasistabā īstu mīlas oāzi – iedegt sveces un atskaņot mūziku. Siltais ūdens, partnera kailais un slapjais ķermenis un romantiskā gaisotne noteikti neatstās tevi vienaldzīgu.

Šajā rakstā uzzini vēl citus iemeslus, kāpēc priekšspēle ir tikpat svarīga kā sekss un kuras ķermeņa daļas tās laikā nedrīkst atstāt novārtā. Tāpat savā pieredzē par to, kāpēc ir svarīgi zināt, kad priekšspēle jāpārtrauc, un kas sagādā vislielāko baudu, dalās portāla lasītāji. Savukārt šajā rakstā atradīsi padomus, kā priekšspēli pārnest jaunā līmenī un iekvēlināt savu partneri vēl vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!