Papildus neapzinātajai ķermeņa “valodai”, ar kuru mēs sūtam signālus pretējā dzimuma pārstāvjiem, ko mēs varam darīt apzināti, lai piesaistītu potenciālo partneru uzmanību?
The FlirtZone
ir reāla “Flirta Akadēmija” Londonā, kas piedāvā programmas efektīvam flirtam. Flirta Akadēmijas dibinātāja Peta Heskela
The FlirtZone
mājas lapā piedāvā sievietēmsekojošus koķetēšanas padomus:

  • Raidi nepārprotamus mājienus. Vīrieši ir slaveni ar to, ka bieži mēdz pārprast sieviešu sniegtos mājienus. Esi droša, ka tava koķetēšana tiek saprasta tieši tādā veidā, kā tu to vēlies (t.i. nejauc divas atšķirīgas lietas - seksuālo flirtēšanu ar draudzīgu koķetēšanu), pretējā gadījumā tu vari iegūt negaidītu un varbūt pat nepatīkamu rezultātu.
  • Uzvelc interesantu apģērbu vai pievieno drēbēm kādu oriģinālu aksesuāru. Ja vēlies piesaistīt uzmanību, vari izvēlēties, piemēram, uzkrītošu cepuri, spilgtu nozīmīti, neparastas formas rotaslietu, T-kreklu ar provokatīvu, humoristisku vai daudznozīmīgu uzrakstu, un cilvēkiem būs iemesls uzsākt sarunu ar tevi.
  • Mīli sevi, jūties labi savā ādā. Pozitīva attieksme ir lipīga. Kad tu koķetē, esi droša par sevi, un citiem patiks atrasties tavā klātbūtnē.
  • Kad esi nolēmusi koķetēt, vislabāk distancēties no draugu kompānijas. Parasti, vīriešiem sievietes šķiet pieejamākas, ja viņas ir vienatnē, nevis draugu barā. Vīrietim tas samazina iespēju, ka viņš tiks atraidīts publikas priekšā.
  • Kontrolē savu balsi, lai tā būtu patīkami nostādīta. Izsakoties Petas Heskelas vārdiem, raugies, lai tava balss nevis satriektu klausītāju kā zobārsta urbis, bet gan ieskautu kā maigi viļņi.
  • Ja neesi ieinteresēta sarunas turpināšanā, pieklājīgi liec to manīt. Ir vajadzīga liela drosme, lai atraidītu kādu tieši tādā veidā, kā tu gribētu, lai atraidītu tevi.
  • Esi interesanta ar to, ka esi ieinteresēta sarunas biedrā. Apbur viņu ar savu spēju ne tikai klausīties, bet arī interesēties par viņa personību – uzdod daudzus nepiespiestus jautājumus, kas rosina diskusiju. Šāda attieksme arī liks saprast, ka tu gribi nedaudz vairāk informācijas par viņu, pirms iedot viņam savu telefona numuru.
  • Jautā vairāk par viņa interesēm, hobijiem, brīvo laiku, mazāk par darbu, jo uzsākot sarunu uzreiz par profesiju, vīrietis to nereti iztulko kā interesi par viņa ienākumiem. Tā kā vīrieši ir vairāk orientēti uz dažādām brīvā laika aktivitātēm nekā sievietes, sarunā tu noskaidrosi, kas viņa pasaulei liek griezties.
  • Vienmēr dod tikai savu īsto telefona numuru, e-pasta adresi utml. Ja esi nolēmusi izdalīt šāda veida informāciju, tad tikai patiesu vai vispār nekādu. Atceries, ka vajadzīgas stipras iekšas, lai paprasītu telefona numuru, tādēļ izturies pret viņu tā, kā tu gribētu, lai izturas pret tevi.
  • Sper droši pirmo soli. Peta Heskela apagalvo, ka 95 procenti vīriešu, ar kuriem viņa savā 48 gadu ilgajā mūžā ir runājusi, vislabprātāk gaida no sievietes pirmo soli. Noraksti to uz dzimumu vienlīdzības rēķina.
  • Esi tu pati. Lepojies ar savu personību. Ja izliksies par to, kas nepavisam neesi, pārāk tālu attiecībās tu netiksi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!