Raidījumā "Starp mums runājot" rokeris Aivars Freimanis jeb Frīdis stāsta par savu pieredzi – cik ilgā laikā, iepazīstot sievieti, viņš nonāk līdz intīmām attiecībām. "Man tā pacietība ir diezgan īsa," atklāj rokeris.

Frīdis uzskata, ka nav jēgas tērēt laiku un uzreiz jāprasa, vai sieviete ir brīva. Viņš atklāj, ka bijuši pārsteidzoši gadījumi: "Es visu vakaru pavadu ar meiteni. Tas bija motociklistu pasākums. Forša meitene, forši dejojam, dzērieni… Un tagad beidzās mūzika, un es zinu, kur dzīvoju – viesnīca ir, viņa tā pagriežas: "Reku mans vīrs nāk!" Tas vīrs ir ar mūsu draudzīgo motoklubu. Viss vakars bija pagalam."

Tomēr rokeris norāda, ka neņem vērā standarta klišejas: "Viss ir atkarīgs, cik tā sieviete tev pašam ir interesanta. Var jau būt, ka tur būs kādas četras, piecas reizes kaut kāda pusgada laikā. Tas stiepsies varbūt garumā. Bet ja tās meitenes lenkšana notiek tā intensīvi, ja viņa baigi patīk un es viņu gribu bieži redzēt, tad, protams, vairāk par kaut kādām divām, trim reizēm es neizturētu."

"Es esmu saticies ar meiteni uz vienu reizi un esmu nodzīvojis kopā, starp citu, ļoti ilgu laiku. Ja viņa pirmajā reizē būtu pateikusi – nē, tad droši vien tālāk mēs nemaz nebūtu pazīstami," piebilst Frīdis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!