Foto: Shutterstock
Uzsākot attiecības, ar jaunu partneri, var rasties sajūta, ka otrs gultā sajēdz visai maz. Protams, to var mēģināt norakstīt uz pieredzes vai intereses par otra vēlmēm trūkumu, bet tikpat labi problēmas var rasties saskaņas neesamības vai vienkārši atšķirīgas iepriekšējās pieredzes dēļ. Jebkurā gadījumā iznākums var būt līdzīgs – ne tu, ne partneris, visticamāk, nebūsiet līdz galam apmierināti.

Ja tev šķiet, ka ar partneri gultā neesat uz viena viļņa, vai arī domā, ka partneris ir nepraša gultā, ir veidi, kā tu vari viņam pastāstīt un parādīt, ko tieši vēlies. Iedvesmojoties no "Cosmopolitan.com", piedāvājam iepazīties ar pieciem veidiem, kas var palīdzēt sasniegt kāroto.


Jātnieces poza un iniciatīvas uzņemšanās

Foto: Shutterstock
Runāt par seksuālo dzīvi un tās problēmām ar partneri ne vienmēr ir viegli un vienkārši. Šis temats saistās ar ļoti daudzām nedrošībām un satraukumiem ne tikai tev, bet arī tavam partnerim. Vārdi ir jāizvēlas ļoti uzmanīgi, jo frāze "to kaut ko dari nepareizi", izteikta pašā karstākajā mirklī, var izjaukt ne tikai šo, bet arī nākamos tuvības brīžus. Savas vēlmes un sajūtas, protams, vajadzētu pārrunāt, bet mīlēšanās noteikti nebūs tas labākais brīdis, kad atzīties, ka tevi kaut kas neapmierina.

Iniciatīvas uzņemšanās var palīdzēt. Īpaši noderīga var būt jātnieces poza, kas paredz sievietes atrašanos virspusē. Tavam partnerim viss būs labi redzams, bet tu varēsi kontrolēt kustību amplitūdu un ātrumu. Tā ir lieliska iespēja parādīt partnerim, kas tieši tev patīk.

Turklāt, arī "Viņa" aptaujātie vīrieši savulaik ir atklājuši, ka šo mīlēšanās pozu uzskata par veidu, kā sieviete var patiešām iepriecināt savu partneri. "Guli, priecē acis, izbaudi skatu un ļauj vaļu rokām. Ideāls variants, ja dāma grib savu vīrieša gabalu palutināt. Ja pirms tam cienīts kungs vēl tiek "iedarbināts" arī ar mēli un lūpām, tad ideāls vakars ir garantēts!" vērtēja Ivo.

  • Vairāk par dažādām seksa pozām un vīriešu viedokli par tām vari uzzināt šeit.


Pieskārienu apmācība

Foto: Shutterstock
Ja mīlēšanās laikā jūti, ka partnera kustības un pieskārieni uz tevi nekā nestrādā, tu vienmēr vari uzņemties iniciatīvu, kā arī uzlikt savu roku uz viņa, lai vadītu kustības. Tomēr var gadīties, ka tas līdz galam nenostrādā un brīdī, kad tu pārtrauc pilnībā kontrolēt partnera kustības, viņa rokas aizslīd tur, kur tu, iespējams, nemaz nevēlies tās sajust, bet tev būtiskākās zonas tiek atstātas novārtā.

Katram no mums var būt sava īpaši jutīgā vieta – vienu uzbudina maigi pieskārieni vēderam, bet citu kakla skūpstīšana, tāpēc ir būtiski vienam otru iepazīt. Piedāvā partnerim nelielu iepazīšanās sesiju jeb pieskārienu apmācību. Izģērbieties. Apsēdies uz gultas malas, partneris tev sēž aiz muguras, uzliec savu plaukstu uz partnera plaukstas un vadi to pa savu ķermeni, lai partneris saprot kur un kā tu vēlies, lai tev pieskaras. Pēc tam varat samainīties vietām – iespējams, tā arī tu uzzināsi daudz jauna.


Bargās kundzes loma

Foto: Shutterstock
Ja esi drosmīgāka, ierosini partneriem lomu spēli, kurā tu iejūties bargās kundzes tēlā un uzņemies vadību. Tā ir ne tikai uzbudinoša seksa rotaļa, kurā iekļauti varas izrādīšanas elementi, bet arī lieliska iespēja tiešā veidā pateikt un parādīt, ko tu vēlies un tieši kā tu vēlies. Turklāt tu ne tikai to stāstīsi, bet arī uzreiz saņemsi.

Nekautrējies būt savtīga un valdonīga šīs spēles laikā. Sniedz ļoti precīzas instrukcijas par to, ko partnerim darīt un kad viņam to darīt. Sper soli tālāk un vadi viņa rokas un galvu tur, kur tu vēlies, lai tās būtu.

Bargās kundzes lomas uzņemšanās ir labs veids, kā atbrīvoties un pieprasīt lietas, par kurām ikdienā kautrējies runāt. Tas ļaus nedomāt un nesatraukties arī par to, ka tev neizdodas pietiekami ātri sasniegt orgasmu (un atceries, ka šāds satraukums tikai attālina baudas virsotņu sasniegšanu), kā arī tev nebūs jājūtas slikti par savām vēlmēm, kas nepiestāv jaukās un kārtīgās meitenes tēlam.

Klusā iepazīšanās ar vai bez aizsietām acīm

Foto: Shutterstock
Nereti, kad mēs mēģinām izlikties vai melot, mūs nodod ķermeņa valoda. Tā reizēm var pastāstīt lietas, ko vārdiem pateikt nav iespējams. Tāpēc noderīga var būt ķermeniska iepazīšanās klusējot. Tas dos iespēju tavam ķermenim parādīt to, kas tev visvairāk patīk, un iespējams, ka ne tikai tavs partneris, bet arī tu pati atklāsi kaut ko jaunu.

Pirmais solis ir izģērbšanās. Pēc tam tavs partneris iepazīst tavu ķermeni ar glāstiem uz skūpstiem dažādās vietās, vērojot tavu reakciju. Galvenais noteikums – nekādas runāšanas. Vērtējums būs skaņas un ķermeņa kustības, kas sekos pieskārieniem un skūpstiem. Uzdevumu var padarīt grūtāku, aizsienot partnera acis. Tas liks viņam būs vēl uzmanīgākam pret tavu reakciju dažādos brīžos. Protams, ierosinājums šo pašu uzdevumu veikt mainītās lomās arī nāks tikai par labu.

Vienas aktrises priekšnesums

Foto: Shutterstock
Šī ir iespēja īpaši drosmīgajām un tām, kas patiesi uzticas savam partnerim. Parādi savam partnerim, kas tev liek justies patiesi labi un sasniegt orgasmu, to izdarot vienatnē. Dari to, ko parasti dari, kad masturbē, bet šoreiz skatītāja priekšā. Ļauj savam partnerim skatīties, bet ne pieskarties.

Šis solis prasa milzu atklāšanos un uzticēšanos savam partnerim, tāpēc, iespējams, šķiet biedējošs. Tomēr spēja būt pilnīgi atklātai un neaizsargātai sava partnera klātbūtnē noteikti stiprinās jūsu attiecības.

Ar masturbēšanu gan saistās lērums mītu, no kuriem lielākā daļa neatbilst patiesībai. Vairāk par šo intīmo nodarbi tu vari uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!