Skatīsimies patiesībai acīs - vēl pirms filmas “Absolvents” grandiozajiem panākumiem pasaulē sešdesmito gadu beigās, gados vecākās Robinsona kundzes arī agrāk ir bijušas satraucošu kaislību objekti jaunāku vīriešu acīs.
Taču nu pavisam mums vairs nav iemesla baidīties no vecuma, jo sievietes novecošanu mūsdienās skārušas interesantas pārmaiņas. Vientuļā, gados vecākā sieviete no vakardienas “vecmeitas” brīnumainā kārtā ir pārvērtusies par seksa dievieti. Vēl labāk - nav jābūt Džerijas Holas tipa Robinsones kundzei (kailai nav jāuznāk uz liela teātra skatuves), lai izmantotu seksualitāti savā labā.

Vecākas sievietes seksapīls nav atkarīgs no viņas izskata vai naudas maka biezuma – tas pat nav saistīts ar noteiktu vecumu! Pat ja tu esi tikai pāris gadus vecāka par kādu vīrieti, eksperti apgalvo, ka tu varētu būt daudz labāka gultā nekā pāris gadus jaunāka sieviete.

Šarms, drosme un pieredze - lūk, daži no iemesliem, kādēļ vecākas sievietes ir tik iekārojamas. Tāpēc nākošreiz, kad tu satrauksies par grumbiņām ap acīm, pirmajiem sirmajiem matiem vai roku muskuļiem, kuri zaudējuši tvirtumu, atceries sekojošo...

Tu esi labāka gultā, jo tev ir lielāka pieredze

Jo vecāka tu kļūsti, jo vairāki mīļākie tev ir bijuši un tev nācies saskarties ar dažādām seksuālām situācijām. Kā ikviena cita pieredze, arī šīs intīmās dzīves situācijas daudz ko iemāca. Turklāt katrs vīrietis no savas pieredzes arī kaut ko sniedz sievietei.

Sievietei gadu gaitā var nākties saskarties ar tādām lietām kā vīriešu impotenci, priekšlaicīgu ejakulāciju, nevainības zaudēšanu un dažādām neparastām vēlmēm seksuālās apetītes rosināšanai. Lai cik negaidīti un pat traucējoši intīmajā brīdī tie neliktos, no šādiem gadījumiem seksā tu patiesībā neko nezaudē, bet tikai iegūsti interesantu (un vēlāk noderīgu) pieredzi.

Vecums nav šķērslis labam seksam - pieredzējusi sieviete varbūt pat neapzināti spēj radīt nomierinošu atmosfēru intīmā brīdī, mazinot stresu, kas mēdz būt, ja abi partneri ir nepieredzējuši. Ja sieviete zina, ko dara, tas jaunākam vīrietim rada lielāku drošības sajūtu. Viņš zina, ka sieviete neskries šņukstēdama no istabas laukā, ja mazais draudziņš negribēs spēlēties katru reizi, kad viņai to gribas.

Tu esi labāka gultā, jo tu labprāt uzņemies iniciatīvu

Vīriešiem patīk apgulties un ļaut, lai kāds cits uzņemas vadību un kļūst par skolotāju. Vecāka sieviete ar savu iztēli un pieredzi burtiski pārņem lietas savās rokās. Jaunākas meitenes turpretī ir kautrīgākas, viņas visbiežāk ļauj, lai puisis pats rīkojas.

Vecāka sieviete ir iemācījusies līdzvērtīgi dot un ņemt, un viņa arī zina, ka vajag pietiekoši daudz uzmanības pievērst partnera labsajūtai. Viņš domā: “Viņa man iemācīs ko jaunu, viņa nebaidīsies norādīt, ka vajag kādu citu pozīciju, tempu vai priekšspēli.” Un viņš nekļūdās!

Tu daudz labāk izproti vīriešu seksuālās vēlmes

Ja tev ir bijušas vairākas ilgstošas seksuālas partnerattiecības, tu noteikti jau esi sapratusi, ka vīriešiem patīk pārmaiņas. Piedāvā viņam daudzveidīgu vizuālo stimulāciju (erotiska apakšveļa, videofilmas, u.c.) un aizvien jaunus seksuālos eksperimentus, un viņš nekur nespruks.

Gandrīz visiem vīriešiem patīk, ja sieviete ir noteicēja seksuālās attiecībās, jo sievietes mazāk satraucas par orgasmu un pašu dzimumakta norisi. Sievietes seksu uztver kā kopīgu izpriecu, nevis kā tiekšanos pēc vienlaicīga orgasma.

Vecākām sievietēm arī biežāk ir nācies saskarties ar tādiem jautājumiem kā: “Vai viņš domās, ka es esmu vulgāra, ja piedāvāšu viņam šo?” (Protams, nē, viņam tas patiks!) Ar tevi kopā viņš varēs izmēģināt savas gadiem ilgi slēptās fantāzijas.

Tu zini, ko vēlies, un tev nav bail pateikt viņam, kas tev vislabāk patīk

Kā vecākai sievietei, tev šķitīs pavisam dabiski, uzlikt viņa rokas tajās vietās uz sava ķermeņa, kur vēlies izjust glāstus. Tu pasīvi negaidīsi, kamēr tas nejauši notiks vai viņš mēģinās uzminēt.

Tu nesteidzies

Sievietēm parasti ir nepieciešams mazliet vairāk laika nekā vīriešiem, lai “iesildītos”. Jaunas meitenes bieži vien cenšas “turēt līdzi” puisim, baidoties, ka viņš zaudēs interesi vai jutīsies apgrūtināts.

Vecāka sieviete savukārt neatvainojas par savām vēlmēm, viņa no ikvienas situācijas gūst labāko. Vīrietis var ātri iegūt orgasmu, taču pakāpeniska tuvošanās tam padarīs viņa baudu intensīvāku, gluži tāpat kā tavējo. Lēnāka, ilgāka mīlēšanās sagādās lielāku prieku abiem, un šajā gadījumā perfekti gludai ādai vai krunciņām uz ādas nav nekādas nozīmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!