Foto: Shutterstock
Izrādās, mīlēšanās ir pavisam loģiska un pat ieteicama metode, kā sev atvieglot paģiru mokas, jo, kā noskaidrojuši seksologi, tieši tādēļ, izjūtot paģiras, cilvēki bieži vien jūt arī pastiprinātu vēlmi pēc fiziskas tuvības.

Zemapziņā cilvēks izjūt vēlēšanos, mīlējoties uzlabot savu pašsajūtu, vismaz uz brīdi aizmirstot par pārmērīgas alkohola lietošanas radītajām sekām, informē interneta žurnāls "Cosmopolitan".

Kāpēc sekss paģiru laikā var šķirst īpaši tīkams

Foto: Shutterstock

Viens no iemesliem, kāpēc sekss uz paģirām šķiet īpaši patīkams, ir alkohola miopija, kas cilvēkus padara uzņēmīgākus pret seksuāliem stimuliem. Reibumā cilvēkiem ir tendence ignorēt visus apkārt esošos negatīvos signālus, bet daudziem līdzīgas izjūtas ir arī paģiru laikā, kas arī ir par iemeslu tam, ka kļūst daudz vieglāk atsaukties seksuālam kairinājumam.

Tā kā alkohola lietošana pazemina testosterona līmeni vīrieša organismā, arī tavs partneris, jūtot pāris lieko kokteiļu radītās sekas, var izrādīt iniciatīvu mīlas priekiem. Tādēļ, tā vietā, lai aizbildinātos ar slikto pašsajūtu, ir vērts papūlēties, lai sasniegtu baudas virsotnes, baudu jums abiem, kas, pateicoties laimes hormonam oksitocīnam, atvieglos jūsu abu slikto pašsajūtu.

Kādas ir ieteicamās pozas, mīlējoties paģiru laikā

Foto: PantherMedia/Scanpix

Mīlējoties paģiru laikā, ieteicams izvairīties no partnera orālas apmierināšanas, kā arī sarežģītām un fizisku piepūli radošām mīlēšanās pozām. Tā vietā izbaudiet maigus pieskārienus un glāstus, lēnus skūpstus un apskāvienus.

No mīlēšanās pozām mazāko piepūli prasošā ir tā dēvētā "Karotītes" poza, kas ļaus ar partneri kustēties vienā ritmā, tai pat laikā nezaudējot mīlēšanās intensitāti. Šī ir arī viena no intīmākajām pozām, kas stiprina savstarpējo saikni, sakļaujot augumus un ļaujot tavam mīļotajam vīrietim tevi apskaut un maigi skūpstīt kaklu.

Tāpat mazāk spēka būs jātērē, mīlējoties sēdus. Iekārtojies savam partnerim klēpī, ļaujot viņam atbalstīties pret spilveniem vai sienu un tad atspiedies ar savu augumu pret viņa krūtīm. Varat viens otru cieši apskaut, kustoties lēnā ritmā un izbaudot glāstus.

Bet, ja ir sajūta, ka pārāk aktīvām darbībām tomēr trūkst spēka, izmantojiet iespēju izbaudīt mieru un glāstiet viens otru. Arī pieskārieni un skūpsti jums sagādās baudu un uzlabos pašsajūtu, liekot aizmirst par galvassāpēm vai nelabumu, iesaka "Cosmopolitan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!