Foto: Shutterstock
Ikdienas aizņemtībā, ikvienam no mums realizējot savas profesionālās ieceres, nodarbojoties ar vaļaspriekiem un veltot laiku draugiem un tuviniekiem, gluži nemanot, varam attālināties no saviem partneriem. Tā rezultātā attiecībās ne tikai iestājas tik nomācošā ikdienas rutīna, bet pamazām zūd arī kopīgās intereses, kas savulaik radīja iemeslu vienam otra tuvākai iepazīšanai un savstarpējām simpātijām.

Gadījumā, ja esi piefiksējusi emocionālu vēsumu, kas iezadzies jūsu reiz tik sirsnīgajās un nepiespiestajās attiecībās, lūk, pāris romantiskas un satuvinošas nodarbes, ko apkopojusi "Lifehack" viesautore Viktorija Kļočkova un ko ikvienam pārim vērts ieviest savā ikdienas paradumu arsenālā.

Pāru masāža

Atliek vien izvēlēties dienu, laiku un vietu un doties pelnītā atpūtā, kaut uz brīdi atraujoties no ierastās darba dunas un neskaitāmajām domām un idejām, kas saistās ar, šķiet, nebeidzamo pienākumu jūru. Apmeklējiet masāžu kopā, izbaudot ne tikai patīkamās sajūtas, ķermenim atslābstot, bet arī intīmas sarunas un kopā pavadītu laiku, kurā visu uzmanību varat pilnībā veltīt viens otram. Jāpiebilst, ka pēc šī "piedzīvojuma" jutīsies gan atslābinātāki, gan laimīgāki, jūsu starpā acīmredzami veidojoties īpašai gaisotnei un sapratnei bez vārdiem.

Foto: Shutterstock

Kopīga duša vai vanna

Ja tev šķiet, ka šāda "greznība" raksturīga vien jaunības dullumam un tam attiecību posmam, ko parasti saistām ar rozā briļļu periodu, pēc iespējas ātrāk atsakies no šī tik nepamatotā aizsprieduma! Intīmais un neierastais mazgāšanās process jūs satuvinās, ļaujot vienam pret otru paust ikdienā, visticamāk, trūkstošo maigumu un uzmanību. Izmantojiet šo iespēju pabūt divatā un uz mirkli paslēpties no sabiedrības acīm!

Foto: Shutterstock

Dodieties izbraukumā, nezinot tā galamērķi

Ceļojuma būtībai nav nozīmes – varat doties izbraukumā ar automašīnu vai laivu, iet pārgājienā vai izvēlēties velosipēdus. Svarīgākais ir nodrošināties ar jums nepieciešamajām lietām un būt gataviem doties nezināmajā, ļaujoties azartam un piedzīvojumu kārei! Izbaudiet nakti zem klajas debess, viens otra kompāniju un kavējiet laiku sarunās.

Adrenalīns, kopīgais piedzīvojums un pienākumu sadalīšana liks jums vienam uz otru paraudzīties no cita skatpunkta, atgādinot par tām rakstura īpašībām, kuru dēļ jūs savulaik konkrēto cilvēku izvēlējāties par savu dzīvesdraugu.

Foto: Shutterstock

Pagatavojiet kopīgas vakariņas

Pat tad, ja esat paraduši mājsaimniecības pienākumus, tai skaitā ēst gatavošanu, sadalīt savā starpā, atkāpieties no šīs norunas! Neraugoties uz faktu, ka mājās, iespējams, pārnāc ātrāk par mīļoto, maltīti pagatavojiet kopīgi, ļaujot katram izpaust savas stiprās puses. Abu spēkiem gatavotais un servētais ēdiens liks maltītei garšot krietni labāk nekā ikdienā.

Foto: Shutterstock

Rīta kafija gultā

Tā vietā, lai dienišķo kafijas tasi baudītu katrs savā automašīnā, steidzoties uz darbu, vismaz pāris reižu nedēļā atļaujieties to malkot kopā, vēl esot gultā. Tā var būt gan pirmdiena, gan sestdiena – ja iespējams, veltiet viens otram tik svarīgās kopā būšanas minūtes, jau dienai iesākoties. Sev tuva cilvēka smaids, labas dienas vēlējums un apskāviens ievērojami uzlabos jūsu noskaņojumu un, šim rīta rituālam tiekot praktizētam regulāri, arī attiecības ilgtermiņā.

Foto: Shutterstock

Tiesa, būtisks faktors, kas nereti pabojā visus plānus, ir laika trūkums. Tomēr atgādinām, ka, lai piedzīvotu brīnumskaistus mirkļus ar savu tuvāko, nevajag daudz. Arī neizejot no sava mitekļa iespējams uzrīkot burvīgu randiņu. Te atradīsi vēl pāris idejas, kā "randiņot" mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!