Arī žurnāla "Santa" redaktore Inita Sila reiz piedzīvojusi šķiršanos. Kā viņa spēja pārdzīvot grūto periodu, kad beidza sevi žēlot un kad spēja atkal domāt par attiecību veidošanu? Par to viņa stāsta raidījumā "Māmiņu klubs".

"Nav tas tik viegli un vienkārši. Ja man ir jāsaka godīgi, tie ir gadi septiņi. Vienmēr brīnos par tiem, kas stāsta, ka tas ir baigi viegli, un metas ātri jaunajās attiecībās, jo man noteikti tā nebija. Tā tiešām ir mana pārliecība – šķiršanās bija kā augšāmcelšanās," stāsta Inita.

Viņa teic, ka šajā dzīves posmā ir izgājusi cauri ārprātīgām sāpēm. "Es esmu tiešām fiziski vārtījusies uz grīdas un kliegusi sāpēs, un sev solījusi, ka vairs nekad to negribu piedzīvot. Tas ir arī iemesls, kāpēc es neesmu uzsākusi jau gadiem jaunas attiecības. Es negribu, lai man otrreiz tā sāp."

"Nedrīkst sevi baigi ilgi žēlot. Es arī biju iestigusi tajā nabaga cietējas lomās. Nu, nekāda cietēja," teic Inita. "Tev tas ir jāizsēro, jāizsāp, jo tu esi zaudējis svarīgu savas dzīves daļu – cilvēku, kas tev vienmēr bijis līdzās."

Lai arī nav bijis viegli, Inita teic, ka par šo periodu daudz ir domājusi un no tā daudz ko ir arī iemācījusies.

Ģimenes sievietes dzīvesstila raidījums "Māmiņu klubs" ik svētdienu pulksten 9.30 "STV Pirmā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!