Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja vismaz reizi dzīvē pirmajai kaislīgajai naktij ar jauno partneri esi gatavojusies ilgāk nekā darba intervijai, kā izrādās, neesi vienīgā. Pētījumi liecina, ka sievietes šim notikumam par godu pošas pat sešu stundu garumā, vēstī "Women's Health".

Kā liecina pētījuma dati, sagatavošanās procesā ietilpst gan ķermeņa pīlings un duša, gan manikīrs un pedikīrs, gan nevēlamo matiņu likvidēšana, frizūras ieveidošana un grima uzklāšana, kā arī piemērotas apakšveļas izvēle vai pat iegāde.

Tiesa, vairumā gadījumu sieviešu ieguldītās pūles diemžēl izrādās veltīgas – vīrieši pirmajā mīlēšanās reizē pamana ko gluži citu, un tie nebūt nav liekie tauciņi uz vēdera vai gurniem. 

Turpinājumā trīs galvenās lietas, kam, pēc aptaujas datiem, vīrieši pirmajā kopīgajā naktī ar jauno partneri pievērš vislielāko uzmanību.

Pārliecība par sevi

Tas, cik ērti jūties savā ādā, esot guļamistabā, tiek pamanīts vispirms. Vīrietis nelūkojas uz tavu, iespējams, nekoriģēto bikini līniju vai sauso ādas pleķīti uz kājas – viņu interesē tava pašpārliecinātība.

Kustības

Ja vēlies jauno partneri ieintriģēt, nebaidies izrādīt iniciatīvu un, iespējams, izmēģināt kādu neordinārāku mīlēšanās pozu. Pētījuma dati liecina, ka šāda drosme tiek īpaši novērtēta.

Acis

Lai gan vairums sieviešu uzskata, ka vīriešu skatienus saista tikai zona, kas atrodas krietni zemāk par seju, patiesībā viņi labprāt vēro tavas acis, pētot to krāsu un izteiksmes. Ļauj acīm runāt un nebaidies viņu cieši uzlūkot!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!