Foto: PantherMedia/Scanpix
Erotiskie sapņi ir samērā izplatīta parādība, tomēr nereti sievietes tos maldīgi asociē ar neesošām problēmām savā privātajā dzīvē. Kā informē izdevums "Woman's Day" pastāv vairāki izplatītākie erotiskie sapņi, kuru saturs patiesībā var atspoguļot arī gluži sadzīviskas un normālas situācijas, un turpinājumā seši no tiem.

Sapnis par mīlēšanos ar sava dzimuma pārstāvi


Šis ir viens no izplatītākajiem erotiskajiem sapņiem, un, kā skaidro speciālisti, to piedzīvo sievietes noteiktās savās dzīves situācijās, lai gan viņu seksuālā orientācija ir vērsta uz pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Sapnis, kurā redzi sevi mīlējamies ar kādu citu sievieti, atspoguļo spēcīgu sieviešu draudzību reālajā dzīvē, un tam nav nekādas saistības ar romantiskām jūtām vai fizisko pievilkšanos pret sava dzimuma pārstāvi, ja vien nepieķer sevi pie domas, ka šāda veida pieredze tevi varētu interesēt arī nomoda stāvoklī.

Sapnis par vīrieti, kurš tevi pameta


Foto: PantherMedia/Scanpix
Neraugoties uz laimīgo laulību, sievietes savos sapņos nereti redz vidusskolas laiku mīlestību vai vīrieti, ar kuru kontakti pārtraukti pirms vairākiem gadiem, maldīgi tulkojot to kā neapzinātu nožēlu par reiz neizmantotu izdevību.

Kā izrādās, šiem sapņiem nav nekāda sakara ar tavām jaunajām attiecībām, jo tie rodas vecu atmiņu "pārstrādāšanās" rezultātā. Tavu bijušo vīriešu tēli ir saglabāti atmiņā kopā ar tūkstošiem citu lietu, un, līdzīgi kā vīrieši sapņo par vidusskolas basketbola mačā piedzīvoto zvaigžņu stundu, sievietes zemapziņa glabā informāciju par pirmajām romantiskajām attiecībām un reiz piedzīvoto aizrautības sajūtu.

Sapnis par cilvēku, pret kuru reālajā dzīvē neizjūti simpātijas


Foto: PantherMedia/Scanpix
Sapņi, kuros sievietes kā seksa partnerus redz vīriešus, pret kuriem patiesībā jūt nepatiku, ir samērā izplatīta parādība.

Seksuālas izjūtas rodas spēcīgu emociju rezultātā, un tās var būt arī dusmas, aizvainojums un naids, kas tiek paustas caur sapņiem, tādēļ nevajadzētu satraukties par savām neskaidrajām sajūtām pret nepatīkamo kaimiņu vai priekšnieku.

Nepiedienīgais sapnis par savas draudzenes vīru


Foto: Shutterstock
Neraugoties uz faktu, ka nekad neesi krāpusi savu vīrieti, kur nu vēl ar draudzenes vīru, nereti tavos sapņos var ielavīties līdzīga scenārija saturs. Kā izrādās, tas apzīmē vien nevainīgu ziņkārību, ko jūti neapzinātā līmenī, ikdienā par to pat neaizdomājoties.

Daļa speciālistu uzskata, ka šādi sapņi var parādīties laikā, kad seksuālajā dzīvē iestājusies rutīna, tādēļ tulko to kā zīmi par nepieciešamību atsvaidzināt savu mīlas dzīvi!

Sapnis par savu vīrieti ar cita vīrieša seju, balsi vai ķermeni


Foto: PantherMedia/Scanpix
Speciālisti uzskata, ka šādi sapņi apzīmē nepieciešamību pēc noslēpumainības un jaunu detaļu atklāšanas pāra starpā. Tādēļ, neraugoties uz to, ka vari paredzēt, kā tavs mīļotais rīkosies noteiktā situācijā, ļauj vaļu savai ziņkārei, pieņemot dažādus situācijas iespējamos pavērsienus.

Tāpat neaizmirsti interesēties par sava partnera ikdienu, dzīvi, sapņiem un mērķiem, iepazīstot viņu ik dienas arvien labāk un atklājot jaunas īpašības!

Sapnis par noslēpumaino vīrieti – bruņinieku baltā zirgā


Foto: Shutterstock
Pēc kaislīgu un krāšņu sapņu pilnas nakts nereti mostamies ar vilšanās sajūtu par to beigšanos. Speciālisti uzskata, ka tā ir pazīme par nepilnvērtīgām attiecībām tavā reālajā dzīvē.

To trūkums ne vienmēr var būt seksuālā apmierinājuma nejušana, bet gan emocionālā distance, kas valda pāra starpā.

Tādēļ neaizmirsti par romantiku un noslēpumainību savās un partnera attiecībās, tādējādi stiprinot jūsu savstarpējo saikni!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!