Foto: Shutterstock

Ja plāno sev tuvu cilvēku Valentīna dienā pārsteigt ar dāvanu, taču lauzi galvu par tās piemeklēšanu, iepazīsties ar astrologu ieteikumiem, kā izvēlēties dāvanu atbilstoši cilvēka horoskopa zīmei! Izvērtējot katras horoskopa zīmes raksturīgākās īpašības, dāvanas izvēle, iespējams, vairs neliks minstināties. Lai veicas!

Auns

Foto: Shutterstock

Kā skaidro astrologi, auni priecājas par radošām un pat inovatīvām dāvanām. Šī horoskopa zīme piedzīvojums izbauda visvairāk no visām, tāpēc auniem noteikti vari pasniegt sajūtu dāvanu – piemēram, lēcienu ar gumiju vai kādu citu ekstremālu piedzīvojumu.

Tāpat šīs horoskopa zīmes pārstāvji augstu novērtē dāvanas oriģinalitāti, kā arī labprāt ar sevi palepojas – pasniedz aunam košas krāsas aksesuārus vai lietas, uz kurām ir konkrētā cilvēka iniciāļu monogramma, un būsi trāpījusi desmitniekā!

Vērsis

Foto: Shutterstock

Šai horoskopa zīmei patīk viss ekskluzīvais un izsmalcinātais – vērši patiešām novērtē kvalitāti un eleganci, tāpēc viņiem ir samērā grūti izpatikt. Dāvanai ir jābūt rūpīgi pārdomātai un īpaši piemeklētai. Vērsis priecāsies arī par praktiski pielietojamu lietu – vari pasniegt izmeklētu un labas kvalitātes spilvenu, smalkus palagus vai veselības uzlabošanai noderīgus produktus.

Tāpat šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir slaveni ar savu gardēžu būtību – gards vīns, izsmalcināta šokolādes konfekšu izlase vai dāvana, kas uzrunā vērsi sajūtu līmenī, piemēram, masāža, šim cilvēkam būs lieliski piemērota un sagādās prieku!

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Dvīņi ir viena no sabiedriskākajām un gaisīgākajām horoskopa zīmēm. Viņi priecāsies par tādu dāvanu, kas liek kontaktēties ar cilvēkiem. Dvīnim vari dāvināt vai nu dāvanu karti kursu apmeklēšanai vai iedvesmojošas personības biogrāfiju. Tāpat viņi priecāsies par rotām – rokassprādzēm un gredzeniem – jo tieši rokas un plaukstas dvīņu ķermeņa valodā ieņem galveno lomu plašās žestikulācijas dēļ.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Vēžiem raksturīgs zināms slinkums, tiekšanās pēc komforta un vēlme radīt māju sajūtu, baudot sev tuvu cilvēku klātbūtni. Tāpat šai horoskopa zīmei ir raksturīga sentimentalitāte, kas nozīmē, ka vēži varētu būt krietni ieinteresētāki Valentīna dienas svinēšanā, salīdzinot ar citām zīmēm.

Balstoties vēžu vēlmē pēc mājām un omulības, šim cilvēkam vari dāvināt interesantus un kvalitatīvus interjera priekšmetus ar pievienotu emocionālu vērtību vai īpašu izcelsmes stāstu.

Tāpat vēzis priecāsies par izsmalcinātām rotaslietām, dāvanu karti sevis palutināšanai, kā arī dāvanu, kuras sagādāšanā ieguldīts laiks – īpaši svarīgas vēžiem ir kartītes ar pārdomātu novēlējumu. Viņus sajūsminās arī asprātīgas dāvanas, taču tās nekādā gadījumā nedrīkst būt bezjēdzīgas.

Lauva

Foto: Shutterstock

Lauvām patīk luksus preces, kvalitāte un ārišķības. Sievieti – lauvu sajūsminās krāšņas un spīdīgas rotaslietas, savukārt vīrieti – izsmalcināts rokas pulkstenis. Tāpat lauvas vari pārsteigt ar dāvanām skaistumam un labsajūtai, kā arī sevis attīstībai – iespējams, šis cilvēks jau sen plāno apmeklēt, piemēram, deju kursos. Ieklausies, par ko lauva runā – visticamāk, kārotās lietas tiks neviļus pieminētas vairākas reizes!

Jaunava

Foto: Shutterstock

Jaunavas izceļas ar vēlmi visu kontrolēt, kā arī labprāt krāj lietas. Šai horoskopa zīmei, kā apgalvo astrologi, dāvanu atrast būs visvieglāk – jaunava priecāsies gan par vecām platēm, gan sen izdotām grāmatām. Tāpat jaunavu vari iepriecināt ar produktiem veselības uzlabošanai – periodiskas raizes par to ir teju katras jaunavas dienaskārtībā.

Svari

Foto: Shutterstock

Tieši svaru horoskopa zīmē dzimušo cilvēku lokā ir visvairāk introvertu personību, tāpēc viņiem vari dāvināt grāmatas par pašizziņu vai atziņu krājumus. Svari priecāsies arī par kvalitatīvām rotām, kas atbilst viņu, nereti visai specifiskajai, gaumei. Ja apdāvināmo personu pazīsti ļoti labi, pārsteidz viņu ar īpaši šim cilvēkam radītām smaržām – ekskluzīvais aromāts svariem liks justies novērtētiem, un smaržas tiks lietotas ik dienu.

Skorpions

Foto: Shutterstock

Skorpioni tiek dēvēti par vienu no seksuālākajām zodiaka zīmēm, tāpēc Valentīna diena būs lieliski piemērota krāšņas apakšveļas vai intīmas masāžas pasniegšanai. Skorpioni līdzcilvēkiem atklājas lēni, taču, ja esi šo cilvēku iepazinis kārtīgi, izmanto sev uzticētos noslēpumus patiešām jutekliskas un kaisles piesātinātas dāvanas piemeklēšanai.

Tāpat skorpionam vari pasniegt koncerta vai teātra biļetes – šī horoskopa zīme novērtē mākslu un labprāt regulāri apmeklē dažādus kultūras pasākumus.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Strēlnieki ir dzimuši filozofi un labprāt atpūšas pie dabas krūts. Iedvesmojošs romāns, pavārgrāmata vai jau noorganizēts pārgājiens iepriecinās ikvienu šīs zīmes pārstāvi. Tāpat strēlnieki ir izteikti darbaholiķi – ja pārsteigsi šo cilvēku ar jau saplānotu vakara noslēgumu, parūpējoties par atpūtai nepieciešamajām lietām un sagaidot strēlnieku pēc darba, viņš jutīsies patiešām lieliski!

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Mežāži ir askēti, kurus interesē māksla un mode. Uzdāvini šim cilvēkam oriģinālu un kvalitatīvu aksesuāru neitrālās krāsās vai arī piederumus sportošanai. Lietas, ko var arī reāli izmantot, Mežāzi iepriecinās visvairāk, tāpēc centies dāvanai piešķirt ne tikai emocionālu vēstījumu, bet arī praktisku pielietojumu.

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Ūdensvīrus aizrauj jaunākās tehnoloģijas, kā arī alternatīvas laika pavadīšanas iespējas. Ja lielākā daļa ūdensvīra draugu dosies izklaidēties uz tuvējo bāru, viņš atradīs pāris domubiedru, ar kuriem pasēdēt sveču gaismā pie viņa glāzes kādā alternatīvā izklaides vietā.

Tā kā ūdensvīri ir ļoti sabiedriski, dāvana, kas paredz aktivitātes vai jaunu prasmju apgūšanu, kā arī izklaides draugu lokā, būs pašā laikā!

Zivis

Foto: Shutterstock

Zivis ir ūdens zīme, kam raksturīga sapņainība, kā arī šīs horoskopa zīmes pārstāvji tic ezotērikai, liktenim un interesējas par psiholoģiju. Nereti zivīm ir grūtības iemigt, tāpēc dāvini lietas, kas saistās ar atpūtu un relaksēšanos – tās patiešām tiks novērtētas, gluži tāpat kā sentimentālas dāvanas, piemēram albums ar jūsu kopīgajām fotogrāfijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!