Gluži tāpat kā saldējumam, seksuālajai baudai ir visdažādākās krāsas un garšas – un ikvienam cilvēkam ir savs iecienītais variants. Ja tavējais seksa stils ir izveidojies par pieradumu, tad pamēģini citu, gardāku veidu.
Mēs apzogam sevi un arī savus vīriešus, ja aizvien izvēlamies pierasto ceļu. Iespējams, ka jauns seksa stils ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai iekvēlinātu jaunus kaisles uzliesmojumus jūsu attiecībās. Pamēģini sekojošo:

Garīgi pacilātais sekss

Kad pāris gultā izjūt dziļo abpusēju tuvību tikai vienkāršā kopā būšanas fakta dēļ, šāda sajūta izraisa dvēseļu tuvību, vai pat garīgu atmodu. Dažreiz šī dvēseļu tuvība rodas kā nesen pārdzīvojuma rezultātā, piemēram, slimības, katastrofas, vai kādas citas krīzes dēļ. Dažreiz garīga pacilātība rodas seksuālas tuvības brīdī, kad viss notiekošais šķiet ārkārtīgi īpašs un mīļš.

Lieliski, ja šāds noskaņojums rodas pats no sevis, taču, kā gan to iespējams veicināt? Lai to panāktu, cilvēkam ir jābūt atklātam, atvērtam pret iespaidiem, jāspēj pamanīt patīkamus sīkumus, kuriem pat nav jābūt seksuāliem. Ja dienas gaitā jūs kopīgi pārdzīvojat kādu brīdi, kas jūs satuvina garīgi, piepilda ar lepnumu vai pateicību vienam par otru, kādēļ to neatcerēties un nepieminēt vēlreiz, maigojoties gultā? Pastāsti viņam par savām izjūtām tā brīža izjūtām, ļaujot šai pašai sajūtai ieplūst seksā.

Miesaskārīgais sekss

Miesaskārīgs sekss var būt gan savtīgs, gan nesavtīgs, gandrīz kā niezoša vieta, ko vajag pakasīt – tieši tagad, jā, un pēc iespējas ātrāk. Tas ir viens no veidiem, kā sievietei gūt prieku par seksu tikai paša seksa dēļ.

Stihisks, iekāres pamudināts sekss ir lielisks savas aizrautības dēļ. Bieži vien viena partnera aizrautība un uzbudinājums ātri pielīp otram partnerim, pat tad, ja viņš nav īpaši seksīgi noskaņots.

Jautrais sekss

Būt seksuāli noskaņotam ne vienmēr nozīmē, ka tiek sekss tiek gaidīts kā Izprieca, nevis kā Šausmīgi Nopietns Bizness. Tas var nozīmēt arī vēlmi plosīties, ālēties, blēņoties, trakot, kutināt vienam otru... Spilvenu kaujas guļamistabā – kādēļ gan ne? Partneri, kuriem sekss ir arī kārtīga izsmiešanās un jautrība, iegūst vieglas un nepiespiestas attiecības.

Humoram arī gultā ir vieta, jo jābūt gataviem ar smaidu sagaidīt pārsteigumus – ja nejauši gadās izkrist no gultas, ja kājas sapinas palagā, vai vēl jo vairāk - ja jūs vispār neatrodaties gultā, bet, piemēram, mašīnā ceļa malā. Jautrs sekss var izpaustīes kā aušīgs, jokains, neķītrs, vai arī kā viena vienīga ķircināšanās.

Maigais sekss

Sievietes mūsdienās vairs nav nekādi trauslie ziediņi, taču maiguma un iejūtības gultā nekad nevar būt par daudz. Maigums ir iekāres pretstats, un šāds sekss ir smalks un lēns, ar viegliem pieskārieniem. Tajā iederas masāža, eļļas un daudz sirsnīgu skūpstu.

Maigošanās ir vislabākais veids, kā salabt ar partneri pēc strīda. Ilgs un maiguma pilns sekss atjauno emocionālo saikni, saskaņu un mieru dvēselē. Tā ir fiziska izpausme vārdiem: “Es tagad parūpēšos par tevi!”

Niknais sekss

Līdzvērtīgās, pastāvīgās un mīļās partneru attiecībās agresīva enerģija, kas uzšķiļ dzirksteles guļamistabā, bieži vien nostrādā kā dzimumtieksmi uzbudinošais līdzeklis. Ja jūs esat sastrīdējušies un dusmīgi viens uz otru, bet klusībā vēlaties, lai atkal viss būtu kārtībā, tad niknuma izpausme seksā var tikt izmantota kā tilts, kas atjauno emocionālo saikni.

Dažiem pāriem pašiem patīk radīt haosu, lai būtu, ko kopīgi risināt. Taču, ja problēma arī vēlāk, pēc seksa netiek risināta, ja jūs nekad neatgriežaties pie strīda iemesla un neizrunājaties par to, tad šāds sekss var izraisīt gluži pretēju efektu.

Mīlestības trakums reizēm nozīmē arī seksa trakumu – vētru guļamistabā. Velnišķīgs sekss, vai zini, kas tas ir? Kad tev pietiek spēka piespiest partneri pie gultas, jāteniski uzsēsties uz viņa krūtīm un likt uzvesties kā pieklājas. Tici man, ja tu to izdarīsi, tu iegūsi nedalītu viņa uzmanību.

Fantāziju sekss

Kā būtu ar tavas seksa dzīves bagātināšanu? Pamēģini realizēt savas seksuālās fantāzijas. Bieži vien viens no partneriem ir talantīgāks par otru šai ziņā, tas ir normāli. Iesākumā tu vari būt iniciatore – nest mājās erotiskas videofilmas, intīmpreču veikalā iegādātas rotaļlietas, bet vēlāk lomas var mainīties.

Kāds pāris jau pirmo randiņu laikā joka pēc sastādīja kopīgu sarakstu, kurā bija uzskaitītas viņu seksuālās vēlmes. Vēlāk, kad viņu attiecības kļuva intīmākas, viņi sāka tās izmēģināt praksē, un izsvītrot no saraksta jau izmēģinātās lietas. Pašlaik viņi ir precējušies jau divus gadus, bet vēlmju saraksts jopojām tiek papildināts.

Partneri, kuri guļamistabā nebaidās izmēģināt visādas seksuālas dīvainības, zina, ka pārgalvība, vēlme atraisīties un gatavība vienmēr izbaudīt ko jaunu seksuālajās attiecībās ienes brīnišķīgas pārmaiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!