Foto: Shutterstock
Randiņi, jo īpaši pats pirmais, ir visai piņķerīgs process, ja cilvēks pirms tam nav pazīstams. Ir jācenšas lavierēt starp nezināmo, izdibinot pēc iespējas vairāk informācijas, kas var palīdzēt saprast, vai sekos arī nākamā tikšanās. Šajā sakarā talkā nākuši "Elite Daily" attiecību guru, piedāvājot sešus jautājumus, kas ja ne palīdzēs līdz galam izprast otru, vismaz pavērs iespēju daudzām citām sarunām.

Ja tev būtu jāpastāsta saviem vecākiem viena lieta, kas viņus šokētu līdz sirds dziļumiem, kura tā būtu? Pirmie randiņi ir domāti, lai nedaudz vairāk iepazītu partneri, tajā pašā laikā pārāk personīgi jautājumi var arī atbiedēt. Šis ir visai viltīgs jautājums, kas paver plašas iespējas uzzināt par partneri daudz ko vairāk.

Ar kuru slavenību tu mainītos vietām? Lai arī šis ir jautājums ar izklaidējošu saturu, atbilde uz to tik un tā palīdz izprast otru cilvēku, jo jautājums palīdz atklāt, kāds cilvēks otru iedvesmo un kam viņš vēlētos līdzināties.

Ja tu būtu mūziķis, kā sauktu tavu debijas albumu? Vairums cilvēku izvēlēsies vai nu kaut ko asprātīgu, vai arī dziļi personisku, kas atkal dos iespēju parunāt par to vairāk.

Kāds ir tavs dīvainākais paradums, iezīme vai rakstura īpašība, kas varētu atbaidīt mani? Skaidrs, ka ikvienam no mums ir savi stiķi un niķi, tāpēc ir lieliski, ja par otra personības šāda tipa šķautnēm uzzinām pirms nav par vēlu.

Kāda ir labākā dāvana, ko esi saņēmis? Šis jautājums var pavērst divas iespējas: 1) cilvēks atbildēs kaut ko gaužām mīlīgu, piemēram, mazās māsas zīmējumu; 2) viņš var atklāt, kas ir tās lietas, kas patiešām viņu iepriecina, un tās var lieti noderēt priekšdienām

Kurš ir labākais seriāls pasaulē? Kopīgas intereses vieno cilvēkus. Ja atminēsieties kaut par kādu senu seriālu, ko skatījāties bērnībā, varēsiet gardi pasmieties. Ja abi esat tendēti uz seriālu vai filmu skatīšanos arī tagad, tas daudz var atklāt arī par vispārējām interesēm, humora izjūtu utt.

Te atradīsi arī citus jautājumus, kas palīdzēs vismaz kliedēt neveiklumu pirmajā randiņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!