Foto: DELFI

Vai vīrietis var būt laimīgs bez sievietes? Vai ir iespējams iemīlēties pēc 40? Savā viedoklī interviju ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei" dalās "Radio SWH" valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

Kā stāsta Jānis Šipkēvics, savas sievietes viņš ir lutinājis, tomēr nebaidās atklāt, ka arī pa kādai problēmai ir sagādājis. Tā teikt, garlaicīgi bijis nav.

Viņš atminas kādu domu, ko savulaik apcerējis Dalailama – mēs dzīvojam tikai tāpēc, lai būtu laimīgi. Kā skaidro Šipkēvics: "Vīrietis nevar būt laimīgs, ja viņš ir viens pats. Vienkārši nevar! Un tāpēc viņam vajag sievieti."
Kā iemīlēties pēc 40? Šipkēvicam, kurš arī izdzīvojis šo veiksmes stāstu, ir sava recepte: "Vajag pateikt, ka nekad es vairs neiemīlēšos, nekad man nebūs tādu jūtu, tādu neprāta varoņdarbu, kādi ir 16, 18 gados. Tiklīdz tu to pasaki, tad tu zini, ka ar tevi tas notiks!"

"Ja vīrietim nav pastāvīgā iekāres sajūta, tad viņš lēnām atrofējas un paliek par tādu atražotu ģimenes cilvēku, kurš paliek par tādu "ķirbju papu"." Vaicāts, vai ģimenes cilvēkam ir pastāvīgi kaut kas jāiekāro, Šipkēvics teic, ka apkārt jābūt skaistām lietām, jauniem cilvēkiem un interesantām parādībām, lai būtu aizraujoši arī pašam. "Pateikt tā, ka mani interesē tikai mana sieva vai tikai mans bērns – tā cilvēks sevi ārkārtīgi apzog. Nav jau nekāds pārkāpums, ja tu interesējies vispār par pretējo dzimumu, skaistām attiecībām, skaistām sievietēm."


Lielo interviju skaties "100 personības līdz Latvijas simtgadei" 360TV kanālā, ceturtdien, 8. decembrī plkst. 22.00.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!