Savstarpēja cieņa var veidoties jau jaunībā vai tā nāk ar laiku? Kā tādu cieņu iespējams nopelnīt? Savā pieredzē sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās modes mākslinieks Dāvids.

Dāvids teic, ka jaunībā viņam ir pārmests par to, kā viņš audzinājis savus bērnus, bet tad viņš allaž teicis: "Tie ir mani pirmie bērni manā mūžā. Man nav ne jausmas, kā viņus audzināt. Kā protu, tā audzinu." Bet Dāvids skaidro, ka šajā situācijā paralēles var vilkt arī ar romantiskajām saitēm. "Tieši tāpat ir ar tām attiecībām."

Tiesa, pirms sastapies ar sievu Antru, viņš jau esot guvis dzīves rūdījumu, tāpēc uz lietām tagad skatās citādāk. "Jaunībā tu kaut kā neieraugi, ka tās ir tavas kļūdas. Vienmēr esi mācīts vainot citus." Tomēr tagad attiecības savā ziņā balstās uz viedumu – ja partneri attiecībās ir gudri, tad savstarpējā cieņa ir īsta bauda.

Tāpat svarīga ir arī paļaušanās. Dāvids teic, ka karjeras laikā viņam ir bijis jāizcieš daudz, bet tuvāko, tostarp sievas, atbalsts ir bijis ļoti svarīgs. "Viņu neredz, bet viņa ierakumos pārsien manas brūces," tēlaini izsakās Dāvids.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!