Foto: Shutterstock
Neraugoties uz pieņēmumu, ka gados jauni vīrieši var lepoties ar iespaidīgāku un daudzveidīgāku mīlas dzīvi, kvalitatīvāks sekss patiesībā ir tieši vecāka gadagājuma vīriešiem, vēstī izdevums "MSN Living", minot arī trīs pamatotus iemeslus šim novērojumam.

Redzēts ir viss, un tas ir noderīgi

Jaunībā vīriešu redzesloks seksuālās dzīves jomā ir samērā šaurs, un to bieži vien ietekmē pornogrāfiska satura filmās redzētais, cenšoties to attēlot reālajā dzīvē. Tāpat ne visi vīrieši, pārkāpjot divdesmit gadu vecuma slieksni, ir apraduši ar savu kailumu partneres klātbūtnē, un nereti par to tiek izjusta kauna un neērtības sajūta.

Vīrietim kļūstot vecākam un dzīves pieredzes bagātākam, samazinās to lietu skaits, kas viņu spēj pārsteigt. Tāpat tiek iepazīts pretējais dzimums un, satuvinoties ar savu partneri, tiek pieņemtas lietas, kas jaunībā vīrieti mulsinātu vai pat radītu nepatiku.

Tās ietver gan sievietes auguma izmaiņas, piedzīvojot dzemdības un ķeizargriezienu, kā arī satuvināšanos dažādu dzīves grūtību laikā, kā rezultātā partneri viens otru novērtē vēl vairāk. Tas palielina intīmo saikni pāra starpā, uzlabojot arī mīlas dzīvi.

Vīrietis vēlas būt savas sievietes balva

Gadiem ejot, mainās ne tikai vīrieša personība, bet arī vizuālais izskats. Kļūstot par gādīgu ģimenes tēvu, komplektā ar savas dzīvesbiedres atzinību nereti nāk arī pāris liekie kilogrami. Tomēr, to laikus pamanot un uzsākot apmeklēt sporta zāli, vīrieši uzlabo ne tikai savu veselību un izskatu, bet arī attiecības ar partneri un mīlas dzīvi.

Tādējādi tiek pierādīts, ka kopīgi nodzīvotais gadu skaits nav ietekmējis savstarpējo cieņu un vēlmi būt novērtētiem, un fiziskā forma, kas nereti ir krietni labāka nekā divdesmit gados, likumsakarīgi uzlabo arī seksuālās dzīves kvalitāti.

Svarīga ir kvalitāte, nevis kvantitāte

Sagaidot ģimenes pieaugumu, pāru starpā nereti pazūd romantiskā dzirkstele, kā arī savstarpējā iekāre. To vietu ieņem rūpes par bērniem, kā arī citi ikdienas pienākumi.

Pārdzīvojot šo fāzi, mīlas dzīvi piemeklē steidzīgs sekss, kas tiek piekopts pāris brīvajās minūtēs, ik pa brīdim tramīgi ieklausoties, vai tuvumā nav nokļuvusi pāra atvase. Tādējādi tiek aizmirsts par lēnu un baudas pilnu mīlēšanos, kā arī tik nozīmīgajiem savstarpējiem pieskārieniem.

Savukārt laikā, kad bērni ir pietiekoši lieli, lai ikdienā dotos savās gaitās, palielinās to vecāku iespējas veltīt vairāk laika sev un savām attiecībām. Atmiņā tiek atsaukti patīkamākie pieskārieni, mīlas dzīvē ieviests kas vēl neizbaudīts, kā arī ir laiks izbaudīt pilnvērtīgu priekšspēli, paildzinot baudu un patīkamās sajūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!