Foto: Shutterstock

Kopš mūsdienu tehnoloģijas pavērušas tik daudzveidīgas iespējas sazināties un apmainīties ar dažāda rakstura un formāta informāciju, sekss īsziņās, pa tālruni, kādā no čata aplikācijām vai Skype vairs nešķiet nekas pārsteidzošs. Vieni to dara un atbalsta, citi nekad nav mēģinājuši, vēl kāds nosoda un noliedz, ka jebkad spētu atkailināties kameras priekšā vai detalizēti aprakstīt seksuālu aktu.

Vēlējāmies uzzināt, kāpēc cilvēkus vilina sekss īsziņās vai web kameras priekšā, kas būtu jāņem vērā abām flirtā iesaistītajām pusēm un kāda ir reālu sieviešu un vīriešu pieredze tepat Latvijā, ļaujoties pikantiem piedzīvojumiem no attāluma.

Sievietes sūtīts kailfoto ir provokācija un izaicinājums vīrietim

Vaicāts, ko vēlas panākt sieviete, kura sūta vīrietim savu kailfoto, un, kas šajā brīdī notiek sievietes apziņā un zemapziņā, publicists un personības un savstarpējo attiecību eksperts Viesturs Rudzītis atbild, ka šāda rīcība var būt gan pašapliecināšanās, provokācija vai apcelšana, gan pakalpošana, vīrieša eksaminēšana un tamlīdzīgi. Šāda rīcība var signalizēt arī par vēlmi izmantot vīrieša nespēju pretoties "dzemdes skaistuma" spēkam, seksuāli iegūt viņu un "uzvarēt".

Psihoterapeits norāda, ka sevis parādīšana, visdažādākajos veidos zogoties pāri robežām, ir sievietei dabiska – arī ziedi grib būt skaisti un dabūt pie sevis bites, lai turpinātos. Jautājums – vai pēc sevis atkailināšanas sievietē vienlaikus neieslēdzas arī bailes un sasprindzinājums, ko var radīt iepriekšēja negatīva pieredze (tajā skaitā ne tikai personiska, bet arī tas, kas noticis pa dzimtas "sieviešu līniju"), visu turpmāko seksuālo flirtu padarot neiespējamu.

Ja šīs rotaļas ir sinhronizētas ar dzemdes ciklu un notiek ovulācijas laikā, visam būtu jābūt vieglāk un dabiskāk, skaidro Rudzītis, savukārt PMS laikā šāda rīcība varētu spoguļot sievietes neapzinātu vēlmi atriebties visiem vīriešiem par to, ka šis cikls atkal ir aizgājis "pa tukšo"…

Kā, saņemot sievietes sūtītu kailfoto, jūtas vīrietis?

Foto: Shutterstock

Kurš nosprauž un kurš - pārsprauž robežas?

Ko iesākt pārim, ja vienam tas patīk, bet otram - riebjas?

Foto: Shutterstock

Vai realizēt "sekstingu" ar svešu nozīmē krāpt?

Foto: Shutterstock

Rīta SMS bučas vietā saņēmu dzimumlocekli jeb Atzīstas VIŅAS

Ar laiku tiek izspēlēti arvien pikantāki scenāriji jeb Atzīstas VIŅI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!