Foto: AP/Scanpix
Teju katrās attiecībās laiku pa laikam ienāk rutīna, ciešot no slinkuma ne tikai attiecībā pret sevi, bet arī savu partneri. Lai no tā izvairītos, izdevums "MSN Living" piedāvā attiecību "atsvaidzināšanas" plānu, kas, ievērots nedēļas garumā, atgriezīs romantikas dzirksti un veicinās savstarpējo satuvināšanos.

Pirmdiena. Apmainiet pienākumus


Foto: Shutterstock
Līdzīgi kā tev nepatīk mazgāt traukus, tavam mīļotajam var būt pamatoti līdzīga nepatika pret atkritumu iznešanu vai došanos pastaigā ar suni.

Lai nedaudz atsvaidzinātu nomācošos mājsaimniecības pienākumus, samainiet tos! Tādējādi tiks ieviestas pārmaiņas ne tikai jūsu ikdienā, bet arī palielināsies savstarpējā tuvība, atklājot, ka varat viens uz otru paļauties it visās situācijās.

Otrdiena. Plānojiet nedēļas nogali


Foto: PantherMedia/Scanpix
Pat tad, ja ir sajūta, ka nedēļa ir tikai sākusies, jau otrdienā pārrunājiet iespējamos atpūtas plānus nedēļas nogalē! Izvērtējiet pienākumus, kas jāpaveic līdz brīvdienām, ieplānojot, ko paveiksit divatā un ko atsevišķi, kā arī nosakiet konkrētu laiku, līdz kuram visiem darbiem jābūt padarītiem, lai jūs varētu baudīt netraucētu atpūtu!

Nedēļas nogalē izbaudītās kopīgās aktivitātes un jauniegūtā pieredze, darot kaut ko divatā, stiprinās jūsu attiecības, kā arī radīs patīkamas gaidas un satraukumu visas nedēļas garumā.

Trešdiena. Piecelieties agrāk


Foto: PantherMedia/Scanpix
Noregulē savu modinātājpulksteni par trīsdesmit minūtēm agrāk, un pirms tavā galvā pat iešaujas domas par e-pasta vai mobilā telefona pārbaudīšanu, koncentrējies uz cilvēku sev līdzās!

Iespējams, tevī pamodīsies iekāre, vai arī jūs vienkārši izbaudīsit nesteidzīgu rīta kafiju gultā. Abi varianti ir lieliski, jo ikvienam pārim nepieciešamas sarunas un savstarpējie pieskārieni, kas palielina tuvību, kā arī nodrošina lielisku noskaņojumu visas dienas garumā.

Ceturtdiena. Atslēdz sociālos tīklus


Foto: PantherMedia/Scanpix

Sociālie mediji ir ikdienišķa mūsdienu cilvēka dzīves sastāvdaļa, tomēr vienlaikus veltīt gana lielu uzmanību gan dziedošā kaķa video, gan savam mīļotajam ir neiespējami, tādēļ izvēlies laiku interneta pārlūkošanai tā, lai tas netraucētu jūsu sarunai vai kopīgi pavadītajam romantiskajam vakaram!

Piektdiena. Atbrīvojies no nepatikas


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ikviena laimīga pāra attiecības var sagraut sevī turēts aizvainojums, vilšanās vai neatrisinātas domstarpības. To esamība reprezentē tādas pārim nozīmīgas īpašības kā uzticēšanos, komandas darbu, drošības sajūtu, kā arī paļaušanos vienam uz otru.

Pārrunājot nepatīkamās lietas, kā arī atbrīvojot sevi no tām, jūsu attiecības uzlabosies. Vien atceries, ka risinot šāda tipa sarunas, jākoncentrējas uz savām izjūtām, nevis partnera darbībām, citādi pozitīva iznākuma vietā varat piedzīvot strīdu, kurā katrs izvēlēsies slēpties aiz saviem argumentiem!

Sestdienas rīts. Dodiet atelpu vienam no otra


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ikvienam cilvēkam ir nepieciešams klusums, kā arī laiks, ko veltīt sev pašam. Izmantojiet brīvdienu rītus, lai ne tikai kopīgi pabrokastotu vai izbaudītu nesteidzīgu mīlēšanos, bet arī veltītu laiku sev!

Dodies pastaigā, apmeklē aerobikas nodarbību vai izbaudi mājas klusumu, kamēr tavs mīļotais nododas āra darbiem vai apmeklē futbola spēli kopā ar draugiem!

Parūpējoties par sevi un savām vēlmēm, kļūstam par patīkamākiem sarunu biedriem, kā arī spējam dot krietni lielāku ieguldījumu attiecību kopšanā, uzsver speciālisti.

Sestdienas vakars. Dodieties uz randiņu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Randiņi ir ikvienu attiecību nepieciešamākā sastāvdaļa, jo atsauc atmiņā cilvēku, kurā iemīlējies, akcentējot viņa patīkamākās īpašības.

Apmeklējot restorānu, gremdējaties nepiespiestās sarunās un ļauj pēc iespējas vairāk runāt savam mīļotajam, uzņemoties klausītājas lomu! Redzot, ka kāri tver katru viņa vārdu un viņam nav jāsatraucas par tavas uzmanības iekarošanu, vīrietis jutīsies atslābinājies, kā arī būs krietni patīkamāks sarunu biedrs, vēlāk ieklausoties tevis teiktajā.

Svētdienas pēcpusdiena. Uzspēlējiet spēli “Vai atceries, kad..?”


Foto: PantherMedia/Scanpix
Izmantojot brīvo vakaru pirms mešanās darba nedēļas skrējienā, aplūkojiet fotogrāfijas, kurās esat redzami atvaļinājuma laikā vai kādā no pirmajiem randiņiem.

Atminaties neaizmirstamus un patīkamus notikumus, pārrunājot arī nākotnes plānus, tā satuvinoties vēl vairāk un izbaudot viens otra sabiedrību!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!