Foto: Shutterstock

Kas ir svarīgāk – mīlēt vai būt mīlētam? Lielākā daļa no mums piekritīs Džordža Eliota vārdiem: "Man patīk būt ne tikai mīlētam, bet arī dzirdēt apliecinājuma vārdus, ka esmu mīlēts." Valentīndiena ir tā diena, kad mēs svinam abus – gan spēju mīlēt, gan iespēju to sniegt citam un saņemt pretī.

Turpinājumā piedāvājam Precos.lv apkopotās un mūsu lasītāju ieteiktās idejas un piedāvājumus, kā svētkos pārsteigt mīļoto. Ieskaties un palutini gan sevi, gan arī viņu!

Romantikas cienītājiem

Foto: Shutterstock

Skūpstu karuselis

Uz maziem papīra gabaliņiem uzraksti dažādus skūpstu veidus (piemēri: buča uz vaiga, eskimosu buča, saskaroties tikai jūsu degungaliem, franču skūpsts, utt.). Kad tas izdarīts, piepildi kādu mazu kastīti vai burciņu ar šīm lapiņām, un piedāvā savam sirdsāķītim izvilkt, piemēram, piecas, un katru no šīm iespējām varēs izmantot vienu reizi visa vakara garumā. Kāds būs noslēdzošais skūpsts – viss ir atkarīgs no jums pašiem.

Pašiem savs mīlas romāns

Saraksti mazu grāmatu ar iemesliem, kādēļ tu mīli tieši viņu. Lai izpaustos īpaši radoši, izveido arī grāmatas nodaļas, piemēram, sadalot to ar neaizmirstamiem notikumiem, kuri lika tev saprast, ka jūsu attiecībās viss tiešām ir pa īstam un no sirds.

Mīlestības labirints

Aizved savu mīļoto dārgumu medībās. Izvieto pa mājokli vai pilsētu pavedienus, kas beigās viņu aizvedīs līdz īstajai vietai, kurā būs sagatavots Valentīndienas lielais pārsteigums. Šis pasākums būs īpaši romantisks, ja pavedienus izvietosi vietās, kas abiem asociējas ar nozīmīgiem notikumiem jūsu attiecībās.

Viss ģeniālais ir vienkāršs

Tradicionālās vērtības nekad nevar novērtēt par zemu. Pagatavo gardu maltīti, sniedziet viens otram masāžu relaksējošas mūzikas pavadījumā, vakara noslēgumā noskatieties jūsu mīļāko filmu un nakti pavadiet viens otra azotē – tādu tuvību, ko ar vārdiem aprakstīt nav iespējams.

Piedzīvojumu meklētājiem

Foto: Shutterstock

Laiskajiem un radošajiem

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!