Foto: Shutterstock
Bieži sapņojam par savu sapņu vīrieti. Skaidrs, ka viņš būs gudrs, laipns, izskatīgs... saraksts, šķiet, varētu turpināties mūžīgi. Kad esam pusstundu apcerējušas, kādam jābūt mūsu mīļotajam, lidinoties sapņos un ilūzijās, esam aizmirsušas par to, kādām vajadzētu būt mums pašām, lai būtu kāda cita ideālā. Šoreiz vērsāmies pie vīriešiem, lai uzzinātu, kas tad ir tās lietas, kurām viņi pievērš vislielāko uzmanību!

"Pirmais, kam es pievēršu uzmanību, ir zobi un apavi. Lai arī tās ir diezgan divas pilnīgi dažādas lietas, tas patiešām ir tas, ko es redzu vispirms. Vispār tas ir interesanti, jo man dažas sievietes ir teikušas kaut ko līdzīgu. Jo zobi ir vienkārši pirmais, ko ieraugi, bet apavi baigi daudz ko var pateikt par cilvēku, piemēram, cik rūpīgs vai tīrīgs viņš ir. Varbūt tā tas ir visiem," stāsta Mārtiņš (23). "Tomēr, ja ne par izskatu, tad man patīk, ja meitene ir ar mieru palikt mājās, neko nedarīt un vienkārši kopā noskatīties kādu filmu. Vienmēr jau nav jādzenas pa pasauli, lai būtu laimīgi."

Raimonds (46) teic tā: "Manai ideālajai sievietei ir jārūpējas par mani. Protams, tas būs abpusēji, tomēr, ja es pelnu naudu ģimenei, es gribētu, lai viņa parūpējās par tīru māju, vakariņām, kā arī siltumu mājās un ģimenē. To es novērtēju."

Jānis (27) atklāj kādu interesantu sakritību: "Man laikam patīk viss, kas mani nedaudz kaitina, bet es varu gandrīz galvot, ka tā ir tikai man. Man patīk, ja meitene izskatās lieliski. Kuram gan nepatīk, vai ne? Tomēr tajā pašā laikā, ja tā ir mana meitene, un mēs aizejam uz kādu pasākumu, man nedaudz kaitina, ka viņa izskatās tik labi, jo visi skatās uz viņu, un es taču labi zinu, kas tiem citiem vīriešiem darās galvās. Tas ir viens! Otrs – mani ļoti kaitina sieviešu naivums, tā mūžīgā jautrība viņu prātos. Tomēr tas ir arī diezgan pievilcīgi. Un man patīk, ja sievietei vajag vīrieti. Ir forši, ja viņa palūdz kaut ko sataisīt, nomainīt riepu vai vēl ko. Forši apzināties, ka viņai vajag vīrieti, ka viņai vajag mani. Tādas supersievietes jau visiem nevajag! Tomēr nevajag arī tādas, kas neko neprot."

Foto: Shutterstock

"Gribi vai negribi, bet pirmais, pēc kā spriedīsi par sievieti, ir viņas izskats. Bieži gan tas iespaids ir maldīgs, bet, ja viņa nebūs kopta, stipri šaubos, ka kāds vispār dos iespēju viņai sevi pierādīt," stāsta Kaspars (30). "Lai gan es uzreiz neteiktu, ka tur jābūt baigam dibenam un lielām krūtīm, tas vairāk par tādu koptēlu domāts."

Jānis (19) atkārto senu gudrību: "Simts reizes teikts, bet pateikšu vēlreiz – ne tikai sievietēm patīk, ka vīrieši spēj viņas sasmīdināt, bet arī otrādāk. Ja viņa neliek smieties, tad stipri šaubos, ka līdz vecumdienām nodzīvosim. Tas vispār ir arī vienīgais, kas meiteni liek atcerēties. Jo neatceras bildi, bet sajūtas."

"Noteikti, ka pirmais, ko redzu, ir meitenes galva – mati, acis, lūpas... Un tas ir arī galvenais. Es šeit nedomāju, ka šķiroju pēc skaists vai neglīts principa, bet tomēr, ja viņai būs kārtu kārtām "špaktelis", man neradīsies nekādas cerības, ka viņa ir dabīga un patiesa. Tās kosmētikas kārtas atbaida. Es pie sāniem negribu sievieti ar 16 kārtām tonālā krēma. Krāsoties jau var, bet vajag to darīt prasmīgi," atklāj Vairis (28).

"Nevienu nevar ierāmēt kaut kādos rāmjos," stāsta Matīss (34). "Kas vienam perfekts, citam nepilnīgs, kas vienam resns, vienam slaids un tieši laikā. Es jau varu cerēt pēc blondīnes ar zilām acīm un formu kā no žurnāla vāka, kas būs ideāla, bet, vai ideāla man – tas ir cits jautājums."

Arī "Viņa" komanda vēlas atgādināt, ka, lai arī kādas būtu vīrieša fantāzijas par savu izredzēto, necenties izlikties par to, kas tu neesi – mēs esam par veselīgām attiecībām!

*Visu ekspertu vārdi ir mainīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!