Foto: PantherMedia/Scanpix
Vai ir gadījies sev jautāt: "Cik ilgi gan es vēl būšu viena?". Ja ir gadījies - resurss "Kleo.ru" ir apkopojis visizplatītākos sievietes vientulības iemeslus.

Portāls "Delfi" piedāvā iepazīties ar astoņiem no tiem.

Pārāk augsti standarti


Foto: PantherMedia/Scanpix

Pārāk augsti standarti - tas ir viens no izplatītākajiem vientulības iemesliem. Protams, mākslīgi nevajadzētu censties tos pazemināt aiz bailēm palikt vienai - psihologi iesaka nepiekrist kaut kam lai tikai nepaliktu vientuļa. Tomēr vienmēr būtu jāseko tam, vai prasības ir reālas.

Pārāk daudz negatīvā


Foto: PantherMedia/Scanpix

Jūs esat pesimiste un vienmēr atradīsiet, par ko pasūdzēties? Tāda attieksme pret dzīvi bieži vien izskaidro partnera neesamību. Neviens vīrietis negribēs sākt attiecības ar sievieti, kas dzīvi redz vien drūmās krāsās.

Nepareiza izvēle


Foto: PantherMedia/Scanpix

Mūžsena problēma - nepareiza izvēle. Dažas sievietes atkal un atkal satiekas ar nepareizajiem vīriešiem. Ja ir tieksme satikties ar apburošiem avantūristiem, jāatceras, ka pat vistrauksmainākās attiecības ar tādu cilvēku ne pie kā nopietna, visticamāk, nenovedīs.

Neprasme uzklausīt


Foto: F64

Lai cik dīvaini tas arī nešķistu, daudzi cilvēki nemaz neprot klausīties. Ir jāuztver ne vien tas, ko cilvēki saka, bet arī tas, kā viņi to saka: žestu valoda, intonācija... Visbiežāk neverbālie signāli ir daudz svarīgāki par vārdiem. 

Pārāk daudz kritikas



Vīrietim ir ļoti grūti atslābināties, esot blakus sievietei, kura nemitīgi kaut ko pārmet apkārtējiem. Visbiežāk tas liecina par nepārliecinātību par sevi un neuzticamību, kas noteikti nav īpašība, kas pievelk pretējo dzimumu. 

Nerūpēšanās par sevi


Foto: PantherMedia/Scanpix

Vīrieši vienmēr pamana to, vai sieviete par sevi rūpējas. Un runa nav par to, lai jūs vienmēr būtu gatava fotosesijai, tomēr galvenās lietas nedrīkst atstāt otrajā plānā. Piemēram, nevajadzētu aizmirst par to, lai apģērbs, ko velkat, vienmēr ir tīrs un kārtīgs, vai ir gaumīgs grims. Ja katru dienu ārpus mājas dodieties sporta kostīmā, nebrīnieties, ka joprojām esat viena.

Skumjas pēc bijušā


Foto: PantherMedia/Scanpix

Daudzas sievietes ir vientuļas tāpēc, ka nav atmetušas cerības reiz atgūt savu bijušo puisi. Šāda situācija ir milzu traucēklis jaunu attiecību veidošanai. 

Nevēlēšanās būt attiecībās


Foto: PantherMedia/Scanpix

Protams, to var arī neatzīt, bet, iespējams, attiecību veidošanai traucē tieši nevēlēšanās veidot attiecības. Iespējams, sievietei patīk baudīt brīvību vai viņa baidās no tuvības un saistībām. Kamēr nenotiks vērtību pārvērtēšana, jaunām attiecībām šajā situācijā vietas nav. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!