Foto: Shutterstock
Aizrāvušies ikdienas rutīnā, mēs dažkārt nepamanām mazas un, iespējams, pavisam niecīgas izmaiņas mūsu kopdzīvē. Varbūt tas ir kāds nepateikts vārds, varbūt kāda darbība, kuru pieraduma dēļ vienkārši nepamanām vai nesaprotam. Bet, kas ir tās lietas, kas vēsta, ka attiecības drīz varētu beigties? Atbild vīrieši!

Protams, ne vienmēr viss sākas klusi un nemanāmi. Dažkārt tā var būt īsta viesuļvētra, kura dzimusi no mazas vēja brāzmiņas, bet dažkārt tomēr tas notiek arī palēnām, un, ja tā labi padomā, arī diezgan pamanāmi, taču lielais pieradums vienam pie otram aizmiglo dotos signālus un tie tiek palaisti garām, radot izbrīnu, kāpēc attiecības tiek šķirtas. Lai mēs, sievietes, spētu pamanīt tuvojošos viesuļvētru, jautājām vīriešiem, kuru vārdi ir mainīti, kas ir tās lietas, kas vēsta par attiecību iziršanu un to, ka tām drīz būs gals.

Reinis (43) domā, ka to brīdi, kad attiecības iet uz grunti, ir ļoti viegli pamanīt, taču pazīmes var būt dažādas. "Vīrietim noteikti zūd interese par sievieti – viņš neinteresējās par viņu un viņam sāk palikt pilnīgi vienalga, ko viņa dara un domā. Tāpat netiek izrādīta vēlme doties kaut kur ārpus mājās, kā arī kopā darīt dažādas lietas. Protams, neizpalikt arī bez strīdiem, kuros sievietes viedoklis netiek sevišķi uzklausīts. Tāpat – vīrietis ir viegli aizkaitināms."

Ingum (25) liekas, ka "tas ir tad, kad strīdu un nesaprašanās ir vairāk nekā patīkamo brīžu. Attieksme mainījusies par 180 grādiem. Un, protams, ja viens no otra kaut ko sāk slēpt, un šeit runa nav par mantām."

Ivars (19) stāsta, ka, viņaprāt, "attiecības sāk iet uz beigām tajā brīdī, kad partneri sāk izrādīt neuzticību un sāk apnikt viens otram. Tas izpaužas tā, ka vienu sāk kaitināt gandrīz visas otra cilvēka darbības, visādi sīkumi, kas parasti beidzas ar strīdiem. Un vistrakākā stadija ir tā, ka otrs vairs pat nestrīdas ar tevi, jo viņam ir vienalga. Ja notiek tā, tad tas principā liecina par intereses zudumu par savu partneri, un tad jau cilvēks neko nevar mainīt, jo nav jēgas dzīvot kopā ar cilvēku, pret kuru neko nejūti."

Foto: PantherMedia/Scanpix

Gints (33) saka tā: "Vispār jau grūti pateikt, jo katra situācija ir citāda, bet vienu nu gan varu pateikt – kad kāds attiecībās sāk attālināties un sāk just, ka sāk mazāk interesēt tas otrs cilvēks, tad vairums gadījumu tam kādam jau ir atrasts otrs cilvēks. Ja ne attiecības, tad iepaticies noteikti."

Uzsverot, ka nav nekāds "dižais attiecību eksperts", Jānis (30) saka tā: "Manuprāt, normāli džeki vienkārši paņem ar meiteni un izrunā visu – pasaka, kas nepatīk, kamēr viens otram nav noriebušies līdz nelabumam. Bet, ja tā globālāk, tad attiecības iet uz galu tad, kad čalis paliek vienaldzīgs un pazūd tā mazā greizsirdība."

Savukārt Kārlis (29) atklāj pavisam interesantu shēmu. "Vispār tas viss ir trīs posmos. Sākotnēji vakariņas jeb centieni kaut ko mainīt. Tad ziedu pušķis, kurš jau ir gluži kā žēluma dāvana, bet pēc tam – ideja par šķiršanos un mantu kravāšana". Vaicāts, kā, lai sieviete vispār uztver šādus signālus, Kārlis atbild, ka, ja par to paralēli netiek runāts, tad tas šķitīs "gluži kā no zila gaisa".

Edmunds (23) arī atklāj interesantas pazīmes, kas varētu liecināt, ka attiecības drīz piedzīvos noslēgumu. "Pie šīm pazīmēm varētu pieskaitīt to, ja vairs nav tā vēlēšanās sadoties rokās, nobučot uz vaidziņa un izrādīt citas mīļuma pazīmes. Protams, arī tas, ja katrs sāk pavadīt brīvo laiku atsevišķi, nevis kopā, meklējot dažādus attaisnojumus. Svarīgs arī budžets – ja sāk katrs dalīt pilnīgi visu iedzīvi un ienākumus, tad skaidrs, ka drīz attiecības beigsies."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!