Foto: Shutterstock
Ir vairāki iemesli, kādēļ esam kopā ar savu īsto un vienīgo. Tomēr dažkārt cilvēki kopā ir kāda konkrēta iemesla dēļ, turklāt tas bieži vien ir absolūti greizs. "Elite Daily" attiecību eksperti atgādina par nepareizajiem iemesliem, kādēļ tu vari būt ar kādu kopā.

Nauda. Tas, šķiet, ir visnepareizākais iemesls, lai ar kādu būtu kopā. Par naudu laimi nenopirksi. Turklāt atceries, ka, ja esi kopā ar kādu tikai šī iemesla dēļ, tu viņu izmanto.

Sekss. Saskanība gultā ir ļoti svarīga, tomēr tai nevajadzētu pildīt galveno lomu attiecībās. Ja tev ar vīrieti nekas cits nesaskan kā vien padraiskošanās guļamistabā, izbaudi, bet noteikti neuzskati to kā iemeslu, lai uzsāktu kaut ko nopietnāku. Ir jābūt daudz dziļākai saiknei, lai partnerība būtu veselīga.

Vientulība un pieejamība. Vientulība nav patīkama, bet būt kopā ar kādu tikai tāpēc, ka nevēlies palikt viena, nebūtu prāta darbs. Kā iepriekš skaidroja arī multimākslinieks Kaspars Bindemanis – rupjākā kļūda ir meklēt kādu, kurš tevi padarīs laimīgu, jo, pirmkārt, ir jātiek galā ar sevi. Līdz ar to apdomā, vai pret konkrēto cilvēku tev patiešām ir patiesas jūtas vai ar viņu kopā esi tikai tāpēc, ka nevēlies palikt viena.

Attiecību vēsture. Ja ar kādu esi kopā jau kādu laiciņu, bet neizjūti vairs tās pašas jūtas, ir divi varianti – strādāt pie attiecībām, lai atkal atminētos kādreizējās sajūtas, vai arī atstāt partneri pagātnē un uzsākt jaunu dzīvi. Galvenais, kas šeit būtu jāsaprot – nevajadzētu ar kādu palikt kopā tikai tāpēc, ka jums ir kopīga pagātne. Tas nav gana labs iemesls, lai būtu nelaimīga.

Stabilitāte. Jūs nestrīdaties un savas dienas dzīvojat saticīgi. Bet vai mīlestībā? Ja tā iztrūkst, nevajadzētu badīties izjaukt ierasto lietu kārtību. Jā, atkal vajadzētu aprast ar ideju, ka būs jādodas uz randiņiem un viss jāsāk no gala, tomēr, ja jūsu partnerattiecībās nevalda īsta mīlestība, vai vērts zaudēt laiku?

Draugi un ģimene. Bieži vien attiecību dzirkstelīte ir padzisusi, bet nevēlies pārraut attiecību saites tikai tāpēc, ka esi ļoti labi iejutusies vīrieša ģimenē vai pārāk sadraudzējusies ar viņa draugiem, kuri nu kļuvuši arī par tavējiem. Arī tā ir sava veida izmantošana. Atceries, ka tev ir jādzīvo ar savu partneri, nevis viņa ģimeni un draugiem.

Superīpašības. Muskuļotam ķermenim, labam darbam vai kādai citai pazīmei, kas raksturo tavu supervīrieti, nevajadzētu kalpot par iemeslu, lai tikai būtu ar viņu kopā. Protams, tas ir lielisks bonuss partnerim, ja viņš tiešām ir kā no taviem sapņiem, bet šajā gadījumā rūpīgi jāizvērtē, vai tas nav vienīgais, kas tevi pie viņa pievelk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!