Apprecēties pēc diviem mēnešiem un dzīvot laulībā jau 11 gadus. Tāds ir TV žurnālistes un ilggadējas raidījuma "Māmiņu klubs" vadītājas Kristīnes Virsnītes stāsts. Savās pārdomās un atziņās viņa dalās raidījumā "Starp mums runājot".

Virsnīte apstiprina, ka ar savu ideālo vīrieti apprecējusies jau pēc divu mēnešu pazīšanās. Tolaik Virsnītei bija 24 gadi, un viņa teic, ka allaž bijusi avantūriste. "Tu satiec cilvēku, tev viss griežas, viss smaržo, tu esi ļoti iemīlējies," sajūtas atminas sieviete.

Tomēr Virsnīte teic, ka ar tagadējo pieredzi tā vairs nedarītu. "Tad, kad tu jau esi apbružājies, ar noteiktu dzīves pieredzi, ar biezāku ādu un dažādām rētām viss kaut kur, tad tu tā citādāk skaties uz to."

"Šobrīd ir pagājuši 11 gadi. Gājis ir ļoti dažādi. Kā jau mums visiem. Tādas ilūzijas par to, ka laulība ir puķu dārziņš ar platlapēm, hostām un visu pārējo, ir absolūtas muļķības. Mēs taču zinām. Taču vienā brīdī tu saproti, ka jo vairāk laiks iet, jo labāk tu saproti šī cilvēka dīvainības, viņš saprot tavas dīvainības, un vairs jau negribas atgriezties tajā tirgū un iepazīt kādas svešas dīvainības."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!