Foto: Shutterstock
Ak, pirmie randiņi, kuros uztraukums ņem virsroku! Tomēr, lai arī cik satraucoša un neveikla var būt šī tikšanās, vajadzētu piedomāt pie savas uzvedības. Iedvesmojoties no "Yourtango" attiecību ekspertiem, izvirzījām tipiskākās kļūdas randiņos, kuras nepieļaut, lai pēc tikšanās saņemtu piedāvājumu par otro randiņu!

Vienaldzīga attieksme

Protams, neviens pirmajā randiņā nevēlas šķist pārāk kareivīgs, uzspiežot savu viedokli, tomēr arī pārāk vienaldzīga attieksme var radīt ne to labāko iespaidu.

Ja partneris tev vaicā, ko vēlies apēst, nesaki "nezinu, man vienalga". Noteikti ir kaut kas, kas tev pie sirds iet labāk – nenoklusē to.

Tāpat nepakļaujies visam notiekošajam, ja tas ir pretrunā ar tevi. Piemēram, ja randiņbiedrs izplānojis doties uz kādu bāru, tomēr tev šāda laika pavadīšana nešķiet piemērota, saki to uzreiz. Vēl neveiklāk sanāks tad, ja šo faktu paziņosi novēloti. Neērti jutīsies gan tu, gan otrs cilvēks.

Pateikt to, ko tu domā, jūti un vēlies, nav kareivīgi un uzbāzīgi – tas raksturo tevi, nekautrējies no tā. Tas palīdzēs arī partnerim labāk tevi izprast.

Apzināta nokavēšanās


Kurš gan reizi pa reizei nav spēlējis kādas attiecību spēlītes? Tomēr pirmais randiņš nudien nav tā reize, kad pārlapot sarežģīto mīlas rokasgrāmatu, lai šo un to izmēģinātu.

Necenties pirmo randiņu nokavēt ar domu "lai jau pagaida – es esmu tā vērta". Padomā, kā tu justos situācijā, ja tavs potenciālais mīļotais tā izrīkotos. Vai tev tas patiktu? Diezin vai!

Protams, dažkārt gadās kāds neparedzēts misēklis, tomēr centies visu saplānot tā, lai uz randiņu ierastos laikā. Ja partneris būs nogaidījies, pastāv iespēja, ka otro reizi ar šādu čammu viņš tikties nevēlēsies.

Seksīga, bet pat ļoti neērta apģērba izvēle

Foto: Shutterstock

Lai arī cik liela būtu vēlme neatvairāmi izskatīties, pirmais randiņš noteikti nav tā reize, lai no skapja dziļākajiem plauktiem izvilktu savas 12 centimetrus augstās papēžkurpes, kuras, šķiet, nemaz nav paredzētas staigāšanai, kā arī neērto, bet seksīgo kleitiņu.
Varbūt nekustoties tu izskatīsies patiešām perfekti, tomēr, līdz ko būs nepieciešams kaut kur doties, būs skaidrs, ka tas nav piemērots tev. Tava iekšējā histērija par to, lai, piemēram, nesamežģās kājas, būs labi pamanāma – ar neapbruņotu aci būs viegli nosakāms, ka tu jūties pat ļoti neērti, kas, protams, traucēs randiņa atmosfērai.

Pirmajā randiņā cilvēks atstāj nedzēšamu iespaidu, kas atmiņā tomēr paliks ilgi. Turklāt kāda gan jēga izlikties par to, kas tu neesi? Dodoties uz randiņu, centies būt tu pati – tā ir vislabākā izvēle!

Neatraušanās no mobilā telefona

Foto: Shutterstock


Būsim atklāti, mūsdienās burtiski pie ikviena rokām "pielipuši" viedtālruņi un bez tiem iztikt, šķiet, nav iespējams.

Jo īpaši tad, ja situācija kļūst neveikla, jo, piemēram, aptrūkstas sarunu temati (kas, starp citu, nav nemaz tik neparasti pirmajā randiņā), neķeries uzreiz pie sava telefona. Protams, tas daudziem ir gluži kā ieradums, bet, ja lielāko vakara daļu pavadīsi ar nodurtām acīm savā mobilajā tālrunī, noteikti neradīsi par sevi to labāko iespaidu. Šādās situācijās atceries, ka esi atnākusi uz randiņu, lai iepazītu otru cilvēku.

Gluži tāpat, ja telefons signalizē par jaunumiem, neskrien visu uzreiz apsekot. Tas var radīt iespaidu, ka esi visai nepieklājīga. Izvērtē, kādos gadījumos ir nepieciešams ielūkoties tālrunī, bet kopumā šādas izdarības netiks uzskatītas par labām – jo īpaši tad, ja partneris ar tevi cenšas parunāties.

Pāršaušana pār strīpu ar grādīgajiem dzērieniem

Foto: Shutterstock

Apzinoties gaidāmā randiņa iespējamo neveiklumu, dažkārt pāris nolemj doties uz kādu bāru, kafejnīcu vai restorānu, kurā arī pamalkot pa glāzei kādas grādīgās dziras drosmei. Tomēr nereti gan uztraukums, gan emocijas spēlē lielu lomu un reibinošā vakara gaisotne kļūst vēl reibinošāka.

Izvēloties šādi pavadīt pirmo randiņu, noteikti nepāršauj pār strīpu! Apzinies savas robežas un nekļūst izklaidīga, pasūtot vēl kādu dzērienu, labi apzinoties, ka tas tev nav pa spēkam. Necenties "turēt" līdzi arī sarunas biedram – varbūt viņš labi apzinās savas robežas, bet tās ir daudz tālākas nekā tavējās. Beigu beigās atradīsi sevi situācijā, kad sareibsi daudz vairāk nekā sākotnēji plānoji, tādējādi neradot sevišķi labu iespaidu par sevi.

Pārāk daudz informācijas pirmajam randiņam

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!