Šķiet, ikvienai no mums dzīves laikā nācies "apdedzināties", izvēloties nepareizo partneri. Un tieši tāpēc nākotnē esam daudz piesardzīgākas un, iespējams, līdz galam neuzticamies nevienam. Tomēr kā zināt, kad atvērt sirdi īstajam? Lūk, padomi, kas palīdzēs apjaust – tu viņam neesi vienaldzīga, viņš ar tevi nespēlējas un savos nodomos ir nopietns.

Kad viņš ir ar tevi, viņš smaida

Paraugoties uz viņu un papētot viņa ķermeņa valodu, tev ir skaidrs, ka tu viņam neesi vienaldzīga. Viss, ko viņš dara, burtiski izstaro simpātijas, uzsver "Yourtango" attiecību eksperti. Viņš priecājas, tevi ieraugot, un smaids no viņa sejas nepazūd līdz mirklim, kad jums ir jāšķiras.

Pat nesakot ne vārda, viņš spēj vienkārši ar savu klātbūtni pavēstīt, ka viņa nolūki ir nopietni un tu viņam esi dārga. Šī sajūta ir brīnišķīga un būšana viņam līdzās spēj otršķirīgas padarīt visas citas problēmas. Esot viņam līdzās, tevi pārņem fantastiska sajūta, un viņš par tevi var teikt tieši to pašu.

Viņa darbi runā skaļāk par vārdiem

Foto: Shutterstock

Protams, attiecībās liela nozīme ir arī vārdiem, solījumiem, atziņām. Tomēr lielā mērā punktiņus uz "i" saliek arī darbības.

Ja tavs izredzētais kaut ko ir apsolījis, tad viņš turas pie saviem vārdiem un savu teikto īsteno. Ja viņš saka, ka tevi mīl, tad viņš dara visu iespējamo, lai tu tā arī justos. Viņš tev palīdz, lai tava ikdiena būtu vienkāršāka, lai tev nebūtu tik grūti un lai tu justos atbalstīta. Viņa vārdi nav vien tukša salmu kulstīšana, bet viņš ir pierādījis, ka ir godīgs un spējīgs sabiedrotais visas dzīves garumā.

Viņš necenšas tevi mainīt

Foto: Shutterstock

Tas, ka attiecībās vienam pie otra ir jāpieslīpējas, ir fakts. Un reizi pa reizei nākas nedaudz piekāpties partnerim, rodot kompromisu dažādās situācijās. Tomēr visam savas robežas! Arī radošā personība Gundega Skudriņa skaidrojusi, ka vīriešu dēļ nemainās un savu būtību nelauž: "Ja vīrietim mani vajag, tad tādu, mīļais draugs, kāda es esmu."

Apziņa, ka partneris tevi vēlas mainīt visos niekos un sīkumos, ir visai sāpīga. Ja viņš ir ar tevi kopā, taču visu laiku cenšas izmainīt tavu būtību un liek mainīties tik ļoti, ka viss, ko dari, ir pretrunā ar taviem principiem, ir rūpīgi jāapdomā, vai partneris tiešām ir kopā ar tevi tavas personības dēļ.
Ideālajā variantā partneris tomēr apzinās, kāda tu esi, un tieši tāpēc viņš tevi mīl! Viņš necenšas tevi izmainīt un padarīt par tādu cilvēku, kāda tu neesi. Viņam ir svarīgi, ka, esot kopā, tu spēj būt tu pati!

Atceries, ka vēlme izmainīt partneri ir viena no populārākajām darbībām, kas noved postā attiecības.

Viņš ir redzējis tevi sliktākajās dienās, bet viņš joprojām vēlas būt līdzās

Foto: Shutterstock

Būsim godīgas, daudzas no mums krietni nopūlas, lai izskatītos īpaši neatvairāmi, izejot no mājas. Tomēr īstais vīrietis ir redzējis tevi arī mājās, pidžamā ietērpušos un izspūrušiem matiem, bet viņš joprojām tevi sauc par skaistu. Viņa acīs tu tāda esi vienmēr, neraugoties uz to, kā esi ģērbusies.

Gluži tāpat viņš ir redzējis tevi sabozušos, negarastāvoklī un niķīgu, tomēr viņš apzinās, ka šāds noskaņojums šad un tad ir ikvienam. Turklāt, kas svarīgi – viņš saprot, ka tas ir pārejoši un kopumā vien tāds sīkums. Viņam tu esi būtiska, tāpēc šīs lietas viņš neredz kā klupšanas akmeņus jūsu attiecībās.

Jums ir vienādi uzskati un mērķi

Foto: Shutterstock

Saskaņa pārī ir ļoti svarīga, jo bez tās virzīties uz priekšu ir visai sarežģīti. Protams, vienprātības ikvienā dzīves jautājumā noteikti nebūs, bet galvenais, lai lielajos jautājumos jūsu viedoklis sakrīt.

Piemēram, lielu lomu spēlē aktivitāte, vienprātība finansiālos jautājumos, līdzīga vīzija par ģimenes dzīves veidošanu, vispārīgi mērķi. Ja šajās un citās nozīmīgās jomās jums ir grūti rast kopīgu valodu, kopdzīve var būt visai sarežģīta, mokoša un gluži vai neiespējama. Svarīgi ir ar partneri saprasties un godāt līdzīgas vērtības.

Apziņa – tu esi viņa prioritāte

Foto: Shutterstock

Ja vīrietis tevi noliek pirmajā vietā, neraugoties uz situāciju, ir skaidrs, ka viņa nolūki ir nopietni. Piemēram, tā var būt plānu maiņa, lai tikai pabūtu kopā ar tevi, vai kāds cits lēmums, kas skaidri un gaiši parāda viņa attieksmi un to, cik viņam esi svarīga.

Tāpat arī tad, kad neesat kopā, viņš par tevi atceras un regulāri atsūta kādu ziņu, apvaicājoties, kā tev sokas. Pats šāds šķietams sīkums parāda, ka viņš par tevi domā arī tad, kad neesi līdzās. Tas parāda, ka es viņam svarīga!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!