Foto: Shutterstock
Dzīvē notiek visādi. Dažkārt pat visromantiskāko attiecību ceļā gadās kādi nepārvarami šķēršļi, saraujot uz pusēm laimīgo pāri. Tomēr atvadas ne vienmēr ir vienkāršas, un gadās, ka partneri atkal un atkal atrod ceļu viens pie otra. Šajā gadījumā, pateicoties "Elite Daily" komandai, esam izvirzījuši pāris lietas, kuras būtiski apdomāt pirms atkal krīti mīļotā skavās.

Kāpēc mēs izšķīrāmies? Tam, kādēļ aizgājāt katrs savu ceļu, ir iemesls. Ja nevēlies atkal un atkal pieļaut vienas un tās pašas kļūdas un būt nelaimīga, centies saprast, cik nopietnas tās bija.

Vai kaut kas ir mainījies? Ja saiesiet kopā, bet nekas nebūs mainījies, pastāv maza iespēja, ka šoreiz jūsu attiecības būs krasi citādas, labākas. Saka, ka ar vienām un tām pašām metodēm nevar tikt pie dažādiem rezultātiem.

Vai es vienkārši jūtos vientuļa? Pieradumam ir liels spēks. It īpaši tad, ja kopā esat bijuši ilgi, var rasties sajūta, ka kaut kā trūkst. Šajā gadījumā ir jāsaprot, vai kopā saejat pareizo iemeslu dēļ.

Vai spēju aizmirst nodarīto? Ja pašķīrāties uz sliktas nots, var gadīties, ka turi sevī aizvainojumu un sāpes. Bet lieta ir tāda – turpināt attiecības šādā gadījumā ir bezjēdzīgi, jo it kā bez iemesla turēsi ļaunu prātu, bet partneris to var pat neapjaust. Rezultātā laimīgs nebūs neviens.

Vai mēs vispār kā pāris esam saderīgi? Šeit atkal jāizšķetina pagātnes attiecību valgi un jāmēģina saprast, kādas varētu būt jūsu attiecības nākotnē. Varbūt jūs vienkārši esat pārāk atšķirīgi un kopā jums ir grūti.

Vai manas gaidas ir reālas? Pirms šādiem lieliem lēmumiem parasti uzburam kādu ainu par to, kā viss būs. Bet bieži vien gadās, ka mūsu cerības par nākotni ir diezgan nereālas. Esi savos pieņēmumos reālistiska, balstoties uz iepriekšējo pieredzi.

Vai mēs abi vēlamies vienu un to pašu? Ne mazāk svarīgi ir tas, lai abi jūs vēlētos vienu un to pašu, un "spēles" noteikumi būtu izrunāti un visiem labi saprotami.

Šajā sakarā noteikti vērts pasmelties nelielu mīlestības devu, iepazīstoties ar vairākiem pāriem, kuri vari teikt, ka ir atraduši savu īsto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!