Foto: Shutterstock
Protams, fiziskai pievilcībai ir nozīme ikvienās attiecībās un, jo īpaši, to uzsākšanā. Tomēr vairums cilvēku potenciālo partneri vērtē arī pēc citām kvalitātēm, kas nereti tomēr ir krietni būtiskākas. Šai sakarā vīrieša viedokli par sievietes pievilcības lomu sniedz publicists un attiecību konsultants Ītans Kents, minot īpašības, kas lielākajai daļai vīriešu sievietēs šķiet saistošākas vien par pievilcīgu augumu un seju.

Sievišķība

Savas sievišķības apzināšanās un prasme ļaut vīrietim reizēm uzņemties gādību sievietēs saistīs ikvienu stiprā dzimuma pārstāvi. Atceries, ka būt sievišķīgai nebūt nenozīmē būt vājai. Tu vari lieliski apvienot spēcīgu raksturu un spēju kontrolēt savu ikdienu ar sievišķīgu vieglumu.

Rotaļīgums

Lai attiecības būtu veiksmīgas, bezrūpībai un rotaļīgumam to ikdienā ir būtiska nozīme. Ikviens vīrietis sev līdzās vēlas aizrautīgu un komunikablu personību ar labu humora izjūtu. Tāpēc, neraugoties uz ikdienas grūtībām, centies nezaudēt rotaļīgumu un spēju dzīvi tvert vieglāk. Tas uzlabos gan tavu noskaņojumu kopumā, gan arī attiecības ar mīļoto.

Ekspresija

Ikvienu no mums saista dzīvīgi un atklāti cilvēki. Nebaidies demonstrēt savas jūtas un emocijas ar ķermeņa valodu, mīmiku un balss intonācijas izmaiņām. Lai cik skaista arī būtu sievietes seja, bez patiesa smaida un dzīvas mīmikas tā izskatās vien kā tukša un auksta maska.

Pašapziņa

Tas, kā mēs attiecamies pret sevi, acumirklī rada konkrētu iespaidu par mums apkārtējai pasaulei. Ja sevi necieni un nemīli, to nedarīs arī līdzcilvēki. Visticamāk, tu zini, ka pašapziņai ir milzu loma savstarpējo attiecību veidošanā, tāpēc, ja jūti, ka tev tās trūkst, strādā ar sevi, lai kļūtu harmoniskāka un laimīgāka.

Inteliģence

Vīrieši, kuri ir nobrieduši un par sevi pārliecināti, no gudrām sievietēm nebaidīsies. Tieši pretēji, tās viņus valdzinās krietni vairāk par tukšgalvēm ar krāšņu ārieni. Tāpēc, ja vēlies ne tikai piesaistīt, bet arī noturēt vīrieša uzmanību, rūpējies gan par savu ārieni, gan zināšanām un redzesloka paplašināšanu. Inteliģenti un izglītoti cilvēki ir krietni patīkamāki un aizraujošāki sarunu partneri.

Patstāvība

Protams, ikvienam vīrietim patīk justies noderīgam un iemiesot sevī bruņinieka tēlu. Taču, ja nemitīgi lūgsi vīrieša palīdzību, šķietami nespējot tikt galā ar ikdienas grūtībām pašas spēkiem, vari riskēt iemantot bezpalīdzīga bērna lomu jūsu attiecībās. Lai cik ļoti vīriešiem patiktu būt glābējiem, neatkarīgas sievietes vienmēr būs pievilcīgas par vājām un trauslām būtnēm.

Attieksme

Mūs saista labestīgi, laipni un godīgi cilvēki. Ja šīs īpašības tevi pagaidām neraksturo, centies savu personību mainīt uz labo pusi. Teju katrs vīrietis atzīs, ka sievietes maigums un laipnība ir viņas personības labākās īpašības.

Smaržas

Ja vēlies kļūt savam vīrietim vēl pievilcīga, parūpējies, lai tu vienmēr patīkami smaržotu. Tam nebūt nav nepieciešami dārgi aromāti. Neitrāla un vien tevi raksturojoša smarža vīrieti valdzinās daudz vairāk par dārgu zīmolu uzkrītošiem aromātiem.

Dzīves kāre

Spontanitāte, aizrautība, kaisle, ziņkāre… Ja tevī mājos dzīves alkas, tu saistīsi ikvienu cilvēku, ko ikdienā sastapsi. Nav nekas skumjāks par tukšu dvēseli, kas nevēlas iepazīt pasauli aiz tās jau zināmajām robežām. Nebaidies ļauties mirkļa vēlmēm un nākt klajā ar neprātīgām idejām – tā tu savaldzināsi ikvienu vīrieti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!