Cik lielā mērā partnerim nepieciešama brīvība? Vai "laist pa kreisi" ir pieņemami? Sarunu šovā "Starp mums runājot" savās pārdomās dalās dziedātāja Līga Robežniece.

Līga Robežniece stāsta, ka savam vīrietim prot dot brīvību. Un arī pati nevar iedomāties, ka viņu bildinātu un viņa apprecētos. "Īstenībā bija tā, ka kādu brīdi atpakaļ draudēja, ka tas varētu būt. Es viņam teicu – nedari to, tā būs traģēdija tāpēc, ka es teikšu nē." Viņa stāsta, ka arī viņa izbauda brīvību un neatkarīgu. "Es vairāk esmu par to, ka vienkārši katram ir savs modelis. Man ir labi šajā modelī."

"Es globāli esmu tāds cilvēks, kurš neuzskata, ka mēs esam nākuši vienam cilvēkam. Ja ir bijis iemesls kaut kur "šļūkt" pa kreisi, tātad tas ir bijis vajadzīgs. Vairāk es domātu par to, vai tas ir jāzina kādam otram," pārliecināta ir sieviete, kura piebilst – ja viņam ir uznākusi šī vēlme "iet pa kreisi", viņam pietiks kaut ar trīs minūtēm.

Vai būtu iespējams pieņemt, ka partneris var būt arī ar kādu citu sievieti? "Protams. Es viņam esmu teikusi – varbūt aizej ar kādu citu vēl padzīvot. Viņš neiet," smejoties teic Robežniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!