Precības ir nopietns solis katra cilvēka dzīvē. Sarunu šovā "Starp mums runājot" mūziķe Māra Upmane-Holšteine atklāj, ka, apsverot šo lēmumu, viņa veidojusi sava tagadējā vīra Goran Goras labo un ne tik labo īpašību sarakstu.

"Un tie mīnusi bija daudz vairāk, goda vārds," teic Upmane-Holšteine. "Piemēram, vīrs nemāk mierināt, kad man ir bēdīgi. Man tas toreiz likās dramatiski slikti. Es tagad nesen atradu to lapu un es pārsmējos. Jo tur tiešām vairums to mīnusu ir joprojām." Viņa atklāj, ka tagad pie šīm lietām ir pieradusi.

Kā piemēru mūziķe min reizes, kad vīrs neko neatbild tajos brīžos, kad viņa to vēlētos. Pēc tam viņa paskaidro, kādus vārdu salikumus vēlētos dzirdēt, viņš sacīto pārfrāzē citos teikumos un viņa tam notic. "Es zinu, ka viņš neizdomās pats un ka man tas viņam jāpasaka," ar smaidu sejā min Upmane-Holšteine. Tagad mīnusi ir kļuvuši kā attiecību spēles elementi – piemēram, viņa pati sacīs, kā viņam sievu mierināt.

Uz jautājumu, kāpēc tad sieviete izvēlējusies viņu precēt, Upmane-Holšteine atbild: "Tas ir tas moments – tie plusi varbūt bija mazāk, bet viņi bija stiprāki. Tomēr galvenais pluss kopumā bija tas, kas es viņu tomēr mīlu par spīti visam tam, kas mani besī. Es citreiz tā arī pieeju un saku: "Es tevi mīlu, bet tu man šodien reāli nepatīc. Tu man tagad riktīgi kaitini. Tas nemaina faktu, ka es tevi ļoti mīlu, bet tagad man reāli nepatīc."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!