Tu vēlies atgādināt savam vīrietim, ka viņam ir neticami paveicies, ka viņam ir tik brīnišķīga sieviete kā tu? Izmanto skūpstu erotisko potenciālu - mute var sniegt neticami plašu sajūtu gammu. Viegls, it kā nejaušs vai nerātns pieskāriens ar lūpām vai mēli īstajā vietā viņu satrauks līdz neprātam. Esi gatava izraisīt mīļotajā vīrietī šo reakciju?
Sniedzam tev 13 patiesi satriecošu skūpstu aprakstus, kas ļaus tev izmantot lūpu, zobu un mēles kombinācijas, lai sagādātu viņam brīnišķīgi jutekliskus pārdzīvojumus.

Skūpsts uz auss

Auss ir veidota tā, lai uztvertu vissmalkākās sajūtas, tāpēc, ja tu vēlies, lai tavs mīļotais vīrietis būtu sajūsmā par tavu skūpstu uz viņa auss, atceries, ka šajā gadījumā maksimālo efektu var sasniegt ar minimāliem līdzekļiem. Pietuvini savas lūpas dažu centimetru attālumā no viņa auss un jutekliski nopūties, kas sagādās viņa nerviem maigu kairinājumu. Tad ar lūpām viegli satver viņa auss ļipiņu un maigi pavelc. Tādējādi tiks netieši stimulēti nervu galiņi viņa auss iekšpusē. Šie nervi gandrīz nekad netiek stimulēti, tāpēc šis manevrs var izdoties īpaši uzbudinošs. Jaunas erogēnas zonas atmodināšana izraisīs juteklisku reakciju visā viņa ķermenī.

Skūpsts uz plaukstas

Ja tu domā, ka skūpsts uz plaukstas ir nevainīgāks par skūpstiem uz citām ķermeņa vietām, tad tu vēl neesi pamēģinājusi šo: ar mēles galiņu iztausti viņa pirkstu pamatnes apvidu, tad pamazām virzies uz augšu. Šis manevrs viņu ļoti uzbudinās, jo, tāpat kā auss nervi, šis apvidus ir ļoti jutīgs, taču mīlas rotaļās tam reti kad tiek veltīta uzmanība. Lai padarītu viņu pavisam traku, ar lūpām satver viņa pirksta galu. Tas netieši norādīs uz to, ko tu esi gatava darīt ar kādu citu viņa ķermeņa daļu.

Aukslējas

Tu esi pārliecināta, ka skūpstoties esi izpētījusi viņa muti? Bieži vien šajā procesā tiek ignorēta mutes augšdaļa, kas ir viena no jutīgākajiem ķermeņa vietām. Tāpēc nākamreiz pašauj mēles galiņu uz augšu un pamēģini aptaustīt viņa aukslēju apvidu.

Vieglais skūpsts

Aktīva un kvēla skūpstīšanās nav vienīgais veids, kā uzbudināt vīrieti - viegls, it kā garāmslīdošs skūpsts var izrādīties daudz iedarbīgāks, nekā tu domā, īpaši, ja tajā tiek skarta kāda delikāta viņa ķermeņa daļa, piemēram, seja. Viegli ar lūpām (tām jābūt pēc iespējas sausām) noglāsti viņa pieri, lēnām skar deniņus un tad sasniedz muti. Šis sausais glāsts raisa pavisam citas izjūtas nekā parastie mitrie skūpsti. Tas tāpēc, ka seja ir klāta ar gandrīz neredzamu, sīku apmatojumu, un viegls, tikko sajūtams pieskāriens aizskars šos matiņus, izraisot patīkamas trīsas.

Šī skūpsta maigums arī stiprinās jūsu emocionālo tuvību. Šāds skūpsts, lai gan maigs, ir vienlaikus arī uzbudinošs - tas ir gan aicinošs, gan mīlestību apliecinošs.

Skūpsts uz kakla

Skūpsts uz kakla vistiešākajā veidā pauž vēlmi pēc intīmas tuvības. Lai uzkurinātu kaislību, maigi atliec viņa galvu un noliec to uz vienu pusi, atklājot īpaši jutīgu kakla cīpslu, kas stiepjas no auss līdz pat plecam. Sāc skūpstīt pie auss pamatnes, tad virzies lejup, pamīšus maigi skūpstot un viegli iekožot ar lūpām, lai viņš nezinātu, kas sekos tālāk.

Mēles tango

Ja viņam šķiet, ka viņš jau redzējis un izbaudījis visu, pierādi, ka viņam nav taisnība - skūpstā izmanto mēles apakšējo daļu. Tās zīdainā faktūra izraisīs ļoti uzbudinošas sajūtas viņa ķermeņa jutīgākajās vietās, piemēram, krūšu galiņos, kas bieži vien ir novārtā atstāta vīriešu erogēnā zona. Lai gan vīrieši reizēm kautrējas atzīties, uzskatot, ka pēc kaut kā tāda var ilgoties vienīgi sievietes, patiesībā viņš slepus vēlas, lai tu pievērs uzmanību arī šai viņa ķermeņa daļai.

Pārlaid mēles apakšējo daļu pār šo jutīgo vietu un, kad viņš jau sāk uzbudināties, pārej uz skarbākiem pieskārieniem ar mēles augšpusi. Pēc tam šajā spēlē maini mēles puses, jo pārāk ilga vienveidīga stimulācija zaudē iedarbību.

Skūpsti uz augšstilba

Ja tu vēlies viņu uzbudināt vēl ilgi pirms pašas galvenās teritorijas sasniegšanas, pievērsies viņa augšstilba iekšpusei. Sāc skūpstīt viņu tieši virs ceļa, noskūpsti šo vietu viegli, viegli, tad virzies augšup, pakāpeniski palielinot skūpstu intensitāti un lūpu spiedienu uz viņa ādu. Tā ir lieliska priekšspēle, kuru, lai vēl saasinātu viņa vēlmi, var pabeigt un sākt atkal no gala.

Karstais un vēsais glāsts

Šis skūpsts izraisīs gluži negaidītu un neparastu kairinājumu, un tam ir vajadzīga tase kafijas vai atdzesēta dzēriena glāze. Paņem mutē karstā vai aukstā dzēriena malku, tad piespied savas karstās (vai aukstās) lūpas viņa plaukstas iekšpusei, noklājot sīkiem skūpstiem viņa apakšdelma iekšpusi. Šajā ķermeņa daļā vēnas atrodas tuvu ādas virspusei, kas to padara īpaši jutīgu. Turklāt stimulējošs faktors būs arī temperatūras kontrasts, kas izraisīs nebijušas izjūtas.

Skūpsts uz vēdera

Uz vīrieša vēdera posmā starp viņa nabu un dzimumorgāniem atrodas apmatota josla, kas tiek dēvēta arī par "dārgumu ceļu" tās jutīguma dēļ (nemaz nerunājot par faktu, ka tā ved tieši uz turieni, uz kurieni viņš tevi tik ļoti vēlas aizvest). Vēlies viņam parādīt, cik vērtīgs ir šis "dārgumu ceļš"? Sāc skūpstīt vietu tieši zem viņa nabas, satver ar lūpām dažus matiņus un pavelc - tieši tik stipri, lai viņš to sajustu, taču pietiekami maigi, lai neradītu nepatīkamas sajūtas. Vieglie sāpju dūrieniņi, ko tu izraisīsi, izraisīs elektrizējošu reakciju visā viņa vēdera lejasdaļā un pat zem tās.

Viegla matiņu paraustīšana stimulē nervus dziļi zem ādas virskārtas, ko ar vienkāršu pieskārienu panākt nav iespējams. Turklāt lejupvērstais skūpstu virziens izraisīs vīrietī mežonīgu kaisli, iztēlojoties, kas varētu sekot tālāk.

Skūpsti uz muguras

Ja tavam vīrietim patīk muguras masāžas (un kuram gan tās nepatīk), viņam noteikti patiks arī šis skūpstu paveids. Uzsēdies uz vēdera guļošajam vīrietim virsū un piespried lūpas cieši viņa skaustam. Ar asu mēles galiņu iztausti viņa mugurkaula skriemeļus, lēnām virzoties lejup pa viņa mugurkaulu. Ja parastā masāža viņu ieaijā miegā, nebrīnies, ja šī izraisa tieši pretēju efektu. Aizstājot rokas ar mēli, relaksējošā masāža tiek pārvērsta stimulējošā.

Kaisles skaņas

Jutekliskas nopūtas un vaidi skūpstīšanās laikā (īpaši tad, ja tiek skūpstītas erogēnas ķermeņa daļas, piemēram, augšstilba vai apakšdelma iekšpuse), ne tikai izklausās ļoti seksīgi, tie var izraisīt pat pilnīgi nebijušas izjūtas, kuras viņam ātri kļūs nepieciešamas. Balss izraisa arī mutes vibrācijas, kas savā ziņā līdzinās seksa rotaļlietu vibrācijai. (Ja tev šķiet, ka vibratori patīk vienīgi sievietēm, tad zini, ka vīriešus tie uzbudina ne mazāk). Turklāt balss tembra un augstuma variācijas arī var radīt plašu sajūtu amplitūdu - zemāki toņi rada lēnākas vibrācijas, augstāki - ātrākas.

Skūpsti uz ceļa

Ceļi ir viena no erogēnajām zonām, kas mīlas spēlēs parasti netiek pietiekami novērtēta. Ceļos atrodas ļoti daudz nervu galu, īpaši ceļu iekšpusē, kur tie atrodas tuvu ādas virskārtai. Lai radītu īpaši pikantu efektu, nolaizi ar mēli viņa ādu un tad uzpūt šai vietai. Gaisa plūsma liks mitrumam strauji iztvaikot, radot satraucošu siltuma un vēsuma kontrastu. Turklāt viņš sajutīs tavi elpu, kas veicinās intīmo noskaņu jūsu starpā.

Dubultskūpsts

Lai piešķirtu parastajam skūpstam jaunu jutekliskuma aspektu, ar lūpām satver viņa apakšlūpu un maigi to iesūc, tādējādi viņa lūpā ieplūdīs vairāk asiņu, un tā kļūs vēl jutīgāka. Kamēr tu apmīļo viņa apakšlūpu, viņš var līdzīgi iesūkt tavu augšlūpu, pēc tam mainieties lomām. Daudzi vīrieši pārzina tikai divus skūpstīšanās veidus - ar lūpām un franču skūpstu. Šis ir kaut kas pavisam cits, un, tā kā šajā skūpstā jūs varat mainīties lomām, tas nekad nekļūst monotons. Šāds skūpsts ir vienlaikus rotaļīgs un aizraujošs, un palīdz stiprināt tuvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!