Foto: PantherMedia/Scanpix
Tu vēl joprojām esi viena? Kā atstāt pareizu pirmo iespaidu uz vīrieti? Mēs, protams, esam neatkārtojamas un fantastiskas, bet jāprot paskatīties uz sevi arī vīrieša acīm. Varbūt tev mazliet vajadzētu piedomāt pie sava tēla veidošanas un uzvedības uzlabošanas, jo varbūt tavam izredzētajam pietrūkst tikai viena nianse tevī, ko viņš pamanījis. Varbūt ir vērts mazliet piespēlēt?

Vislabāk apgūt jaunas prasmes vari, ieklausoties piemēros un atrodot kopsaucēju ar tev piespēlētajām dzīves situācijām. Vīrietim patiesībā nevajag daudz, lai viņš pievērstu tev uzmanību, tie var būt tikai sīkumi – neparasts acu skatiens, nestandarta atbilde vai pārsteidzoša reakcija.

Pati sava imidža noteicēja

Tēla veidošana ir kā nenoslīpēts dārgakmens, ar kuru var strādāt un strādāt. Atceries – viss, ko tu savam sapņu vīrietim pateiksi pirmajās sekundēs, var strādāt tavā labā. Tikai no tevis ir atkarīgs tēls, kur tu atstāsi viņa atmiņā. Radi intrigu, liec viņam par sevi domāt, atraisi viņā iztēli. Viena vai divas pareizas frāzes, daži mājieni – lūk, arī tavs tēls izgaismojas patīkamās krāsās un noskaņās.

"Kleo" piedāvā vienkāršu piemēru. Kadru daļas aģents, kurš atlasa personālu uzņēmumā, ir tavs iekāres objekts, kuru vēlies "nocopēt". Patiesībā viņš ir firmas īpašnieks un direktors – lai būtu vēl interesantāk. Uzreiz viņam atzīstoties savos plānos attiecībā uz viņu, ir skaidrs, ka kļūsi par sievieti "stāvu zemāk". Turklāt vīrietim nav interesanti komunicēt ar sievieti, kas nespēj ar viņu konkurēt pat sarunājoties. Galvenais princips – tev ir jākļūst īpašai, jābūt košai, ne tādai kā visas citas. Tas ir pats svarīgākais, kas tev ir jāiemācās.

Pirmais variants

Vīrietis tev jautā: "Kur tu strādā?" Tu atbildi: "Es esmu speciāliste kadru daļas personāla atlasē." Viss šķiet vienkārši un saprotami, tomēr no šī brīža vīrietis tevi ir "ievietojis kārbiņā" kopā ar citām sievietēm. Vīrietim ir ietekme, daudz paziņu, viņš ir kadru daļas direktors, kas ir ļoti prestiži, protams, un daudz citu "bonusu". Tici, ja viņš neizvēlas sievieti tikai vienas nakts sakariem, tad viņam ir svarīgi, kas tu tāda īsti esi, un viņu neinteresē viena no 100.

Otrs variants

Atbildot uz jautājumu, par ko tu strādā, neatbildi uzreiz, bet pasmaidi, sakot: "Es nestrādāju, es tirgoju cilvēkus. Gribi, lai es tevi kādam pārdodu?" Šis variants rosina vīrietī iztēli un izaicina uz spēli ar tevi. Viņam uzreiz gribas vairāk uzzināt par tevi, atklāt tevi un saprast. Tu viņu esi ieintriģējusi, un viņš vēlas turpināt diskusiju, turklāt viņam var rasties vēlme tevi iekarot, jo tu esi neparasta sieviete – ne tāda kā visas. Lūk, ko nozīmē veidot savu tēlu!

Paralēli tam, ka viņš ir ieintriģēts, tavam tēlam ir jābūt efektīgam. Ko tas nozīmē? Cilvēkiem pie tevis ir jātiecas – apzināti vai nē. Tev vienmēr ir jābūt "uz izķeršanu", lai pēc tavas uzmanības tīkotu un stāvētu rindā. Pat ja tas tā nav, radi vīrietim šo ilūziju. Pieprasīta, enerģiska sieviete ļoti piesaista uzmanību.

Uzraksti uz papīra lapas faktus par sevi, lai pati saprastu, kurā virzienā tev pie sevis vēl ir jāpiestrādā. Padomā, kur tu savā tēlā vari iepīt kādu intrigu, neparastu aspektu. Tev ir jāpanāk, ka vīrietis par tevi ne tikai domā, bet arī runā!

Tavs ierocis – izglītota leģenda

Foto: Shutterstock

Leģendas radīšana – stāsts, kurš tev palīdzēs pievērst viņa uzmanību un iestāstīt viņam, kāpēc viņam tevis dēļ kaut kas ir jādara. Leģendai par tevi ir jābūt atbilstošai ne tikai tev, bet situācijai, kurā esi nokļuvusi, tāpēc pārdomā to labi.

Piemērs

Leģenda "greizsirdība" = (tēls) tev it kā ir puisis + (situācija) tev ir jāizraisa vīrietī, kas tev patīk, greizsirdība.

"Labdien! Vai jūs man varētu palīdzēt? Mans bijušais draugs mani piekrāpa, tāpēc mēs izšķīrāmies. Šobrīd arī viņš ir šajā kafejnīcā, un es gribu viņam atriebties! Lūdzu, izliecieties par manu jauno draugu!" tas ir variants, kā tu vari radīt apstākļus, kas viņā izraisa greizsirdību.

Leģenda "rakstnieks" = (tēls) tu esi rakstniece + (situācija) tu vāc grāmatai materiālu.

Leģenda "aktrise" = (tēls) tu esi aktrise + (situācija) tev ir jāiejūtas lomā, un tāpēc tu radi atbilstošus apstākļus.

Tu vari izdomāt jebkuru scenāriju – leģendu, kas vīrieti pārsteigs un liks viņam nostāties tavā pusē, lai turpinātu šo spēli. Tavas leģendas veiksme ir atkarīga no tā, cik spilgti tu iedzīvosies lomā. Pārdomā visus sīkumus, paredzi viņa reakciju uz taviem vārdiem un apsver vairākus atbilžu variantus atkarībā no situācijas. Īstie jautājumi, mājieni, pat aksesuāri – visam ir jāstrādā tavā labā. Iemācies izdomāt leģendas, un tās tev palīdzēs no vīriešiem iegūt visu, ko vien tu vēlies!

Izmanto visus resursus

Foto: Shutterstock
Lai gūtu vēlamo rezultātu, katrai situācijai piemeklē nepieciešamos resursus, lai iepazītos ar vīrieti. Tu vari sagatavoties laicīgi un izmantot kā resursus visneiedomājamākās lietas. Liec lietā fantāziju! Jo pārsteidzošāks būs resurss, jo jautrāka var būt jūsu pirmā saruna.

Kādi gan šie resursi varētu būt? Tu vari sarunā, ja ir tāda iespēja, iesaistīt savus draugus vai arī tēmu, piemēram, par viņa garderobi – krāsām un fasonu. "Sakiet, kur jūs pirkāt šo polo kreklu? Manam brālim pēc nedēļas ir dzimšanas diena, viņš vienmēr tādu ir gribējis," šāds varētu būt viens no variantiem.

Tāpat tu vari nokomentēt viņa rīcību, viņa skatienu, telefona zvanu. Lieliska iespēja ir izmantot tavus personīgos resursus – palūdz viņam paturēt somiņu un turpini tajā kaut ko meklēt, izmanto sava apģērba resursus, pat grāmatas un visu, kas tev ienāk prātā.

Iedomājies situāciju, piemēram, trenažieru zālē, kad treneris iedod audzēknim absolūti neadekvātu resursu, kaut vai slotu, un uzliek uzdevumu: izdomā, kā ar to rīkoties. Tāpat ir ar iepazīšanos. "Jaunais cilvēk, jūs nezināt, kā ar to apieties? Veikalā teica, ka tas ir paredzēts trubu tīrīšanai." Šis piemērs ir vajadzīgs, lai tu saprastu, ka jebkuru resursu var izmantot sarunas uzsākšanai, tikai tu iepriekš nekad par to neesi domājusi, ka to vispār var iesaistīt. Tev vienkārši nav bijusi tāda pieredze. Daudzas lietas tevi vienkārši pārsteigs. Izmēģini!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!