Foto: Picjumbo
Kas liek sievieti iekārot atkal un atkal? Kas viņu padara par neaizmirstamu mīlnieci partnerim? Tie ir jautājumi, uz kuriem atbildes mēģina atrast daudzas. Un izrādās, ka bieži tās ir krietni vienkāršākas, nekā varētu domāt. Iniciatīva, drosme, partnera izprašana un komunikācija arī guļamistabā var lieti noderēt. Šīs lietas mīlēšanos padarīs baudpilnu un neaizmirstamu gan tev pašai, gan tavam partnerim.

Ir cilvēki, kas spītīgi tic, ka sievietes un vīrieši ir no atšķirīgām planētām un ka viņu vēlmes dažādās dzīves sfērās, ieskaitot guļamistabu, būtiski atšķiras. Tad nu gadās, ka sievietes, cenšoties, iepriecināt vīrieti, nedaudz pārcenšas, iespējams, radot pilnīgi pretēju efektu cerētajam, jo, piemēram, pornozvaigznes tēlošana vai koncentrēšanās tikai uz vienu vienīgu vīrieša ķermeņa daļu nebūt nav tas, ko partneris alkst izbaudīt.

Iedvesmojoties no "Cosmopolitan.com", "Daily Mail" un "Woman's Day", piedāvājam iepazīties ar vairākām lietām, kas sievieti gultā padara lielisku un partnerim liek viņu iekārot atkal un atkal. Jāteic, ka daļu no šīm lietām sievietes sagaida arī no sava partnera un tās pat varētu uzskatīt par saskanīgas kopdzīves un intīmās tuvības pamatu.

Iniciatīvas izrādīšana

Foto: Shutterstock
Viņa nekad neizrāda iniciatīvu – tā ir lieta, kas nomāc daudzus vīriešus. Šāda attieksme var likt tavam partnerim justies tā, it kā vienīgais mīlēšanās iemesls ir viņa vēlmju un vajadzību apmierināšana. Tas var radīt sarežģījumus divos veidos. Partneris var pārdzīvot, ka spiež tevi darīt to, ko nevēlies, vai arī sākt domāt, ka viņš vienkārši nav pietiekami iekārojams, lai tu viņu gribētu. Gadījumā, ja kāds no šiem apgalvojumiem ir patiess un tu patiešām neizbaudi intīmo tuvību ar partneri, tad, iespējams, iniciatīvas trūkums no tavas puses atklāj dziļāku problēmu, ko nedrīkst atstāt novārtā.

Nebaidies izrādīt savas vēlmes un uzņemties vadību. Sekss nav tikai viena cilvēka iegriba un nodarbe. Tas ir kaut kas, ko jūs darāt kopā. Tev nav vienmēr jāgaida, lai partneris uzņemtos iniciatīvu un vadību. Turklāt tas neattiecas tikai uz ierosinājumu mīlēties, bet arī pašu procesu – pastāsti vīrietim par savām vēlmēm un nebaidies no pozām, kurās esi dominējoša. Tās ne tikai atsvaidzinās jūsu mīlas dzīvi, bet arī ļaus tev kontrolēt kustības, lai tu vieglāk varētu sasniegt baudas virsotnes un tavas sajūtas būtu intensīvākas.

Atvērts prāts un spēja pateikt ''nē''

Foto: Shutterstock
Cik bieži tavs partneris ierosina pamēģināt ko jaunu? Cik bieži tu viņa idejas patiešām uzklausi, pirms tās noraidi? Pat tad, ja partneris vēlas pamēģināt kaut ko, kas tev šķiet nedaudz dīvains, ir vērts ieklausīties un padomāt, vai ierosinājums jebkādā veidā var nodarīt pāri tev vai viņam. Iespējams, ka tu rauc degunu tikai tāpēc, ka tas ir kaut kas jauns un nezināms. Ja ierosinājums ir nekaitīgs un neliek tev justies slikti, kāpēc gan nepamēģināt?

Tikai neiekrīti otrā galējībā. Izvērtē partnera ierosinājumus, nevis visu atsaki vai visam piekrīti bez jebkādas iedziļināšanās. Ir labi būt atvērtai dažādām idejām, bet tev noteikti nav visam jāpiekrīt. Ja tu piekritīsi visam, ko partneris vēlas, bet to neizbaudīsi, tas nebūt nepadarīs tevi iekārojamāku un mīlēšanos patīkamāku. Jā, tu vēlies, lai partneris mīlēšanos ar tevi izbaudītu un uzskatītu par neatkārtojamu. Arī vīrieši vēlas, lai viņu partneres būtu sajūsmā par notiekošo. Neesi vienaldzīga – ieklausies un izrādi, ko domā un jūti!

Drosme komunicēt

Foto: Shutterstock
Nebaidies komunicēt ar savu partneri. Tas nozīmē ne vien uzklausīt viņa vēlmes un izteikt viedokli par tām, bet arī pastāstīt par savām vajadzībām un fantāzijām. Ja baidies partneri aizvainot, koncentrējies uz pozitīvo, minot konkrētus piemērus. Nebaidies viņam pastāstīt, kuru mīlēšanos reizi un kāpēc visvairāk izbaudīji, kādas darbības, ko viņš ir veicis, tevi visvairāk uzbudināja un palīdzēja ātrāk sasniegt orgasmu.

Ja vēlies norādīt uz kaut ko, kas tevi neuzbudina, arī tad vari koncentrēties uz pozitīvo, piemēram, norādot, ka viena veida pieskārieni tev ir daudz patīkamāki par citiem. Ja tev šķiet, ka priekšspēle ir pārāk īsa, runā par to, ko vēlies izbaudīt, nevis pārmet neizdarību un uzmanības trūkumu. Atceries, ka tad, ja tu stāstīsi par savām vēlmēm arī viņš būs atklātāks un jūsu attiecības, visticamāk, tikai uzlabosies.

Tāpat nebaidies runāt arī seksa laikā. Ja kaut kas liek tev justies īpaši labi, nebaidies pateikt, lai viņš neapstājas un turpina darīt tieši to. Tikai nemēģini pārspīlēt. Esi ne vien atklāta, bet arī godīga – nestāsti, ka jūties fantastiski un tūlīt sasniegsi orgasmu, ja tā nav. Partnerim ir patīkami dzirdēt uzslavas un komplimentus, bet par tavām sajūtām runā ne tikai tava balss, bet arī viss ķermenis. Uzmanīgs partneris ātri vien sapratīs, ka neesi godīga.

Vēlme izmēģināt ko jaunu

Foto: Shutterstock
Ja tava un partnera seksuālā dzīve ir nebeidzama rutīna un atkārtojumu virkne, iespējams, pienācis pēdējais brīdis izmēģināt kaut ko jaunu. Ne tev, ne viņam nav jāiepazīst citi partneri, lai izbēgtu no noguruma un garlaicības guļamistabā, reizēm pietiek ar jaunu pozu izmēģināšanu. Tev nav jālien vai no ādas ārā tikai tāpēc, lai partnerim būtu labi un interesanti. Nelielu izbēgšanu no rutīnas varat izbaudīt jūs abi.

Rutīna un apnikums var sabojāt pat vislabākās lietas. Lai cik ļoti patiktu kāda dziesma, ja tā būs vienīgā, ko klausīsies, agrāk vai vēlāk tā sāks apnikt. Ja partneris vēlas dažādību, tev nevajag satraukties. Kopā jūs varat to atrast. Vai tu pati patiešām spēj iedomāties, ka visu tavu atlikušo dzīvi intīmajā sfērā pilnīgi nekas nemainīsies un tu to joprojām izbaudīsi?


Partnera emociju un iespēju izprašana


Foto: Shutterstock
Mīlēšanās ir process diviem. Ieklausies partnera vēlmēs un iespējās. Vīrieši nav nejūtīgi roboti. Arī viņiem ir savas nedrošības un bailes. Tās var būt saistītas ar viņa izskatu, mantības izmēriem un daudz ko citu. Esi jauka un iejūtīga. Gulta nav īstā vieta, kur jokot par netrenētu vēderpresi vai niecīga izmēra draudziņu. Pat, ja tas nav domāts nopietni, šādas lietas labāk neteikt. Tā vietā uzskaiti komplimentus par to, kas tev partnera ķermenī patīk.

Paturi arī prātā, ka noteikti būs dienas, kad partneris negribēs vai fiziski nespēs tevi apmierināt. Esi iejūtīga, ja partnerim ir problēma ar erekciju vai gadās kāda cita ķibele. Nepārmet un neuztver to personīgi. Pieņem šādu situāciju kā normālu, jo tieši tāda tā arī ir. Pastāv neskaitāmi iemesli, kāpēc vīrietis var nevēlēties seksu vai kāpēc viņam rodas problēmas ar erekciju. Vairāk par to lasi šeit un šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!