Kad esi kādā vīrietī saskatījusi savu potenciālo vīru, viss ir lieliski līdz brīdim, kad tevī sāk rasties šaubas par otra cilvēka patiesajām jūtām pret tevi. Vai es viņam patīku? Vai viņš vispār vēlas ar mani kopīgu nākotni? Šādas domas var raisīties ikvienai, tomēr, iespējams, lai nebūtu ilgi jāprāto, sev tīkamāko veidu, kā noteikt, vai izredzētais patiešām tevī ir ieskatījies, atradīsi turpinājumā.

Ņemot vērā situāciju un vīrieša uzvedību, dažkārt ļoti viegli varam nonākt pie būtiskās atbildes par to, vai viņš tevī ir pietiekami ieskatījies, lai turpinātu kopīgo ceļu, tomēr citreiz atkal nākas diezgan pašķetināt to, kas tad īsti izredzētajam darās galvā. Lai nenāktos iesūnoties muļķīgā situācijā, kas, šķiet, nekad nekustēsies uz priekšu, "Gurl" izvirza pāris pazīmes, kas ļaus noteikt, vai vīrietis ir tevī gana iemīlējies, lai būtu vērts turpināt attiecības.

Vērts atgādināt, ka cilvēki mēdz būt dažādi un katra situācija vērtējama citādi.

Viņš labprātāk izvēlas doties ārpus mājas tikai kompānijās

Foto: Shutterstock

Ikviena no mums zina, ka vīrietis vēlas ar mums tikai papriecāties, ja viņš ir ar mums kopā tikai tad, kad viņš sajūties vientuļš un vēlas sievietes sabiedrību. Tiesa, dažkārt var šķist, ka brīdi, kad jūs sākat kopā līksmot draugu pulkā, attiecības ir progresējušas, tomēr tās progresē tikai tajā gadījumā, ja arī jūs kaut kur dodaties divatā. Tā teikt – nešķiramais komplekts.

Ja jūs satiekaties tikai draugu kompānijās un ja viņš tevi pasauc līdzi uz kādu ballīti, lai izklaidētos draugu pulkā, pirmkārt, ļoti iespējams, ka viņš ir jau tālredzīgs un labi apzinās, ka pēc pāris dzērieniem vēlēsies sajust sievietes siltumu, otrkārt, iespējams, viņš vienkārši vispār nevēlas ar tevi būt divatā un no šī pienākuma izvairās, taču tava uzstājība neļauj viņam no tevis pilnībā izvairīties.

Viņa draugi ir tādi paši 'piekāsēji'

Foto: Shutterstock

Vēl viens triks, kā atšķetināt tik ļoti būtisko atbildi – paskaties kāds ir viņa draugu pulks. Protams, ne visi vīrieši ir vienādi, tomēr, iespējams, ja palūkosies apkārt un sapratīsi, kādi ir viņa draugi, varēsi noprast, kādas ir viņu sarunas. Ja visi būs ģimenes cilvēki, kuri ļoti mīl savas otrās pusītes, diez vai viņi mudinās tavu izredzēto vien parotaļāties ar tevi. Drīzāk – varbūt pat iedrošinās kādiem nopietnākiem soļiem.

Tomēr, ja draugi ir ballētāji, kuri paši mīl izklaidēties vairāku sieviešu ielenkumā vai arī katru vakaru priecājas ar citu dāmu, visticamāk, ka viņi tavu potenciālo vīru tomēr mēģinās pierunāt doties līksmot ar viņiem, kas arī novedīs pie līdzīga dzīvesstila.

Viņu ir grūti pierunāt pavadīt laiku kopā

Foto: Shutterstock

Attaisnojumi, attaisnojumi un vēlreiz attaisnojumi. Ja cilvēks patiesi kaut ko grib, viņš meklē iespējas, kā savus sapņus piepildīt, nevis kārtējo attaisnojumu, lai izvairītos no patīkamām lietām.

"Varbūt", "Tad jau redzēsim", "Līdz tam vēl jānodzīvo" – klasiskas atrunāšanās un izvairīšanās frāzes, kas, tiesa, dažkārt var būt patiesas un liecināt par to, ka cilvēks patiešām ir aizņemts, tomēr tas diezgan spēcīgi liecina arī par to, ka cilvēks nav ļoti lielā sajūsmā par tavu piedāvājumu.

Tāpat vērts paskatīties, vai viņš kādreiz pirmais ierosina kopīgi pavadīt laiku. Ja nē, tad pastāv varbūtība, ka viņš vienkārši to nevēlas vispār.

Viņš nevēlas būt pārāk oficiāls

Foto: Shutterstock

"Draugs", "Draudzene", "Pāris" – šie vārdi var patiešām dažus izbiedēt līdz sirds dziļumiem, ja saruna aizsāksies par romantiskām attiecībām. Tie, kuri teic, ka nevēlas būt nopietnās attiecībās un labprātāk vēlas palikt "brīvie aģenti", vienkārši patur savu iespēju atkāpties vienu soli atpakaļ gadījumā, ja nāks kāds cits un "labāks". Tā ir iespēja paturēt visas iespējas, ja nu pēkšņi uzrodas tas "īstais" cilvēks, ar kuru viņš vēlas pavadīt savu nākotni.

Kas, protams, nozīmē, ka, visticamāk, tu neesi tā īstā, ko viņš tik ļoti vēlas apņemt par sievu.
Ja vīrietis patiešām būs kā traks pēc tevis, šādas problēmas viņam nesagādās.

Viņš teic, ka nav pietiekoši labs tev

Foto: Shutterstock

Vēl viena kaitinoša frāze, ko dzirdam – "Es neesmu pietiekoši labs tev". Vai tiešām? Vai arī tomēr tas patiesībā vien nozīmē "paldies, uz redzēšanos"? Dzirdot iepriekšminēto frāzi, pēc salkanākā romantisko filmu scenārija sāksies lūgšanās un skaidrošanās, ka frāzes paudējs ir vislabākais, lieliskākais un piemērotākais. Tomēr atbilstoši tam pašam filmu scenārijam drīz vien parādīsies arī epizodes, kas liks noprast, ka ne tur bija tā vaina.

Visticamāk, frāzes skaidrojums slēpjas zem kāda no šiem paskaidrojumiem:

  • viņš patiešām nav tevis vērts, tomēr viņš arī tāds nevar un pat necentīsies būt;
  • viņš mēģina tev saudzīgā veidā pateikt, ka jūsu ceļiem jāšķiras.

Jebkurā gadījumā, šķiet, īsta lūgšanās nav nepieciešama, jo šis cilvēks nav 100 % ieskatījies tevī.

Ja jūs esat kopā jau kādu laiku, bet nekas īsti nemainās

Foto: Shutterstock

Ļoti iespējams, ka jūsu attiecības aizsākās pavisam nejauši un jau diezgan nemanāmi ir pagājuši vairāki mēneši. Tomēr, lai arī zināmu laiku esat pavadījuši viens ar otru, jūsu attiecībās nekas nemainās.

Šādas attiecības vienkārši eksistē, un, ja jums nav kopīga nākotnes priekšstata, tad vai ir vērts ziedot jūsu abu laiku? Ja esi iestrēgusi un šķiet, ka nekas nemainīsies, kā arī nejūti nekādu iniciatīvu no vīrieša puses, pastāv varbūtība, ka vienkārši nav vērts bezjēdzīgi upurēt laiku.

Viņš regulāri 'izbēg' no mazajiem plāniem

Foto: Shutterstock

Kā šis puisis pret tevi izturas? Vai viņš bieži atceļ plānus pēdējā brīdī? Vai vari viņam uzticēties? Ja godīgi vari atbildēt uz šiem jautājumiem ar atbildēm, no kurām var izsecināt, ka vīrietis izturas ne sevišķi labi, ir neuzticams un regulāri izbēg no mazajiem plāniem, tad ļoti iespējams, ka tu viņam pat nerūpi, jo viņš izturas ļoti cietsirdīgi pret tevi.

Ja bieži raizējies, ka viņš atkal varētu atcelt tavus plānus, un pieķer sevi visu dienu domājot, ka šoreiz varētu būt citādi, tad apdomājies kārtīgi, vai tas vispār ir to vērts. Šī ir pazīme, kas patiešām liecina, ka viņam vienkārši nerūp tavas jūtas. Lai arī tā var dažkārt gadīties, regulāra atteikšana nudien nav normāla stabilu un noturīgu attiecību sastāvdaļa.

Par to, kas liecina, ka attiecības ir spēcīgas un stabilas, lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!