Komunicējot vienam ar otru, aizvainot savu sarunu biedru var sanākt netīšām. Lai no tā izvairītos, ir svarīgi zināt, kādus vārdus otram neteikt. Raidījumā "Starp mums runājot" stiliste un dizainere Indra Salceviča mēģina atbildēt uz jautājumu par to, ko vīriešiem nevajadzētu teikt sievietei. Modes zinātāja gan norāda, ka ikviens gadījums ir individuāls, jo mēs esam dažādi.

"Es domāju, ka nevajadzētu runāt par problēmām darbā," iesāk Salceviča, paskaidrojot, ka stāstīt, protams, var, bet nevajag stāstīt pārāk detalizēti, ieslīgstot gaudās par to, cik viss ir slikti. "Viņš var padalīties, bet tas nedrīkst būt ļoti sistemātiski un daudz." Salceviča norāda, ka ik vakaru žēloties nevajadzētu: "Tad viņa jūt, ka tas vīrietis kļūst ļoti vājš. Man tā šķiet. Un tad tu vairs nežēlo. Tad, kad tev pažēlojas bišķiņ, tu pažēlo, bet tad, ja tas notiek sistemātiski, tu vairs nežēlo un tev jau sāk kaitināt."

Salceviča uzsver, ka sievietes ir ļoti dažādas, tāpēc, lai saprastu, ko nevajadzētu teikt, ir jāieklausās konkrētajā cilvēkā.

Uz raidījuma vadītāja Valda Meldera piezīmi par to, kā sievietei pateikt, ka izvēlētais apģērbs neizskatās fantastiski, Salceviča atbild, ka šajā jautājumā kungam vajadzētu iziet veselu apmācības kursu. Kā vienu no trikiem viņa iesaka uzmanības novēršanu uz citu apģērbu, piemēram, norādot, ka skapī ir viena kleita, kas izskatās lieliski, un vai dāma nevēlas uzvilkt to. Tiesa, sieviete tāpat sapratīs sacītā zemtekstu. "Vīrietis neprot melot, viņa acu skatiens jau visu pasaka," pārliecināta Salceviča.

"Ir ārkārtīgi svarīgi saprast, ar ko tu kopā dzīvo, un katrai sievietei ir tās individuālās lietas," par to, ko dāmām labāk neteikt, saka Salceviča.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!