Foto: Shutterstock

Mīļotos vīriešus mēs pieņemam un mīlam par spīti visām vājībām un trūkumiem, bet, ja ir iespēja palīdzēt kļūt viņiem vēl nedaudz labākiem, kādēļ gan to neizmantot? Tiesa, der ņemt vērā Cosmo atgādinājumu un, cīnoties ar netīro zeķu kalniem, bārdas rugājiem, "nesmaržīgu" elpu, un citām skabargām sava mīļotā acī, iesākumā pārbaudīt, vai arī tavējā nav iebiris kāds baļķis bezgala kaitinoša paraduma formā, ko vajadzētu ar steigu censties apkarot.

Viņa dzīvoklī valda mūžīgais bardaks

Nekas tā nenogalina kaisli kā neveikls mēģinājums ierāpties gultā pie mīļotā vīrieša, pārvarot netīrās veļas kalnus, tukšu pudeļu grēdas un cenšoties neiekāpt pusizēstā picas kastē. Ja tev sāk rasties aizdomas, ka kādā gružu kaudzei līdzīgās istabas nostūrī jau sāk attīstīties saprātīgas dzīvības formas aizmetņi, kas jau tuvākajā nākotnē varētu kļūt par draudu civilizācijai, tad ir pienācis laiks izsaukt istabas īpašnieku uz atklātu sarunu.

Vīrieši, kā likums, nelolo īpašas ilūzijas savu saimniecisko prasmju sakarā, tā, ka vari neaizrauties ar īpašu smalkjūtību – droši izklāsti visu, kas tev uz sirds, jo maz ticams, ka viņš apvainosies. Ja tavs mīļotais nevainīgi mirkšķina acis un apgalvo, ka labprāt visu mainītu, tikai nezina, no kura gala ķerties klāt šai bēdu ielejai, vari piedāvāt viņam savu palīdzību, - bet tikai vienu reizi! Atceries, ka tu neesi viņa māmuķīte, tādēļ nākamreiz, gaidot tavu ierašanos, viņam būs vien jāpiepūlas un pašam jāievieš kārtība savā midzenī.

Ja šī metode nelīdz, bet puisis tev tiešām ļoti patīk, vienkārši atsakies no randiņiem viņa teritorijā, kā iemeslu minot to, ka tu nespēj justies ērti un atslābināties, ja apkārt valda tāds haoss un netīrība. Ļoti iespējams, ka nemitīgā braukāšana no sava dzīvokļa uz tavu mājvietu un otrādi, liks viņam pārskatīt savus uzskatus par kārtību,

Viņa elpa "slikti smaržo"

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ik pa laikam teju katram no mums ir nācies ciest no šīs nepatīkamās likstas - no rīta apēsta ķiplokmaizīte, caurs zobs, elpceļu vai kuņģa kaites... Tas viss ir saprotams un pārejošs, vai vismaz ilgākā laikā atrisināms. Bet, ja secini, ka šī netīkamā problēma radusies vienkāršas nolaidības pēc, un ir tava mīļotā vīrieša sabiedrotā no dienas uz dienu, tad saņemies un cīnies ar to, jo pretējā gadījumā, ļoti iespējams, tev ar to nāksies samierināties līdz mūža galam.

Nopērc košļājamo gumiju vai piparmētru dražejas, vienu paņem pati, un tad piedāvā atsvaidzināties arī savam vīrietim. Viņš to noteikti neuztvers kā mājienu ar mietu, bet kā vienkārši draudzīgu pieklājības žestu. Lai stimulētu viņu cītīgāk birstēt zobus, vari izmēģināt kādu no šiem paņēmieniem:

  • noskūpsti viņu uzreiz pēc zobu tīrīšanas un izsaki komplimentu par to, cik viņš garšīgs un patīkami smaržojošs;
  • atklāj, ka tad, kad tikko iepazināties, pirmā lieta, ko ievēroji, bija viņa žilbinošais smaids (protams, ja vien tas nav galējā pretrunā ar realitāti);
  • palielies, ka esi nopirkusi baltinošu zobu pastu ar satriecošu efektu un jaunu zobu skalojamo līdzekli ar ļoti patīkamu garšu, un uzstāj, ka arī mīļotajam noteikti ir jāizmēģina šie revolucionārie superprodukti.

Viņš skūpstās kā siekalains kucēns

Foto: PantherMedia/Scanpix

Viņš domā: "Tas tik bija skūpsts!" Tu domā: "Ārprāts, kā viņš mani nosiekaloja!" Ja vēlies atrisināt šo problēmu, nāksies nolasīt viņam detalizētu lekciju par to, kādi skūpsti tev sagādā baudu. Izjusti, nesteidzīgi...bez siekalu jūras ( to gan labāk skaļi neizpaud, bet vienkārši paturi prātā).

Ja neesi laba oratore, tad labāk, izmantojot mīļoto kā mācību manekenu, nodemonstrē, kā tieši vēlies, lai viņš skūpstītu tevi. Ja tavs vīrietis būs centīgs skolnieks un viņam izdosies atkārtot tevis nodemonstrēto skūpstīšanās tehniku, apbalvo mīļoto ar kaislīgām elsām un čukstiem ausī, cik lieliski viņam izdevies tevi uzbudināt.

Viņš regulāri aizmirst noskūties

Foto: Shutterstock

Šajā gadījumā būtisks ir iemesls, kādēļ vīrietis neskujas. Iespējams, viņš vēlas, sekojot līdzi nu jau kādu laiku aktuālajām modes tendencēm, ataudzēt pusmetru garu bārdu un Rūdolfa Blaumaņa cienīgas ūsas, lai nevienam nerastos šaubas par to, kurš te ir īsts vecis. Ja tas tā, tad liec viņu mierā un ļauj eksperimentēt, jo, galu galā, arī tu ik pa laikam rīkojies līdzīgi, nogriežot, viņaprāt, jocīgu, pārāk īsu "čolku", vai nokrāsojot matus pilnīgi neizprotamā tonī.

Bet, ja pamani, ka seksīgie bārdas rugāji kļūst nepieklājīgi gari, un tiem pievienojušās tādas pazīmes kā gari nagi un no deguna vīdošas spalvas, ir laiks nospiest trauksmes pogu un noskaidrot, kāds gan ir iemesls šādai nepiedodamai nevērībai pret savu ārējo veidolu.

Iespējams, esi kaut ko palaidusi garām, un mīļotajam ir samilzušas problēmas darbā. Kreditori uzsākuši tiesvedību? Biznesa partneris nozudis, paķerot līdzi krietnu naudas žūksni? Apātija? Depresija? Iemesli var būt visdažādākie, bet iepriekš minētās pazīmes signalizē par to, ka problēma ir nopietna, un mīļotajam nepieciešams atbalsts un sapratne. Iedrošini viņu izrunāties, un kopīgiem spēkiem jūs noteikti atradīsiet izeju no jebkuras situācijas, jo, kā zināms, - no katras bezizejas ir vismaz divas izejas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!