Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja uzskati, ka tava konta stāvoklim nav nekā kopīga ar saskaņu attiecībās ar partneri, tu, ļoti iespējams, kļūdies. Kā atklāts pētījumos, tieši finanses ir galvenais strīdus ābols pāru ikdienā, vēstī "Women's Health".

Aptaujā, kurā piedalījušies vairāk nekā 1000 cilvēku, konstatēts, ka nopietni strīdi par naudu pāriem ir aptuveni trīs reizes mēnesī, kas ir ievērojami biežāk nekā nesaskaņu risināšana par mājsaimniecības pienākumu sadalīšanu, bērnu audzināšanas jautājumiem un citām jomām.

Puse pētījuma dalībnieku atzinuši, ka visbiežāk strīdas ar partneri par negaidītiem izdevumiem, savukārt 32 procenti norādījuši, ka viņiem problēmas sagādā uzkrājumu veidošana.

Jāpiebilst, ka šo pētījuma dati korelē ar agrāk veiktām aptaujām, kurā noskaidrots, ka cilvēki visbiežāk raizējas par savu finansiālo situāciju, kā arī pāri, kuri strīdas par naudu, šķiras par 30 procentiem biežāk nekā pāri, kuri cenšas rast kopīgu izeju no finansiālām grūtībām, savas izjūtas un situācijas iespējamos risinājumus atklāti pārrunājot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!