Foto: F64
Tā kā ar īpašo maģiju apveltītā Jāņu nakts jau straujiem soļiem tuvojas, laiks pārcilāt dažas senas un arī ne tik senas atmiņas par amizantākajiem notikumiem šajā svētku naktī. Likumsakarīgi gan gadās, ka nereti šie stāsti daudziem saistās tieši ar papardes zieda meklējumiem, tādēļ piedāvājam dažu stāstu varoņu pieredzes stāstus, lai kopīgi pasmietos un, iespējams, izvairītos no neveiklām situācijām, jo šie stāsti noteikti atgādina – var gadīties arī tā…

"Filmas" zudums

Šķiet, ka alutiņš šajos svētkos izspēlējis ne vienu vien joku ar daudziem. Līdzīgi bijis arī Laurim. Viņš savu pieredzi vairāk vērtē kā negatīvu, tomēr tā bijusi laba mācība, ka alkohols bieži vien ne vien padara noskaņojumu jautrāku, bet arī, iespējams, liek aizmirst kaut ko debešķīgi pasakainu.

"Tieši Jāņos pilsētā bija pasākumus, uz kuru parasti dodas visi. Tur bija mūzika, kopīgais, lielais ugunskurs un laba atmosfēra. Kā atceros no paša sākuma, sapazinos ar vienu dāmu. Dejojām un labi pavadījām laiku. Bija tumšs. Nākamā atmiņa man ir no rīta. Grāvmalā. Ar biksēm līdz ceļiem. Vienam. Neteikšu, ka tā bija labākā sajūta, un galvenais – nemaz nezinu, kā tur nokļuvu un ar ko. Nezinu, vai tā bija tā pati meitene. Neatceros, vai mums kaut kas vispār sanāca. Neatminos neko. Tā bija laba mācība, ka ar elles dzirām vajag piebremzēt."

Mazs mazais Jānītis

Foto: F64

Asinsgrēks

Foto: Shutterstock

"Glābēju" gaidīšana nekurienes vidū

Foto: Shutterstock

Pliko miesu ievelšanās upē

Foto: Shutterstock

Sekss četratā

Foto: PantherMedia/Scanpix

Īsākie prieki gada īsākajā naktī

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!