Vai esi piedzīvojusi kārtējo vilšanos ar simpātisku puisi? Iespējams, ka jau iesākumā kopīgas pusdienas ar viņu varēja tevi pasargāt no dažiem maldiem. Psiholoģijas eksperts vācu profesors Alfrēds Geberts skaidro, kā tas iespējams.
Tavs jaunais kavalieris mīl dzert šampanieti dārgos bāros un ēdienus pasūtīt jaunākajos restorānos. Cik jauki, tu domā, ar viņu dzīve noteikti būs satraucoša. Tā varētu būt, taču ne obligāti – tā uzskata psiholoģijas profesors Geberts.

Lai jau pirmajos randiņos tu būtu pietiekami acīga un laikā starp zupu un desertu piefiksētu viņa ēšanas manieries, minēsim šeit sešus visbiežāk sastopamos tipus – un pateiksim, uz ko tie norāda seksa un partnerattiecībās:

Karalisko kumosiņu krājējs
Vislabākos kumosiņus viņš vienmēr pataupa, atbīdot uz šķīvja maliņas, lai apēstu tos pašus pēdējos. Šim vīrietim patīk baudas un izcilība. Turklāt viņš vienmēr domā tikai par sevi – arī gultā. Visvairāk viņš baidās atdot vairāk nekā iegūt, tādēļ viņš nekad neizteiks līdz galam savus mīlestības apliecinājumus. Pat ilgstošās attiecībās viņš neatklās savas emocijas, dažkārt pat turot savu partneri emocionālā badā.

Kanālu būvētājs
Ēdiens viņam sagādā milzīgu prieku, ja piemēram, mērce glīti izplūst starp steiku un kartupeļu biezeni. Seksā un attiecībās viņš ir iejūtīgs, rotaļīgi radošs, saprotošs partneris, kuram vienmēr izdodas tevi patīkami pārsteigt ar puķēm vai biļetēm uz kino. Ideāls kandidāts ģimenes attiecību veidošanai.

Garšvielu bērējs
Cilvēks, kurš, iepriekš nepagaršojis, vispirms uz sava šķīvja izkaisa sāli, piparus vai asās piedevas, un tikai tad ķeras pie ēšanas. Viņš labprāt nosaka toni – kur pavadīt atvaļinājumu, uz kuru krogu vai filmu doties, un kurā brīdī mainīt pozu mīlēšanās laikā. Finansiālās lietās viņš vienmēr rīkojas ar plašu vērienu. Partnerattiecībās šāda tipa cilvēks parasti ir diezgan konservatīvs, un tradicionālas dzimumu lomas šķiet tieši kā viņam radītas.

Negausis
Viņaprāt, pēc pusdienām nekas nedrīkst palikt uz šķīvja. Viņš apēdīs ne tikai dekoratīvo salātlapiņu, bet iztukšos arī tavu šķīvi, ja uz tā vēl kaut kas būs palicis neapēsts. Viņš grib pamēģināt visu un ātri vien iekrīt pārmērībās. Ilgstošās attiecībās viņš ir uzticīgs un ļoti pieķērīgs cilvēks. Taču esi uzmanīga: šis vīrietis ar savām pārspīlētajām mīlestības izpausmēm tevi var arī apspiest. Seksā viņa negausība tomēr ir pluss, jo arī horizontālā stāvoklī viņš labprāt nodarbojas ar eksperimentiem.

Biezeņa mīcītājs
Viņš ēd, kā pieradis no bērnības – sajaucot un samīcot visas ēdiena sastāvdaļas kopā, it īpaši kartupeļus ar mērci. Viņš ir bezrūpīgs, ar nepiespiestām manierēm, taču viņam pie sāniem ir vajadzīga stipra un pacietīga sieviete, kura pieņem visus lēmumus viņa vietā un norāda virzienu. Arī gultā viņš cenšas radīt vienveidības putru. Taču gudra sieviete ar pareizo mīlestības recepti mācēs pat viņu pārvērst par seksa gardēdi.

Sasmalcinātājs
Ēdiens uz viņa šķīvja vispirms tiek sadalīts smalkos gabaliņos, un pēc tam viņš ēd tikai ar dakšiņu. Šis vīrietis ignorē sabiedrībā pieņemtās normas. Viņam nav aizspriedumu arī seksā, ko viņš bauda mazās devās. Partnerattiecībām ar šo vīrieti ir vajadzīgi stipri nervi, taču viens ir pavisam skaidrs – ar viņu tev garlaicīgi nebūs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!