Foto: PantherMedia/Scanpix
Sievietes nereti uztraucas, vai prasības, kas tiek uzstādītas savam partnerim gan sadzīviskajā un emocionālajā attiecību jomā, gan intīmās tuvības ziņā, nav pārāk augstas vai tieši pretēji – pārāk zemas, laupot iespēju pieredzēt patiesi bagātīgu savienību. Šai sakarā "Daily Mail" apkopojis piecus izplatītākos zelta likumus, ko sievietes vērtē kā būtiskākos mīlas dzīvē, tā ļaujot uz saviem uzskatiem palūkoties no malas.

Orālā seksa prasmes

Vairumam sieviešu orālais sekss ir gandrīz vienīgais veids, kā sasniegt orgasmu, mīlējoties ar savu partneri. Tādēļ tieši orālās baudas sniegšanas prasmes "Daily Mail" aptaujātās sievietes novērtējušas kā vienas no svarīgākajām intīmas tuvības laikā, atzīstot, ka partnera nemākulība šai jomā ir arī izplatītākais iemesls nevēlēšanai sniegt šo baudu no savas puses.

Mājienu uztveršana, par tiem neapvainojoties

Nereti vīrieši uzskata, ka norāžu saņemšana no sievietes, baudot intīmu tuvību, liecina par spēju un prasmju trūkumu savas sievietes apmierināšanā, tomēr tieši sadarbība un savas partneres izjūtu uzmanīga vērošana, rīkojoties ar tām saskaņā, sievietēm, mīlējoties ar jaunu partneri, mēdzot pietrūkt visvairāk.

Neizrādīšanās

"Daily Mail" aptaujātās sievietes atzinušas, ka vismaz reizi dzīvē tikušās ar vīrieti, kurš mīlēšanos uztvēris kā maratonu, kurā jāpaveic arī noteikti uzdevumi. Tā rezultātā piedāvātas visneiedojamākās pozas un citi neparasti ierosinājumi, kas liecinājuši vien par tukšu dižošanos, nevis vēlēšanos iepazīt savu partneri.

Izdoma komplimentos

Jo izdomas bagātāki komplimenti, jo atzinīgāk sievietes vērtē to izteicējus, liecina pētījumi. Tiesa, pārlieka koncentrēšanās uz noteiktām ķermeņa daļām mēdz atbaidīt, radot nedrošību par savu vizuālo izskatu, esot kailai partnera priekšā.

Emocionāla iesaistīšanās

Nav noslēpums, ka vīriešiem pēc intīmas tuvības rodas vēlme pagulēt, organismā izstrādājoties noteiktiem hormoniem, tomēr partneres samīļošana un kaut pāris jauku vārdu veltīšana, raksturojot nupat notikušo mīlēšanos, sievietēm ir tikpat būtiska kā seksa kvalitāte, raksta "Daily Mail".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!