Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katra sieviete, mīlējoties ar partneri, ir aizdomājusies par to, ko viņš dotajā brīdī domā, uzdodot arī sev neskaitāmus jautājumus un prātojot par savu izskatu un problēmzonām. Tomēr, kā uzsver "Daily Mail" aptaujātie eksperti, vīrieši mīlēšanās laikā bauda brīdi, un turpinājumā minētās domas, kas viņu prātā iešaujas, patiesībā ir gluži cilvēciskas.

Jā! Man būs sekss!

Kaila sieviete, kas redzama vīrietim, viņa prātā rada tikai vienu domu – tūlīt gaidāms sekss un lieliska laika pavadīšana, gūstot baudu.

Vai mans loceklis ir gana liels?

Kamēr sievietes vairumā gadījumu satraucas par ķermeņa daļām, kas varētu būt pārāk lielas, vīriešiem raizes sagādā doma, vai kaut kas, respektīvi, viņu loceklis nav pārāk mazs. Attiecību eksperti uzsver, ka tieši mīlēšanās pirmajās minūtēs ar jaunu partneri vīrieši meklē atzinības izteiksmi sievietes sejā un, ja tajā redzams smaids vai vilšanās izteiksme, mīlēšanās vīrietim prieku nesagādās, liekot raizēties par savu vīrišķību.

Vai es visu daru pareizi?

Vīriešu prātā ir iesakņojies uzskats, ka tieši viņiem jārāda visteicamākais sniegums mīlēšanās laikā, tāpēc paralēli baudas gūšanai viņš uztrauksies par to, vai visu dara pareizi.

Viņš lūkojas uz sievietes krūtīm

Kad satraucošākās domas par savu pievilcību un prasmēm vīrieša prātu ir pametušas, viņš beidzot var koncentrēties uz to, ko redz. Sievietes krūtis, neraugoties uz to izmēru, vīrieti valdzinās vienmēr. Tāpat viņa prātā pazibēs doma, ko iesākt ar kārdinošo krūšturi – vēl atstāt to tavā mugurā vai jau vilkt nost. Un, ja vilkt nost, tad – kā?

Viņš vēro, cik pārliecināta esi

Ja viena tava roka piesedz vēderu, bet otra – krūtis, viņš saprot, ka var rēķināties vien ar pieklājīgu un samērā parastu seksu. Atbrīvojies no nedrošības un ļauj viņam sevi apbrīnot, tā izbaudot arī krietni pikantāku mīlēšanos!

Bez tam – to, kāds ir tavs augums un vai lepojies ar kādu lieko kilogramu, viņš būs pamanījis, jau tev apģērbtai esot. Gultā viņu interesē tavas slēptākās vietiņas, nevis tas, kas un kur ir nedaudz ļumīgs, uzsver attiecību eksperti..

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!