Pavasarim nereti piedēvē īpaši romantisku auru, kad mostas ne tikai daba, bet plaukst arī mīlestība. Kā šajā laikā neapmaldīties signālu daudzveidībā un vīriešu dotajos signālos? Lūk, dažas ķermeņa valodas nianses, kas, iespējams, norāda, ka sarunas biedrs ir tevī ieskatījies.

Acis un skatiens

Viens no rādītājiem, kā "Cosmopolitan.com" skaidrojusi ķermeņa valodas eksperte ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi Patija Vuda, ir paplašinātas acu zīlītes. Ja vien neatrodaties tumšā telpā, vari ielūkoties acīs – acu zīlītes mēdz paplašināties, ja pretī stāv cilvēks, kurš tev patiesi patīk.

Protams, arī skatienam ir liela uzmanība. Ja viņš nepārtraukti ieskatās mobilajā telefonā vai uzmana, kas notiek apkārt, šķiet, ir skaidri un gaiši saprotams, ka viņam viss pārējais liekas daudz interesantāks nekā tu. Tomēr arī dīvaini spēcīgs acu kontakts var likt justies neērti un situāciju padarīt neveiklu. Kā skaidro eksperte, jālūko, lai partneris 80% no visas sarunas lūkojas sejas daļā no acīm līdz lūpām. Pēc tā var arī spriest, vai simpatizē sarunu biedram.

Arī "Womanitely" autori skaidro kādu pavisam vienkāršu triku, kā no acu skatiena noteikt vīrieša patiku pret sievieti. Centies ilgi lūkoties acīs un vērot reakciju un atbildi ar acu skatienu. Ja acu kontakts ir abpusēji ilgs, tas var liecināt par patiku. Tomēr arī īss acu kontakts var būt nedaudz mulsinoši, jo kautrīgs vīrietis vienkārši ātri novērsīsies, taču tas ne vienmēr liecina, ka viņam nav simpātiju pret konkrēto sievieti.

Mute

Foto: Shutterstock

Seja kopumā

Foto: Shutterstock

Elpa un stāja

Foto: Shutterstock

Vēl viena pazīme, pēc kā noteikt, vai sarunu biedrs tevi iekāro, paliekšanās uz priekšu sarunas laikā. Lai arī šī noteikti nebūs uzmanības vērta pazīme skaļā kafejnīcā, labos dzirdamības apstākļos tas noteikti liecina par to, ka cilvēks ir ieinteresēts tajā, ko saki.

Mēraukla, pēc kā vēl parasti cenšamies izprast sarunu biedra patiesās jūtas, ir viņa stāja sarunas laikā. Pastāv iespēja, ka tad, ja runājot viņš ir novērsies, viņš patur savas iespējas lūkoties arī uz citām dāmām, tomēr Vuda uzsver, ka šo pazīmi nevajag vērtēt tik strikti. Iespējams, partneris vienkārši ir ļoti kautrīgs. Ja vīrietis ir novērsis skatienu , tomēr uzdod daudz jautājumu, iespējams, tā ir tikai kautrīguma pazīme un viņš tik un tā ir tevī ieskatījies.

Noteikti vērts pieminēt arī pastaigu vai došanos kaut kur – ja partneris turas plecu pie pleca ar tevi, tas nozīmē, ka viņam tu rūpi, bet, ja viņš dodas pāris soļus pa priekšu, vērts padomāt par viņa jūtu patiesumu.

Rokas

Foto: Shutterstock

Kājas

Foto: Shutterstock

Nozīmīgu lomu spēlējot arī pirkstgalu novietojums. Vuda skaidro, ka pirkstgali atainojot to, ko patiesībā vēloties sirds. Tātad, ja pirkstgali ir vērsti pret tevi, tas var kalpot kā signāls, ka partneris ir tevī ieskatījies. Protams, arī šeit viss nav tik vienkārši. Vuda iesaka izmēģināt sekojošu metodi, lai pārliecinātos par vīrieša šī brīža emocijām. Sarunas laikā pieskaries viņa rokai, ja tajā brīdī viņš novērš no tevis pirkstgalus, viņš visticamāk nav ieinteresēts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!