Vasara ir lielisks laiks, lai nodotos dažādām aktivitātēm ārpus telpām. Kāpēc gan nebaudīt arī mīlas priekus ārpus tik ierastās guļamistabas? Jūra vai upe, pludmale, automašīna vai kāda pļaviņa – tās patiešām var būt lieliskas vietas, lai pameņģētos ar mīļoto. Tomēr atceries, ka zināmi drošības pasākumi jāievēro visās šajās vietās.

Brīvdienas un atpūta pie dabas nebūt nenozīmē, ka atvaļinājumu var paņemt arī veselais saprāts. Ja esat nolēmuši draiskoties ārpus mājām, tāpat nepieciešams domāt par drošu seksu. Turklāt ieteicams uzmanīties no garāmgājēju redzīgajām acīm un dzirdīgajām ausīm, kā arī citiem traucēkļiem, ko guļamistabā parasti neatradīsi, piemēram, ērcēm, kukaiņiem un indīgiem augiem.

Iedvesmojoties no "Cosmopolitan.com", "Healthline", "Glamour" un "Ellite Daily", piedāvājam nelielu ceļvedi mīlas prieku baudīšanai pie dabas. Iepazīsties ne tikai ar vietām, kas varētu būt piemērotas intīmām rotaļām, bet arī uzzini, kādi piesardzības pasākumi tajos jāievēro un kā citiem tajās ir veicies.

Jūra, upe, ezers un citas ūdenstilpnes

Foto: Shutterstock
Mīlēšanās jūrā vai kādā citā atklātā ūdenstilpnē var šķist vilinoša, tomēr tā prasa zināmu piesardzību, turklāt tuvumā esošie peldētāji vai ūdens tūristi nebūt nav vienīgā problēma. Izmantot prezervatīvu var būt ne tikai neiespējami, bet arī bezjēdzīgi, jo palielinās risks, ka tas saplīsīs. Tāpat ūdens aizskalo dabīgo lubrikantu un mīlēšanās atklātās ūdenstilpnēs ir saistīta ar paaugstinātu infekciju risku.

Mīlas rotaļas ūdenī ir vairāk piemērotas pāriem monogāmās attiecībās, kas ir droši par otra veselības stāvokli un ikdienā tāpat neizmanto prezervatīvus. Visērtākais veids, kā to darīt, ir iebrist ūdenī līdz krūtīm. Vīrietis paliek, stāvot kājās, bet sieviete, apvij ap viņu gan kājas, gan rokas. Iespējams, ka mīlēšanās var šķist nepatīkama un sāpīga, jo ūdens aizskalojis dabīgo lubrikantu, tāpēc laba alternatīva var būt kaislīga priekšspēle ūdenī un baudpilns noslēgums uz sauszemes.

Tomēr sacīt, ka mīlēšanās ezerā, jūrā vau upē nav iespējama, nevar. To apliecina arī Sabīnes pieredze. Viņa stāstīja: "Karsta vasaras diena, laukos dzīvojāmies pie upes, sauļojāmies, peldējāmies. Klusa vieta, sakārojās nedaudz pamīlēties. Lai tomēr izvairītos no liekām acīm, bridām iekšā upē. Labi, ka ūdens tiešām bija silts un ar erekcijas zudumu nebija problēmu, ir dzirdēti arī tādi stāsti, īpaši par mīlēšanos jūrā."

Viss toreiz noticis ļoti ātri. "Iebridām līdz krūtīm, mans draugs mani pacēla uz rokām, peldkostīma biksītēm sānos bija virvītes, kuras atraisījām vienā pusē, tāpēc arī viss bija ērti."

Pludmale

Foto: Shutterstock
Karsta saule, jūra, smiltis… Patiesībā nekā diži romantiska un seksīga te nav pat tad, ja esat atraduši patiešām klusu vietiņu tālu no redzīgām acīm. Esi mēģinājusi ar pliku dibenu apsēsties smiltīs? Arī apakšā paklāts dvielītis ne vienmēr līdzēs, tāpēc ar mīlēšanos pludmalē jābūt ļoti uzmanīgai. Varat mēģināt ielīst kāpās, jo smilšu tur noteikti būs mazāk, bet tad jāuzmanās no kukaiņiem un augiem. Zāle kāpās var būt ļoti asa, tāpēc noderēs sega, ko paklāt apakšā.

Ja tomēr mēģināt to darīt smiltīs, tad misionāra vai karotīšu pozas noteikti nebūs piemērotākās, jo pastāv liela iespējamība, ka smiltis sāks berzt arī visintīmākās ķermeņa daļas, un to tu noteikti nevēlies. Lielākā daļa pozu, kur sieviete ir virspusē, būs krietni piemērotākas, drošākas un patīkamākas.

Automašīna vai telts

Foto: Shutterstock
Jā, ne automašīnā, ne teltī nav gluži "pie dabas". Tomēr abas šīs vietas var ļaut izbaudīt mežonīgākas vai romantiskākas sajūtas, izvairoties no tādiem traucēkļiem kā kukaiņu kodumi, dubļi, smiltis un dažādi traucējoši augi, piemēram, nātres. Turklāt arī no lūriķiem izvairīties ir vieglāk. Teltij tāpat nevar redzēt cauri, bet, ja to darāt mašīnā, šī var būt tā reize, kad tonētie stikli patiešām noder.

"Lai cik romantiski man nešķistu mīlēties pļaviņā pie upes, izbrauciena laikā ar draugu es tomēr izvēlos telti," viedoklī dalās Klinta, "ir jau bezgala skaisti divatā doties laivu izbraucienā un izmantot iespēju, ka esat prom no visu acīm, bet vakara krēslā visapkārt ir odi un visādi kukaiņi, kas bojā noskaņu, bet teltī to nav. Pēc mīlēšanās tāpat vari ieklausīties dabas skaņās. Sajūta tāda kā ārā uz sedziņas, bet bez odiem. Turklāt seksa laikā es tāpat nelūkojos apkārt un neapbrīnoju skaisto dabas ainavu."

Ja teltī mīlēšanās ir salīdzinoši ērta, ja vien tā ir pietiekami liela, tad mašīnā tas var būt sarežģītāk, jo vietas vienkārši būs mazāk. Esot priekšējā pasažiera sēdeklī, visērtākā pozīcija būs ar sievieti virspusē. Aizmugurējais sēdeklis var dot nedaudz vairāk brīvības. Uz sēdekļa ieteicams uzklāt kādu segu vai dvieli, lai vēlāk nebūtu jādomā par mašīnas tīrīšanu.

Pļava vai mežs

Foto: Shutterstock
Ja esat pastaigu vai pārgājienu cienītāji, tad atpūtas pauzē kādā nomaļākā pļaviņā vai meža stūrītī varat droši veltīt laiku arī nelielām draiskulībām. Šajās vietās jāuzmanās ne tikai no redzīgām acīm, bet arī ērcēm, dažādiem kukaiņiem un dzēlīgiem augiem. Gulties uz zemes bez segas nebūtu prāta darbs.

Ja esat nolēmuši mīlēties kādā ne pārāk ērtā un piemērotā vietā, neizmetaties pilnīgi kaili, jo saskare ar zemi, kokiem un augiem apkārt var nebūt patīkama. Piemērotākās pozas ir tādas, kur ķermeņa saskare ar zemi ir minimāla, piemēram, "sunīšu stilā". Vari pat nemesties uz visām četrām, bet, ja esi mežā, noliekties uz priekšu un atbalstīt rokas pret kāda koka stumbru.

Siena guba

Foto: Shutterstock
Pēdējā laikā siena zārdu un siena gubu ir arvien mazāk un mazāk, jo laukos daudz biežāk siens tiek satīts ruļļos. Tomēr, ja izdodas atrast kādu siena gubu, paladziņš nenāktu par ļaunu, jo siens skrāpē un var izraisīt niezi. Tāpat no meņģēšanās sienā vajadzētu atturēties, ja kādam no jums ir alerģija. Ja alerģiski neesat, tad siena guba, zārds vai šķūnis ir laba iespēja atsvaidzināt intīmo dzīvi.

"Vasarās laukos man nepatīk gulēt siena šķūnī, jo šķiet, ka no salmiem paglābties nav iespējams. Klāj palagus, segas, bet tie vienalga pamanīsies traucēt naktsmieru. Tomēr jāatzīst, ka ir reizes, kad gribēšana pārvar jebkuru nepatiku pret apkārtējiem apstākļiem," ir stāstījusi Anna.

Reiz, vakarpusē pastaigājoties ar draugu pa laukiem, abi iegājuši siena šķūni, kur ļāvušies skūpstiem un glāstiem. Viss esot noticis tik ātri un kaislīgi, ka Anna pat neiedomājās kaut ko paklāt zem sevis. Vienīgais, ko viņa iesaka citiem, kas nonāk līdzīgā situācijā, ir nenomest prezervatīva iepakojumu, kur pagadās. Ja ir iestājusies krēsla, to atrast, var nebūt viegli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!