Foto: Shutterstock

Šķiršanās ne vienmēr ir saistīta ar skumjām, bezgalīgiem strīdiem un nesaskaņām. Tā var tikpat labi līdzināties komiskai filmai, kurā galveno lomu spēlē gan sieviete, gan vīrietis. Šoreiz "Viņa" apkopojusi vairāku lasītāju amizantās pieredzes, kāpēc dāmas izvēlējušas atraidīt savu partneri.

Ja nevar pavilkties, randiņam nepiekritīs

Reizēm nav nepieciešams pat doties uz randiņu, lai būtu skaidrs, ka viss, ko vīrietis dabūs, ir "kurvītis". Piemēram, Elza stāsta, ka netiekas ar vīriešiem, kas ir sliktā fiziskā formā. Viņa gan piebilst, ka sliktu fizisko formu domā to, cik vīrietis var izdarīt, nevis viņa izskatu. "Protams, es melotu, ja teiktu, ka izskats man ir vienaldzīgs, bet fiziskā forma man ir svarīga citu iemeslu dēļ," skaidro Elza, "pati esmu ļoti aktīva un nemēdzu daudz sēdēt mājās. Kā gan mēs pavadīsim kopā laiku, ja es atvaļinājumu gribēšu pavadīt pārgājienā kalnos, bet viņš knapi līdz otrajam stāvam var uzvilkties?"

Elza stāsta, ka, veidojot attiecības, viņa padomā par to, cik veiksmīga varētu būt savienība ilgtermiņā. Skaidrs, ka kopīgu interešu trūkums ir ļoti būtisks. Tāpat viņa norāda, ka nevēlas apzināti sevi nolemt liktenim, ka mīļotajam cilvēkam paša vainas dēļ pēc 10 vai 15 gadiem sāksies nopietnas veselības problēmas, turklāt viņš, visticamāk, nomirs agrāk, atstājot viņu vienu. "Varbūt tas izklausās muļķīgi, bet domāju, ka nav vērts pat mēģināt, ja redzu, ka vīrietim ir patiešām slikta fiziskā forma un viņš par sevi nerūpējas," viņa piebilst.

Pārāk kārtīgais alkohola nelietotājs

Foto: Shutterstock

Kristīne neslēpj, ka savulaik atraidījusi puisi, jo viņš nav lietojis alkoholu. "Tas bija laikā, kad es pati mīlēju ballēties gandrīz katru nedēļas nogali. Man patika arī uzpīpēt. Kādā pasākumā satiku čali, kurš bija gandrīz 10 gadus vecāks par mani. Viss bija ļoti forši, tikai tad viņš atklāja, ka nelieto alkoholu – nemaz, nemaz. Viņš ļoti kritiski izturējās arī pret smēķēšanu. Tas bija galvenais iemesls, kāpēc nolēmu – mums nav pa ceļam."

Iespējams, tagad Kristīne rīkotos citādāk. Varbūt kaitīgo ieradumu neesamība pat šķistu pievilcīga, tomēr svarīga joprojām būtu attieksme pret citu paradumiem un vēlme darīt kaut ko ārpus ierastā. "Varbūt toreiz biju to izdomājusi, bet man šķita, ka Viesturs ir ļoti nosodošs pret visiem ballētājiem un domā, ka ir labāks, gudrāks. Turklāt viņš bija tik "pareizs", ka es nevarēju izturēt. Nedzēra un nesmēķēja tāpēc, ka tas nav "pareizi", nevis kādu citu iemeslu dēļ."

Vārds 'Ziemīši' pārtrauc vēl nesākušās attiecības

Foto: Shutterstock

Viktorija stāsta, ka vīriešus ir atraidījusi dažādu iemeslu dēļ, bet daži no tiem citiem varētu šķist nesaprotami. Protams, ir svarīgi laikus noskaidrot, vai otram patīk vai vismaz neriebjas tavas mīļākās grāmatas un filmas, tomēr Viktorija pievērš uzmanību arī tādām lietām kā, piemēram, valodas lietojums un vārdu izvēle. Viens no vārdiem, ko viņa nevēlas dzirdēt, ir "Ziemīši".

Reiz Viktorija sarakstījusies ar kādu puisi – Uldi. Tikušies viņi vēl nebija, un viss šķita ļoti labi. Tā tas bija līdz brīdim, kad Uldis viņai novēlēja jaukus un patīkamus "Ziemīšus". Viktorija uzreiz sapratusi, ka šajā gadījumā par kopīgu nākotni nav pat ko sapņot. Uldis sākotnēji bijis neizpratnē un nav domājis, ka šī vārda izmantošana ir iemesls, lai ar viņu netiktos, bet tā nu tas bija. Viktorija norāda, ka nevar būt kopā ar cilvēku, kam šis vārds neriebjas tikpat ļoti kā viņai.

Pūkaina virslūpa pieliek punktu randiņiem

Foto: Shutterstock

Rūta atceras, ka vēl vidusskolas laikā uz dažiem randiņiem devusies kopā ar Kristapu, kurš bijis gadu vecāks, stalts, gaišiem matiem un zilām acīm. Sākumā viss noticis, kā ierasts – sarakstes sociālajos tīklos, apmainīšanās ar telefona numuriem, tad pirmā nopietnā satikšanās. "Tā kā abi bijām no vienas pilsētas zināju, ka Kristaps eksistē, taču dzīvē tik tuvu nebiju viņu satikusi," stāsta jaunā sieviete.

Pirmajā randiņā viss bijis lieliski un puisis atnesis pat sarkanu rozi un bijis svaigi noskuvies. Rūta atklāj, ka satikšanās noritējusi diezgan labi, tāpēc piekritusi otrajam randiņam aptuveni pēc nedēļas. "Kad satiku Kristapu otro reizi, man šķiet, ka es saviebos. Uz viņa virslūpas bija pūkas," atceras Rūta. Viņa atklāj, ka iespaids par vīrišķīgo puisi nu bija zudis bezdibenī. Tomēr Rūta ilgi nepārdzīvoja, bet gan pieklājīgi noraidīja Kristapu, patieso iemeslu paturot pie sevis.

Aizdomīgs profils un nepareizā sociālā tīkla izmantošana

Foto: Shutterstock

Savā stāstā dalās arī Marija, kura nesen izmantojusi populāru iepazīšanās aplikāciju. Kāds vīrietis ar tās palīdzību uzaicinājis satikties, uz ko sieviete atbildējusi apstiprinoši. Tomēr Marija atklāj, ka uzreiz centusies vīrieti uzmeklēt sociālajos tīklos. Tas viņai arī izdevies, taču profils šķitis pagalam aizdomīgs – tikai viens attēls un visa informācija noslēpta.

Marija turpinājusi meklēt līdz atradusi viņa profilu kādreiz populārā portālā, kur visiem pieejamas vīrieša jaunības dienu galerijas no pamatskolas laikam, kas nav bijušas no tām glaimojošākajām. Savukārt draudzene Marijai teikusi, ka daudziem ir tādi attēli no skolas laikiem, taču sieviete izvēlējusies tikšanos atteikt. Marijas pamatojums – viņš minētajā portālā bijis pirms divām dienām, kas neesot normāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!