Pienāk vakars, un tas brīdis ir klāt – laiks mīlēties! Taču vēlmes nav itin nekādas, un lejā viss ir sausāk par Sahāras tuksnesi. Nekāds pārsteigums –, lai nodotos mīlas priekiem, ir nedaudz jāpiestrādā, jo nekas nenotiek pats no sevis. Būtiski ir iemācīties uzkurināt arī pašai sevi. Turklāt, tas nemaz nav tik sarežģīti, kā varētu šķist!

Būt uzbudinātam ir lieliski – tas ir fakts. Dažkārt uzbudinājums piezogas pats no sevis, tas vienkārši pārņem kādā konkrētā brīdī, taču citreiz ir nepieciešams "pielaist uguni" pašam. Kā to izdarīt? Lasi tālāk!

Baudi seksīgu dušu

Lai uzkurinātu sevi, izmanto sūklīti, lupatiņu vai jebko citu, kas sniedz patīkamus glāstus ķermenim, raksta "Cosmopolitan". Šajā brīdī nav būtiski uzreiz apmierināt sevi (taču var darīt arī to!), vienkārši koncentrējies uz pieskaršanos sev jutekliskā veidā. Glāsti kaklu, krūtis, augšstilbus un visas tās mazās erogēnās zonas, kuras dažkārt tiek pamestas novārtā.

Pasapņo par kaut ko romantisku

Velti nelielu brīdi, lai apgultos gultā, aizvērtu acis un iedomātos kādu erotisku fantāziju. Ja tu aizmiedz un redzi seksīgu sapni – lieliski! Ja tā nenotiek, tik un tā būsi veltījusi laiku, lai nodotos karstām domām, kas var uzkurināt tevi mīlēšanās procesam vai arī var palīdzēt izprast, ko jaunu vēlies izmēģināt gultā.

Pārlasi vecās mīlas ziņas

"Sekstings ir dāvana, kura priecē ilgtermiņā," skaidro mīlas trenere Mariona Teisa. "Tas ir gan labi konkrētajā brīdī, gan arī vienmēr vari atkārtoti izlasīt karstos ziņojumus, ar kuriem esat apmainījušies." Protams, var būt tā, ka nemaz neesi kopā ar cilvēku, ar kuru nodevies sekstingam, taču uzkurinošās fantāzijas vari izdzīvot, cik ilgi vien vēlies.

Uzrīko fotosesiju pati sev

"Fotoattēlu uzņemšanā ir kaut kas īpašs," teic Sadija Elisone, eksperte seksualitātes jautājumos. Fotografēšana ļauj svinēt savu ķermeni un vienlaikus redzēt sevi kā iekāres objektu. Uzvelc savu iemīļotāko zīda naktskreklu vai greznāko apakšveļu un izmanto taimeri, lai uzņemtu dažas karstas fotogrāfijas tikai savām vajadzībām. Ja zināsi, ka tās ir domātas tikai tev, mazāk satrauksies par to, kā izskaties, un ļausies drosmīgākām pozām un skatieniem.

Izģērbies spoguļa priekšā

Kas ir seksīgāk par tevi pašu? Nekas! Atgādini sev, cik lieliska tu esi, un uzkurini sev iespējami dabīgākajā veidā.

Pielaiko juteklisku apakšveļu

Uzvelc savu nepiedienīgāko, skaistāko un no mežģīnēm šūto apakšveļu, un sajūtas radīsies pašas no sevis. Galu galā – ir iemesls, kāpēc mežģīnes izmanto apakšveļā. Tās liek justies velnišķīgi seksīgi.

Atminies savu karstāko pagātnes piedzīvojumu

Mēdz teikt, ka pagātne jāatstāj pagātnē, taču dažkārt to var izmantot arī savam labumam. Ikvienam ir tā viena seksuālā pieredze, par kuru pat nejauši iedomājoties, jāiziet no istabas, lai uzelpotu un nedaudz nomierinātos. Izmanto šīs atmiņas apzināti – centies atcerēties, kā juties tu un kā jutās tavs partneris.

Izlasi erotisku stāstu

Pat ja tev šķiet, ka šāda nodarbe tev nav saistoša, pastāv vairākas vietnes, kuras piedāvā daudz un dažādus variantus, tādējādi ikviens var atrast kaut ko savai gaumei tīkamu. Iztēle ir ļoti spēcīgs līdzeklis – izmanto to! Ja jūties īpaši radoši, iespējams, ir vērts pamēģināt pašai uzrakstīt kādu romantisku stāstu.

Dejo savā istabā vienatnē

Tev pat nav jāizmēģina kādas īpaši seksīgas kustības. Vienkārši kusties tā, kā vēlies konkrētajā brīdī. Jo vairāk pārvietosi savu ķermeni un jutīsies par to labi, jo vieglāk būs gribēt to kustināt arī citos veidos.

Paskaties intervijas ar sev tīkamākajām slavenībām

Droši vien lielākā daļa cilvēku teiktu – meklē fotoattēlus, kuros tavs iemīļotais aktieris vai dziedātājs ir redzams bez krekla. Taču dažreiz pat visskaistākais ķermenis nevar iekvēlināt – laba humora izjūta ir daudz pievilcīgāka. Tieši tāpēc, lai uzkurinātu sevi, atrodi intervijas ar savu iemīļotāko slavenību – vērojot to, kā viņš kustas un sarunājas, ir arīdzan vieglāk iztēloties viņu darām kaut ko citu.

Dodies ceļojumā vai izbraucienā kopā ar partneri

Atrodoties ārpus mājas, ir lielāka iespēja kvalitatīvi un netraucēti pavadīt kopā laiku. Nekādu bērnu, nekādu mājdzīvnieku, kuri nosodoši skatās gultas virzienā, un nekādu steidzamu darbu. Tikai un vienīgi divvientulība. Un jaunas gultas un palagu iemēģināšana patiesi var būt ļoti uzkurinoša!

Noskaties erotisko filmu

Šo soli, iespējams, ir jautrāk darīt kopā ar mīļoto. Seksuālās skaņas un pieskārieni, visticamāk, mudinās arī jūs nodoties mīlas priekiem. Un pats labākais – nav jāpārdzīvo par to, ka neredzēsiet filmas beigas, jo visi jau tāpat zina, kas notiek tālāk...

Nododies audiālai pieredzei

Ja nevēlies skatīties filmas, varbūt būsi ar mieru paklausīties kaut ko erotisku? Mūsdienās ir pieejama arī audio pornogrāfija, kas liek vairāk izmantot savu fantāziju un iztēli. Un, kā jau minējām iepriekš, iztēle var būt ļoti uzkurinoša!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!