Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka sievietes seksuālā dzīve ir cieši saistīta ar organisma menstruālo ciklu. Tomēr neaizmirstamam seksam ir arī ar ovulāciju nesaistīti priekšnoteikumi, un šai sakarā portāls "Woman's Day" piedāvā septiņus ieteicamākos laikus galvu reibinošai intīmai tuvībai.

Spēcīgākais orgasms – dienu pirms menstruāciju sākšanās

Saskaņā ar seksologu novērojumiem, spēcīgāko orgasmu sievietes izjūt dienu pirms menstruāciju sākšanās. Tā iemesls ir reproduktīvās sistēmas pastiprināta apasiņošana, kas intīmās zonas padara lielākas un jutīgākas. Tā rezultātā arī orgasmu pavadošās kontrakcijas ir spēcīgākas, pastiprinot sajūtas.

Ilgāks sekss – no Ziemassvētkiem līdz Jaunajam gadam

Baudot svētku brīvdienas, pāri krietni lielāku uzmanību pievērš savstarpējai tuvībai, tā atjaunojot savstarpējo saikni. Laiks, kas nav jāvelta darba jautājumiem vai citām ikdienas rūpēm, ir ideāli piemērots ilgākai un maigākai mīlēšanās baudīšanai, ko veicina arī ziemai raksturīgie laika apstākļi.

Mežonīga tuvība – desmit minūtes pēc pamošanās

Vīrieši bieži vien mostas ar rīta erekciju, savukārt sievietes pēc nakstsmiera jūtas atpūtušās un enerģijas pilnas. Kāpēc neizmantot rīta cēlienu lietderīgi?

Mazāk sāpju – menstruāciju laikā

Pētījumos atklāts, ka mīlēšanās mēneša īpašo dienu laikā var mazināt tām raksturīgās sāpes un nepatīkamās izjūtas, uzskata speciālisti. Seksa laikā organismā izstrādājas labsajūtas hormoni, savukārt vagīnas kontrakcijas mazina velkošo sajūtu pavēderē.

Lielāka pašpārliecinātība – pēc treniņa

Protams, pēc treniņa tavs ķermenis neizskatās citādi, tomēr ir pierādīts, ka sievietes pēc fiziskām aktivitātēm jūtas pievilcīgākas un pašpārliecinātākas, kas var noderēt jaunu mīlas apvāršņu iekarošanai un partnera pārsteigšanai.

Rutīnas pieveikšana – nakts vidus

Jo ilgāk esi attiecībās ar savu mīļoto vīrieti, jo lielāks risks ieslīgt seksuālās dzīves rutīnā, Lai to nepieļautu, piespied sevi pamosties nakts vidū un pamodini arī viņu!

Pieredzes bagātināšana – vasarā

Vasaras karstajos mēnešos labprāt dodamies atpūsties pie dabas. Izmanto gada silto sezonu un tās priekšrocības, lai papildinātu savu netradicionālo mīlēšanās vietu sarakstu, kam atbilstoši laika apstākļi būs krietni vien piemērotāki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!