Foto: Shutterstock
"Vai esi kādreiz domājis par to, kāpēc daudziem vīriešiem mīlas dzīvē veicas daudz labāk nekā citiem?" jautājumu uzdod "Askmen" komanda saviem lasītājiem – vīriešiem, skaidrojot, ka ir vīriešu tipi, kas sievietēm liek teju izkust. Un šeit runa nav vien par perfekti muskuļotiem vīriešiem, bet gan par konkrētiem personību tipiem, kas sievietēs raisa iekāri un jūtas. Vai vīrieši beidzot izpratuši sieviešu vēlmes? Lūk, izvērtēšanai!

Romantiskais

Viņš tic klasiskai romantikai – ziedi, šokolāde un vakariņas sveču gaismā. Viņš atceras sazināties ar savu mīļoto, lai noskaidrotu, kā viņai klājas un vai viss ir kārtībā. Šis vīrietis ir tiešs un no saviem vārdiem nebaidās – ielūkojoties acīs, viņš spēj pateikt trīs maģiskos vārdus, kas liek ceļiem saļimt.

Kāpēc tu viņu iekāro: vairums sieviešu vēlas būt novērtētas, un romantiskais vīriešu tips to var apsolīt. Viņš izrāda romantiskus žestus, kas apliecina – viņam tu neesi vienaldzīga.

Pašpārliecinātais

Foto: Shutterstock
Viņš ir drošs un pārliecināts par sevi. Šis vīrietis spēj labi izpausties publikas priekšā un ap viņu virmo spēka un kontroles gars – šis nav tas gadījums, kad šīs īpašības atbaida. Pārliecinātais nekļūst greizsirdīgs uz darba kolēģiem vai vīriešiem, kas uz tevi atskatās, ejot pa ielu – šis vīriešu tips ir pārliecināts, ka tu es viņa.

Kāpēc tu viņu iekāro: sievietēm simpatizē pārliecināti vīrieši. Ja vīrietis uzskatīs, ka viņš ir lielisks, tā, visticamāk, uzskatīs arī sieviete. Bieži vien pārliecinātie kungi pārāk necenšas izdabāt nevienam un parasti ir nedaudz "vēsi" savā attieksmē – tas arī ir tas, kas sievietēm bieži liek vēlēties viņus vēl vairāk.

Šeit vari meklēt slavenu un daudz sasniegušu cilvēku padomus, kā kļūt nedaudz pašpārliecinātākam.

Mākslinieciskais

Foto: Shutterstock
Mākslinieciskais vīrietis ir spontāns un dzīvo šodien un tagad. Bieži vien šāds vīriešu tips sievietes pārsteigs ar kādu savu radošo talantu – dziesmu, dzejas rindām vai gleznu, kas veltīta sievietei.

Kāpēc tu viņu iekāro: ikviena sieviete vēlas justies īpaši. Nav labāka veida, kā to panākt, kā ieceļot viņu par savu mūzu. Sievietēm parasti patīk radošie prāti, kas var viņas pārsteigt un iesaistīt viņas savā mākslinieciskajā pasaulē.

Ārzemnieciskais

Foto: Shutterstock
Viņš nāk no vietas, kas šķiet visai tāla, vai viņš pabijis kaut kur nezināmajā. Iespējams, viņam ir seksīgs akcents. Ja viņš nāk no citām zemēm, varbūt viņam grūti izteikties jums abiem saprotamā valodā, tomēr dažos brīžos ir teju vienalga, ko viņš saka, jo viņa akcents pievelk kā magnēts. Vai arī viņa smaids pēc kāda neveikla teikuma vienkārši izlabo visas pieļautās kļūdas.

Kāpēc tu viņu iekāro: harizma! Patiesībā nav daudz cita, ko piebilst. Mazā mistērija, kas saglabājās šādos vīriešos, patiesi pievelk. Iespējams, tieši viņa ceļotāja gars tevī raisa to neizskaidrojamo interesi.

Šeit vari iepazīties ar Madaras stāstu, kura romantiskas attiecības spēj veidot tikai ar ārzemniekiem.

Dumpinieks

Foto: Shutterstock
Tā sauktie "sliktie" puiši allaž piesaistījuši lielu daļu sieviešu siržu. Vējš viņu nes dzīvē un arī viņam pašam dažkārt nav skaidrs, uz kuru debespusi tas viņu aizpūtīs tālāk. Viņš neraizējās par sekām, viņš dodas turp, kur vēlas, un, šķiet, nekas nestāsies viņam ceļā. Klišejiskākajā gadījumā viņam būs ādas jaka un jaudīgs motocikls, uz kura sēžot, kopā trauksies baudīt saulrietu.

Kāpēc tu viņu iekāro: iespējams, ikviena sieviete kaut kādā dzīves posmā vēlas nedaudz trakulības, protams, ar mēru. Vieglā attieksme pret dzīvi, bezrūpīgais skatījums uz dzīvi liks aizmirsties un izbaudīt mirkli.

Inteliģentais

Foto: Panther Media
Un, protams, kur gan bez inteliģentā vīriešu tipa! Ar savām zināšanām un īpašo šarmu viņš spēj panākt, ka sieviete ar sapņainu skatienu var klausīties stundām ilgi viņa monologā. Viņš prot gudri jokot, kas liek kopā būšanas mirkļiem būt vēl aizraujošākiem.

Kāpēc tu viņu iekāro: laiks uz vietas nestāv – kad sejā būs iezīmējušās pieredzes krunciņas un mati sāks nedaudz atkāpties, viņš tik un tā spēs ieinteresēt, jo viņa asais prāts vienmēr šķitīs gana pievilcīgs. Intelektuālā saikne starp cilvēkiem ir tā, kas spēj noturēt ilgāk.

Ja vajag nelielu palīdzību, šeit iespējams iespējams iepazīties ar inteliģences pamatnoteikumiem jeb veidiem, kā izskatīties nedaudz gudrākam, nekā, iespējams, patiesībā esi.

Pieklājīgais

Foto: Shutterstock
Viņš atvērs durvis, atbīdīs krēslu pie pusdienu galda un būs neiedomājami iejūtīgs. Viņš samaksās par vakariņām restorānā un vienmēr pabrīdinās, ja šovakar jāuzvelk glaunāka kleita. Īsts pieklājības iemiesojums.

Kāpēc tu viņu iekāro: un, iespējams, kad prātojam, kur gan palikuši visi pieklājīgie puiši, viņš nāks tieši laikā. Saudzīgs, mierīgs un pieklājīgs. Ar viņu kopā iespējams iestūrēt savā miera ostā.

Etiķetes ābeci jeb vienkāršo pieklājību, ko būtu vērts ievērot ikvienam, vari apgūt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!