Foto: PantherMedia/Scanpix
Sieviešu orgasms nereti tiek dēvēts par sarežģītu un samērā grūti iegūstamu baudu, tomēr kāda sieviete atklājusi, ka dienā piedzīvo pat vienpadsmit orgasmu, jo piekopj īpašu orgasma meditāciju, vēstī "Daily Mail".

Kā stāsta Kārena Lorra, "omings" jeb orgasma meditācija ir likusi viņai kļūt krietni jūtīgākai gan emocionālā, gan fiziskā ziņā, mudinot novērtēt vīriešus un rezultējoties veselā orgasmu virknē ik dienu.

Sieviete uzskata, ka orgasms balstās cilvēku savstarpējā saiknē emocionālā un mentālā ziņā, nevis aklā dziņā pēc baudas, un šo uzskatu popularizē arī savās meistarklasēs, ko pasniedz citām "ominga" cienītājām.

Lorra, kas ir izbijusi "Playboy" modele, aktrise un dažādu televīzijas šovu dalībniece arī atzinusi, ka "omings" viņai iemācījis attiekties citādi gan pret vīriešiem, gan savu seksualitāti, ļaujot to uzlūkot jaunā gaismā.

Neparastā meditācijas forma liek koncentrēties uz mīlas partneru savstarpējo komunikāciju un sajūtām, ko viņi viens otram sniedz. Tā aizgūta no budisma un tantriskās mīlas zināšanām, un jau pēc piecpadsmit minūšu meditēšanas iespējama orgasma iestāšanās.

Kā uzskata "ominga" pasniedzēja, tas ir īpaši vērtīgs sievietēm, kuras nekad dzīvē nav izjutušas orgasmu ar savu partneri vai vienatnē, un tā rezultātā jūtas nepilnvērtīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!