Uzturēt vai neuzturēt kontaktu ar savu bijušo? Reizēm tas var būt izdevīgi, tomēr radošā personība Gundega Skudriņa raidījumā "Starp mums runājot" atklāj, ka pati to nedara un negribētu, lai viņas partneris uzturētu saikni ar bijušo.

Jautāta par to, vai viņa patiešām naidojas ar saviem bijušajiem, Skudriņa norāda: "Tas nav naids, tas nav pareizais vārds. Man vienkārši ir tā, ka – vai nu labi vai nē." Skudriņa neslēpj, ka viņa nav tikai balta un pūkaina, bet mēdzot būt arī nejauka, nogurusi, dusmīga. Viņa priecājas par sievietēm, kas spēj saglabāt attiecības ar bijušajiem. Tāpat Skudriņa norāda, ka kontaktu uzturēšana var nākt par labu un būt izdevīga, jo bijušais noteiktās situācijās var izlīdzēt vai uzmundrināt.

Viņai pašai gan tā neesot. "Es nezinu, kāpēc. Nu tā vienkārši ir," teic radošā personība. Viņa arī nebūtu ar mieru, ja partneris uzturētu kontaktu ar savām bijušajām. Skudriņa to vienkārši nesaprastu. Tajā pašā laikā sieviete atklāj, ka ir cilvēks, kas vienā dienā var mainīt savas domas dažādos jautājumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!