Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka veiksmīgas attiecības ar pretējo dzimumu iespējamas tikai tad, ja skaidri apzināmies paša savus mērķus un vēlmes. Šai sakarā "Women's Health" piedāvā trīs psihologu ieteiktas pazīmes, kas liecina – tev šobrīd labāk neveidot attiecības.

Tev nesen bijusi sarežģīta šķiršanās

Ilglaicīgas attiecības, kas ir izjukušas, teju visos gadījumos atstāj pēdas dvēselē, tāpēc, ja vēl jūties iestrēgusi pagātnē, nesteidzies veidot jaunas attiecības!

Velti laiku sev, ja iespējams, maini vidi, attīsti kādu no saviem talantiem vai uzsāc nodarboties ar jaunu vaļasprieku – koncentrējoties uz citām lietām, nevis vīriešiem, tu ātrāk atgūsi iekšējo mieru un līdzsvaru, kas pēc kāda laika ļaus arī daudz mierīgāk izanalizēt savu šķiršanos.

Tev ir emocionāli grūts laiks

Ja cīnies ar depresiju, veselības problēmām vai nepatikšanām darbā, koncentrē savu uzmanību problēmu iespējamā risinājuma atrašanai, nevis jaunu attiecību veidošanai.

Kad būsi atguvusi sirdsmieru un nokārtojusi nepatikšanas, tavā ikdienā atradīsies laiks, ko veltīt arī otrajai pusītei.

Tev vienkārši neveicas ar randiņiem

Ja tavi randiņi ir burtiski katastrofas, neveiksmju ziņā katram nākamajam pārspējot iepriekšējo, tā ir zīme, kas liecina – tev laiks nedaudz atvilkt elpu, teic attiecību eksperti.

Pavadi laiku ar tuviniekiem un draugiem, un, kad tam būs lemts notikt, tavā ikdienā ienāks arī īstais vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!